Mystirios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Εδώ και καμιά βδομάδα στο ξαφνικό χωρίς προφανή λόγο μου πετάει το παρακάτω σε τυχαίες χρονικές στιγμές και μετά απο αυτό δεν έχω ίντερνετ.Μπορεί να το κάνει είτε 10 λεπτά αφου συνδεθώ , είτε μετά απο 10 ώρες. Δεν έχω ίντερνετ = Ενω το εικονίδιο της σύνδεσης υπάρχει ακόμα στο tray , δεν υπάρχει κίνηση ούτε προς τα πάνω , ούτε προς τα κάτω.Αμα προσπαθήσω να κάνω disconnect δε κάνει τίποτα - το εικονίδιο παραμένει ανενεργό και δε γίνεται τίποτα. Δε θυμάμαι να έχω εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα πρόσφατα εκτος απο το msn messenger live! και αρχικά φόρτωσα το error σ αυτό.Αλλά μου το πέταγε και χωρίς να είναι ανοιχτό το messenger ενω π.χ. είχα ανοιχτό μόνο firefox και το msn κρίθηκε αθώο.Αυτό που επίσης άλλαξε απο τότε που μου τα πετάει αυτά , είναι ο isp μου και πλεον κλείνω προς τα κει. Firewall δεν έχω και απο ιούς & spyware είμαι καθαρός Παρακάτω παραθέτω το event viewer & log.Τα processes όταν συμβαίνει αυτό είναι φυσιολογικά - δε βλέπω κάτι περίεργο εκτος κι αν λείπει κάποιο και δε τό χω προσέξει. Πάντως κάποιο επιπλέον Process που θα μπορούσε να είναι ιός δε τρέχει στο σύστημα. (δε θυμήθηκα να τραβήξω scr :| ) event viewer : log: 2:28 2:33 Καμιά έμπνευση?
Θοδωρής Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ακριβώς το ιδιο συμβαίνει και σε μένα. δεν διαφερει σε τίποτα με αυτο που αναφέρεις. Τι κανουμε τώρα;
Mystirios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 υπάρχει κάπου ένα patch που σου αλλάζει το όριο των half-open TCP connections ή κάτι τέτοιο τεσπα.Το δοκίμασα και δε βοήθησε.Σου πα πάντως , εγώ ένα firewall έβαλα και ησύχασα.Αφου ησύχασα δε με πολυνοιάζει γιατί.
activex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 protinw to sygate firewall elafri kai katatopistiko me poles leptomeries. einai fanero oti giato problima efthinonte "epithesis" mia kai anaferete ksekathara problima me to svchost.exe ena firewall tha se sosi...
Θοδωρής Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 παιδια ειχατε δικιο. μεχρι στιγμής ολα πανε μια χαρά απο την ώρα που έβαλα το zone alarm! Ευχαριστώ!!
vjshadow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Το ιδιο επαθα κι εγω. Τελικα το αντιμετωπισα, εστω και προσωρινα με το κεριο. Τελικα βρηκε κανεις ποια ειναι η αιτια του προβληματος, για να μπορεσουμε να το λυσουμε;
asmilon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Εσεις που εχετε προβλημα, εχετε Service Pack 2? Aν το προβλημα επιμενει δοκιμαστε να κανετε ποστ το Log του HijackThis να δουμε αν τρεχει τιποτα υποπτο στο συστημα σας...
vjshadow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εγω εχω SP2. Απο οτι εχω παρατηρησει δεν εχω καποια περιεργη διεργασια να τρεχει. Ουτε και ο υπολογιστης συμπεριφερεται περιεργα (100 %).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.