Προς το περιεχόμενο

western digital kai xoritikotita

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλε Service Pack 2 αν δεν εχεις... Λογικα στην διαχειριση δισκων θα βλεπεις τα υπολοιπα GB ως unpartitioned space... Δοκιμασε με καποιο partition manager, οπως τοPartition Magic, να επεκτεινεις το αρχικο σου partition ωστε να καταλαβει και τον υπολοιπο χωρο...

Δημοσ.

to pc pano exei ta windows xp me sp2 .....mesa apo ton device manager pali ton vlepei 127giga kai ton sigkekrimeno skliro ton evala kai se allo pc san slave kai eki pali i xoritikotita tou itan 127 anti gia 160 pou einai(oxi kathara)...

allos tropos iparxei na kano tipota???? na anfero oti o sklirosleitourrgi kanonika xoris provlima to mono provlima einai oti den emfanizei oli tin xoritikotita......

Δημοσ.

telika vlakeia mou mesa apo ton device manager eixe kai ena allo aprtition 21 giga unlocated to opio ekana deksi klik pano tou to ekana primary kai olo next kai telika to formare ....auto pou thelo na rotiso einai oti dimiourgise allo partition ksexoristo kai xoritikotitas 21 (auta pou den evlepa)...tora prepei na valo to partition magic kai na to kano merge me to allo partition (127giga)??? i na to afiso etsi???asmilon ti protineis >>>???kai kati akoma giati tra windows den ton vlepoun ton disko apo tin arxi oso xoritikotita kai na exei??? an diladi valei kapios 250 giga skliro tha ton di olo to leitourgiko me tin mia???milao panta gia diskous pata kai oxi sata

Δημοσ.

πατας δεξι κλι στο "ο υπολογιστης μου" πας διαχειριση μετα πας διαχειριση δισκων και βλεπεις το κοματι του δισκου που δεν ειδε πατας δεξι κλικ και κανεις διαμορφωση... ετσι θα εχεις δυο partitions αν θες να τα ενvσεις τοτε με partition magic....

Δημοσ.

telika vlakeia mou mesa apo ton device manager eixe kai ena allo aprtition 21 giga unlocated to opio ekana deksi klik pano tou to ekana primary kai olo next kai telika to formare ....auto pou thelo na rotiso einai oti dimiourgise allo partition ksexoristo kai xoritikotitas 21 (auta pou den evlepa)...tora prepei na valo to partition magic kai na to kano merge me to allo partition (127giga)??? i na to afiso etsi???asmilon ti protineis >>>???kai kati akoma giati tra windows den ton vlepoun ton disko apo tin arxi oso xoritikotita kai na exei??? an diladi valei kapios 250 giga skliro tha ton di olo to leitourgiko me tin mia???milao panta gia diskous pata kai oxi sata

Δημοσ.

Και PATA και SATA ειναι το ιδιο cyberstorm... Aν εχεις CD με Windows XP Service Pack 2 θα τον δει ολοκληρο και θα παιξει κανονικα...

Τωρα οπως εισαι κανε merge τα 2 partitions και θα εισαι οκ ;-)

Δημοσ.

ok thanks asmilon tha valo t partition magic kai tha kano merge to partition me ta 20 giga me to partition ton 127 kai tha eimai ok....pantos allos tropos na doun ta windows toso megalous diskous me tin proti den iparxi???

• Members
Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα κι εγώ με έναν WD 320 GB που χωρίς SP τον έβλεπε 131. Μόλις πέρασα το SP2 τον είδε κανονικά. Απλώς βρες ένα CD Windows XP με ενσωματωματωμένο Service Pack ή φτιάξτο μόνος σου με το nlite (τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ).

Δημοσ.
ok thanks asmilon tha valo t partition magic kai tha kano merge to partition me ta 20 giga me to partition ton 127 kai tha eimai ok....pantos allos tropos na doun ta windows toso megalous diskous me tin proti den iparxi???

an exeis service pack dio ton blepei me tin proti oli.exo balei polous diskous pano apo 160 gb kai tous brike kanonika arkei na ixe spk2 to mixanima

Δημοσ.

Μία ερώτηση ψιλο-σχετική:

Τα Windows XP μόνο με Service Pack 1 πάνω, μέχρι πόσο GB σκληρό SATA-2 βλέπουν;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Γύρω στα 130GB max.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

127 nomizo ine to orio.tespa opos ipe o filos apo pano kanta 130 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...