Προς το περιεχόμενο

wow experts

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο περιπου 2 μηνες αγορασα ενα εκπληκτικο pc βαζοντας την μητρικη ΑSUS AMN32 SLI DELUXE AM2 SOCKET αγοραζοντας εναν amd 3800, μια nvidia 7600 gs και αλλα ενδιααφεροντα καλλουδια οχι για μενα αλλα για ενα φιλαρακι που παιζει μονο wow. Βεβαια το pc αγοραστηκε για να εχει βαθος χρονου.

Κι ομως τπ φιλαρακι δεν εχει καταφερει να παιξει ουτε 2 λεπτα wow χωρις να τρωει fatal error. τελεγξαμε bios update, drivers ολων των συσκευων, αλλαξαμε modem απο usb σε ethernet καναμε πολλαπλα format , το πηγαμε πλαισιο στο service πολλακις αλλα το fatal error 132 συνεχιζε να υφισταται.

απογοητευμενοι λοιπον αποφασισαμε να πουλησουμε τα εξαρτηματα του ενα προς ενα σε καλυτερες τιμες απο την αγορα.

Τι θελουμε απο εσας? Για την ακριβεια ζηταμε απο εναν σκληροπυρηνικο παιχτη του wow που εχει προσφατα αγορασει pc κια παιζει wow χωρις προβληαμτα να μας πει τη συνθεση του υπολογιστη του (μονο το κουτι) κι αν αυτο ξεπερναει σε τιμη τα 700 ευρω να μας προτεινει μια συνθεση παρεμφερη της δικιας του απευθειας.

Ανελαβα να επιλεξω εγω τα εξαρτηματα στον φιλο μου μιας και ασχολουμαι με pc πολλα χρονια και εχω αρκετη εμπειρια αλλα αυτα τα fatals με εχουν βγαλει απο τα εουχα μου. Επισης ρε παιδια αν υπαρχει εδω μεσα κανενας τεχνικος λιγο πιο εξειδικευμενος στο θεμα wow ενημερωσττε μπας και τελικα γλιτωσουμε την πωληση

Δημοσ.

lemuria,

με όλο το θάρρος, αυτή η μητρική, αν και συνολικά εξαιρετική imho, είναι εξαιρετικά εκλεκτική στις παρέες της με τις μνήμες. Ειδικά ο συνδυασμός ocz 800mhz και m2n32 είναι...λεωφόρος για το φρενοκομείο. Τι μνήμες έχεις βάλει; Δοκίμασε να τις τρέξεις στα 677. Ίσως έτσι λυθούν τα προβλήματα σας.

Δημοσ.

Η μνήμη αυτή είναι στη λίστα της amd. Δοκίμασε να τρέξεις το memtest86. Αν περάσει ένα 8ώρο-12ώρο και δεν βγάλει λάθη, τότε σίγουρα δε φταίει η μνήμη.

Δοκίμασε στο bios αντί του auto να δηλώσεις χειροκίνητα το σωστό χρονισμό.

Δημοσ.

Δεδομενου οτι δεν εχω τολημσει ποτε να αλλαξω τον χρονισμο της ram σε μια μητρικη στο bios που μπορω να ενημερωθω για το ποιος ειναι ο σωστος χρονισμος για την ram σε σχεση με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη ?

Δημοσ.

Proteinw na allakseis tis mnimes sou me twinmos...mias kai stin idia mitriki eixe provlimata ena filaraki me tis kingston.Dokimasame twinmos 2*512 sta 667 kai ola roloi apo tote kai wow apeires wres :P

Ayta vevaia an den katafereis na strwseis to provlima me ta timings.

Elpizw na min einai mia apo tis asumvatothtes ths 7600...to pc pou sou lew exei panw ati x1600

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε. θα αγορασω σε πρωτη φαση μια μνημη 512 twinmoss στα 667 να δω τι θα γινει με αυτην. κι αν δεν δω ασπρη μερα θα κινηθω σε αλλαη της καρτας γραφικων. Και βλεπουμε στη συνεχεια. Που μπορω ωστοσο να βρω τα timings της ram?

Δημοσ.

Δες και παρακάτω:

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20060830063819373&board_id=1&model=M2N32-SLI+Deluxe&page=1&SLanguage=en-us

Είχε Kingston και δεν δούλευε, κράσαρε σε παιχνίδια και άλλες έντονες εργασίες. Άλλαξε μνήμες, που θα έπρεπε να δουλεύουν, αλλά και πάλι τίποτα. Χρειάστηκε να κάνει repartion,format και τώρα είναι εντάξει. Μπορεί να έχει χαλάσει και η εγκατάσταση (;!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...