Προς το περιεχόμενο

Παρατήριση

dimokritos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pro anavathmisis, otan eimoun se opoiadipote selida tou forum kai ekana click pano aristera sto logo tou insomnia, me metefere stin arxiki selida. eno tora metaferomai stin selida ton me tis katigories tou forum. me voleue poli i proigoumeni katastasi kai pisteuo kai allous xristes, kai rotao an mporeite na allaksete kai na ginei opos prin.

Δημοσ.

Ναι όντως, αυτό που συμβαίνει και στον dimokritos και στον Godfath3r, συνέβαινε και σε εμένα... ( μπικ τα κουνούπια μου μπιπ... :evil: ) και με βόλευε πάραπολύ με την προηγούμενη ρύθμιση... :-?

Και κάτι άλλο που με βόλευε πολύ ήταν αυτό με την αναζήτηση... :oops: Και όχι τόσο για ψάξιμο πριν ανοίξω thread, όσο για να δω με αναζήτηση μέσω ονόματοσ χρήστη αν έχει απαντήσει κάποιος στα thread που είχα λάβει μέρος... :twisted:

Άντε να δούμε... :|

ps. Ήρθε η ώρα τα καλά της Forthnet και του ΟΤΕ να τα κάνει και ο/η/το insomnia...;-) ( ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ, μην κάνω και λάθη στα πόστ μου :mrgreen: )

Δημοσ.
Pro anavathmisis, otan eimoun se opoiadipote selida tou forum kai ekana click pano aristera sto logo tou insomnia, me metefere stin arxiki selida. eno tora metaferomai stin selida ton me tis katigories tou forum. me voleue poli i proigoumeni katastasi kai pisteuo kai allous xristes, kai rotao an mporeite na allaksete kai na ginei opos prin.

+1

Και κάτι άλλο που με βόλευε πολύ ήταν αυτό με την αναζήτηση...

+1 και εδώ

• Members
Δημοσ.

Αν πρόσεξα σωστά, το link της εικόνας δεν είναι "απόλυτο", δεν πηγαίνει δηλαδή σε μια σταθερή διεύθυνση (www.insomnia.gr). Αν είσαι στο forum και το πατήσεις, σε πηγαίνει στο index του forum. Αν όμως πας στο polls π.χ. ή σε κάποια από τις ειδήσεις, πατώντας το banner θα σε ξαναπάει στην κανονική αρχική σελίδα.

Όσο για το πρόβλημα με την αναζήτηση, είναι προσωρινό - έχει συζητηθεί και σε άλλο topic. Προτείνω υπομονή, αφού ακόμη δεν πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της αναβάθμισης :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...