Socratis_g Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Αργεί πολύ μετα από φορμάτ!! έχω σκληρό ράπτορ. έχω αλλαξει mesa sto regedit τις τιμες, sto msconfig, exw treksei registry mechanic, diskeeeper 10 και εξακολουθεί να αργεί στην εκίνηση. τι αλλο μπορεί να φταίει? έχω τα ίδια προγράμματα που είχα κ πρίν το φορμάτ.
dbDRAG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 trekse ena hdd benchmark na apokleiseis provlima tranfer rate tou sklirou sou.Se ti mode einai?
Socratis_g Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 μπήκα εδώ http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_hdd.html BenchmarkHQ κατέβασα μερικά αλλά δεν κατάλαβα κ πολλα. Εσυ πιο χρησιμοποιείς να κοιτάξω? εκανα κ scan disk αλλα το ίδιο.
Socratis_g Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 μήπως να ξανακάνω φορμάτ με πιο παλλιά εκδοση windows xp?αυτά που πέρασα τώρα είχαν κ sp2 μαζί.
dbDRAG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 To HD Tune einai kalo...tsekare to.Oxi min kaneis format.Pes mas ta results kai meta vlepoume.An ola vgoun ok tha einai thema leitourgikou kai tha doume pws tha luthei..
Socratis_g Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 στο status health είναι ολα οκ.οπως και στο error scan ολα είναι οκ. Sto benchmark ξεκινάει 62Mb/sec μετά το 50% πέφτει κάτω από τα 55Mb/sec kai otan einai 100% τελείωνει σε 42Mb/sec Παίζει να είναι φρικαρισμένα τα windows Που έχω βάλει? Thanx 4 the tips
dbDRAG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Eisai kala apo thema transfer.Koita ligo sto system--diaxeirisi suskevwn--elenktes ide--prwtevwn elenktis...se sti mode einai prepei na eisai ultra dma 5.An oxi valto.Ti motherboard exeis?
Socratis_g Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 φίλε dbDRAG ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Ηταν ήδη σε ultra dma 5.Αρχισα λοιπόν να βγάζω τα προγράμματα 1 προς 1.Το πρόβλημα μου το έκανε το ΖονεΑλάρμ!!To οποίο το είχα κ πρίν το φορμάτ!Ευχαριστώ πάντως!!
dbDRAG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Swstos itan akrivws to epomeno pragma pou tha sou elega na koitakseis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.