Προς το περιεχόμενο

HOL 4 Mbit.... Κοροϊδία?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα Αλέκοοοο, πόσο σου δίνει η HOL??? ΠΟΣΟΟΟ??

Τελικά ρε παιδιά τι θα γίνει στην Ελλάδα με τις τηλεπικοινωνίες? Όσοι από τους "τυχερούς" κατοίκους Αμπελοκήπων κλπ έχουν αποκτήσει την 4 mbit της HOL, τι ταχύτητες έχετε? Εγώ γιατί τις τελευταίες μέρες πιάνω στα τεστ που κάνω κανά 1 mbit και σε πολλές περιπτώσεις πολύ πιο κάτω, ακόμα και από το upload?

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΗΟL ME TO ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

Δημοσ.

Σήμερα με πήραν από την HOL (όπου είμαι γραμμένος) και μου είπαν το εξής κουφό.

Επειδή υπάρχει περίπτωση λέει να γίνουν στην περιοχή εργασίες από τρίτους (?) και μπορεί να έχω προλήματα στην σύνδεση,καλό είναι να δεκτό μια προσφορά και να μεταφερθώ εξολοκλήρου στο δίκτιο της HOL χωρίς πια την μεσολάβηση του ΟΤΕ.

Για να γίνει αυτό πρέπει να μείνω χωρίς σύνδεση ένα ολοκληρο μήνα και για αποζημείωση θα μου δώσουν μια δεύτερη τηλεφωνική γραμμή με πολύ χαμηλές τηλεφωνικές χρεώσεις.

Φυσικά αρνήθηκα γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό????

Δημοσ.

Emena pantws i taxutita mou kata basi einai polu kali katebazw me 450kb kai upload exw gurw sta 160kb opou o mesos oros einai panta konta se auta ta noumera.

Oson afora ton filo nomiko mallon exases tin 4mb giati se dslam tis hol sou bazoun 4mb perimeneis 40 meres kai oxi 30 (sto lew ek peiras) alla aksizei ton kopo...

Δημοσ.

Κατεβάζεις με 450 και ανεβάζεις με 160??

Στα πόσα συγχρονίζει το fritz σου?

Είσαι Αμπελοκήπους, αν επιτρέπεται?

Δημοσ.
Κατεβάζεις με 450 και ανεβάζεις με 160??

Στα πόσα συγχρονίζει το fritz σου?

Είσαι Αμπελοκήπους, αν επιτρέπεται?

Nai ampelokipous eimai to fritz sugxronizei 4074/1362 alla den exei tosi simasia giati upirxe mia fasi pou sugxronize 1576/760 kai pali katebaza me 450kb genika eixa stis arxes polla problimata me ti grammi kai tin taxutita alla twra exoun omalopoiithei arketa ola. Auto omws pou lene oloi gia koroidia den isxuei toulaxisto apo tin pleura mou...

Δημοσ.

Όμορφα. Εμένα δεν έχει συγχρονίσει πάνω από 4075/ -900- (συνήθως στα 800).

Πάντως σήμερα δεν έχω καν σύνδεση! Μπαίνω με την Dial up αυτή τη στιγμή...

Τι σκατά συμβαίνει!!

Δημοσ.

Η προσφορά με τα 25e για γραμμή hol 4mb θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ή θα ακριβύνει πιο μετά (επειδή τώρα είναι πιλοτικό και μετά γίνει κανονικό)??? Επειδή στην περιοχή μου είπαν πως θα έχω γραμμή hol τα Χριστούγεννα και σκέφτομαι να βάλω.

Δημοσ.
Σήμερα με πήραν από την HOL (όπου είμαι γραμμένος) και μου είπαν το εξής κουφό.

Επειδή υπάρχει περίπτωση λέει να γίνουν στην περιοχή εργασίες από τρίτους (?) και μπορεί να έχω προλήματα στην σύνδεση,καλό είναι να δεκτό μια προσφορά και να μεταφερθώ εξολοκλήρου στο δίκτιο της HOL χωρίς πια την μεσολάβηση του ΟΤΕ.

Για να γίνει αυτό πρέπει να μείνω χωρίς σύνδεση ένα ολοκληρο μήνα και για αποζημείωση θα μου δώσουν μια δεύτερη τηλεφωνική γραμμή με πολύ χαμηλές τηλεφωνικές χρεώσεις.

Φυσικά αρνήθηκα γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό????

Πήραν και σε μένα σήμερα, διευκρινίζοντας όμως πως είναι μια έρευνα και πως είναι υποθετικό το όλο σενάριο. Προφανώς κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Τις εργασίες από τρίτους δεν κατάλαβα γιατί τις μπλέκουν.:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...