Προς το περιεχόμενο

Αγορά Mouse για Laptop

tdlabr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγώ υπέρ της logitech είμαι αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι το παρακάτω ασύρματο που πήρα πριν κανά χρόνο ουσιαστικά έχει ξεβάψει εκεί που ακουμπάει η παλάμη. Τι να την κάνω την πενταετή εγγύηση όταν το ποντίκι δεν βλέπεται;

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.570207

Ρώτησες μήπως καλύπτεται από εγγύηση?

Δημοσ.
Ρώτησες μήπως καλύπτεται από εγγύηση?

Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα το χρεώσουν σε φθορά λόγω χρήσης, χώρια την όποια ταλαιπωρία που δεν ξέρω αν αξίζει. Να σημειώσω ότι και στο άλλο ασύρματο logitech που έχω, το σήμα της εταιρείας είχε σβηστεί από τους πρώτους 2-3 μήνες, χωρίς ωστόσο κάποιο περαιτέρω αισθητικό πρόβλημα για το ποντίκι. Μακάρι κι εδώ να είχα το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
georgep800 το lazer εχει καλυτερη αποκριση στα παχνιδια επειδη εχει καλυτερη αναλυση και μπορεις να το δουλευεις ακομα και σε γυαλι κατι που με τα απλα οπτικα δε γινεται...
Δημοσ.

εγω παντως εχω της microsoft. ενα χρονο ακριβως το εχω και τωρα εχω μεσα την δευτερη μπαταρια. και απο ποιοτητα κατασκευης δεν εχει ξεβαψει ουτε λιγο το λογοτυπο απο πανω. ειναι οπτικο ασυρματο. κανα 40? ευρω το πηρα αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.
georgep800 το lazer εχει καλυτερη αποκριση στα παχνιδια επειδη εχει καλυτερη αναλυση και μπορεις να το δουλευεις ακομα και σε γυαλι κατι που με τα απλα οπτικα δε γινεται...

Οκ, ευχαριστώ!

Αν είναι έτσι lazer θα πάρω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...