plato Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ασχετο με αυτο που συζητατε αλλα σχετικο με gt4. Μηπως μπορει να προτινει κανεις κανενα καλο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ αυτοκινητο? Εχω την Cadillac Cien με 940 αλογα αλλα δεν στριβει η μπουρουχα,ενα pontiac ψοφιμι και ενα ford rs200 που δεν μαζευεται με τιποτα.Δεν μπορω να περασω με τιποτα το all american championship.Καμια προταση για αμαξακι με ιπποδυναμη αλλα να στριβει κι ολας στην πιστα με τις 90 αρες στροφες?Εχω καμια 250.000 credits
v-tidus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Ασχετο με αυτο που συζητατε αλλα σχετικο με gt4. Μηπως μπορει να προτινει κανεις κανενα καλο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ αυτοκινητο? Εχω την Cadillac Cien με 940 αλογα αλλα δεν στριβει η μπουρουχα,ενα pontiac ψοφιμι και ενα ford rs200 που δεν μαζευεται με τιποτα.Δεν μπορω να περασω με τιποτα το all american championship.Καμια προταση για αμαξακι με ιπποδυναμη αλλα να στριβει κι ολας στην πιστα με τις 90 αρες στροφες?Εχω καμια 250.000 credits Αν και έχω πολύ καιρό να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι,νομίζω πως χρησιμοποίησα το viper.Δεν είμαι σίγουρος,αλλά νομίζω την σπορ έκδοση. Ελπίζω να βοήθησα.
S2Katana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Plato εχουμε ανοιξει ενα μεγαλο thread για το GT4 και εκει θα τα βρεις ολα. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=119432&highlight=Gran+Turismo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.