Stratosss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Eνα μεγαλο αντιο στον καταπληκτικο αυτον οδηγο της Formula 1.Ειμαι φανατικος οπαδος του και πιστευω οτι θα ειναι φανερη η απουσια του. Καλη συνεχεια στο εργο που χαραξε ο Schumi στους νεους οδηγους που και αυτοι κρινονται με αρκετες αξιωσεις.
PlaStiK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Όντως θα λείψει ο Σουμάχερ απο την F1. Αν και δεν τον πάω μια σαν χαρακτήρα και είμαι "αντι-Σουμάχερ", πιστεύω οτι είναι πραγματικά ένας απο τους κορυφαίους οδηγούς που είχε ποτέ η formula 1. Απ'οτι φαίνεται πάντως, θα εγκαταλείψει με το κεφάλι ψηλά, γιατί βλέπω να κατακτά το φετινό πρωτάθλημα. Ελπίζω στους αγώνες που μένουν να δούμε μερικές καλές μάχες, τις τελευταίες του.
kouzoulos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Αν και εγω anti-schumi μεχρι κοκαλο μπορω να πω πως συγκινηθηκα στη συνεντευξη τυπου που εδωσε μετα τον αγωνα. πολυ καλος οδηγος αλλα καθολου ομιλιτικος και ζεστος για να κερδισει τις καρδιες των ανθρωπων.
sniper_206 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ψυχρός, απρόσιτος και αντιπαθητικός. Ώρα του ήταν να ξεκούμπιστει επιτέλους ο Γερμαναράς. Δε μπορώ να πω ότι σαν οδηγός δεν ενθουσίασε αλλά τον άνθρωπο τον κρίνεις σαν σύνολο και αυτός είναι από αυτούς που είτε συμπαθείς είτε αντιπαθείς ως το κόκκαλο. Οι περισσότεροι (μαζί με μένα) ανήκουν στο δεύτερο γκρουπ, οι υπόλοιποι απλά γλυκαίνονται με τις κούπες... Δόξα στον αθάνατο Άιρτον Σένα. Αν βρισκόταν ακόμα μαζί μας τότε σίγουρα ο Σουμάχερ δε θα ήταν σε τέτοιο βαθμό αυτό που είναι σήμερα...
Bougas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Οι περισσότεροι (μαζί με μένα) ανήκουν στο δεύτερο γκρουπ απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα?τους ρωτησες ολους?
hackermon1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 shoumaher αντίο μας χάρισες μεγάλες στιγμές
Bougas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 και οπως λεει και το contra.gr,ειτε τον συμπαθεις,ειτε τον μισεις,δεν μπορεις παρα να υποκλιθεις στο μεγαλειο του. μακραν ο κορυφαιος οδηγος στην ιστορια της φορμουλα 1. ΥΓ.ανοιξε ο δρομος για τον φελιπε μασσα!
sniper_206 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα?τους ρωτησες ολους? Ασφαλώς και τους ρώτησα! Όπως κι εσύ άλλωστε για να αποδείξεις το αντίθετο! Δες εδώ κάτι καλό...
NINJA_MOUSE Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 μην τσακώνεστε αν σας έβλεπε από μια πλευρά ο Schumi θα στεναχωριόταν! αγάπη σε όλους σας και αντίο Shumi (αντιπαθητικέ τυπε!!!)
Bougas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ασφαλώς και τους ρώτησα! Όπως κι εσύ άλλωστε για να αποδείξεις το αντίθετο! εγω βλεπω καθε κυριακη ενα 99.999999999999% περιπου,να τον αποθεωνει,και οχι να τον αποδοκιμαζει παντος.
Vagos_46 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ενα δυο χρονακια εμειναν και η f1 θα εχει παλι ενδιαφερον!! ROSSI IS COMING:-D :-D :-D :-D :-D
Cromb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ΥΓ.ανοιξε ο δρομος για τον φελιπε μασσα! Μάλλον άνοιξε ο δρόμος για τον Kimi. Τον πριμένουμε στη ferrari να δείξει τι αξίζει... http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=57872 ΥΓ:Ο Σούμι είναι ο κορυφαίος οδηγός που πέρασε από F1. Δε μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις (αν ήταν ο Σένα κλπ...) ΑΝΤΙΟ ΣΟΥΜΙ
notorious20 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Anoikse o dromos gia ton kimi?kai monos toy na treksei pali deyteros pezei na vgei re si. alla gia mena i megaliteri apogoiteysi itan o motoya. nyxta irthe nixta efyge.. poly talento ligo mialo!!!! oso afora ton schumi ta eixe kai ta dio se teleia analogia!!!!
electroasd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω ρε παιδια αρχισα να σκεφτομαι ποιον θα υποστηριζω απο του χρονου???? Θα ειναι κανενας αρκετα καλος για να τον υποστηριζω?
Forensick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 κοιτα, εγω υποστιριζα ferrari σε εποχες alezi-berger οποτε οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει διλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.