chek2fire Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ποιος μπορει να μου πει πως θα ρυθμισω το amule γιατι οτι προσπαθω να κατεβασω οσες πηγες και να εχει δεν λεει να ξεκινησει με τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Το βασικο ειναι να ανοιξεις τα καταλληλα ports. Αυτο το εχεις κανει? Αν οχι, στο Preferences->Connections ανοιγεις τα ports που λεει για udp και tcp. Μετα, στην ιδια καρτελα, ρυθμιζεις λιγο τα ορια ταχυτητων upload+download. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 πήγαινε σε αυτή τη σελίδα... έχει αναλυτικότατες οδηγίες πως θα ρυθμίσεις σωστά κ το ρούτερ που χεις κ την εφαρμογή (στην επιλογή forwarding)... δε μας έδωσες πολλά στοιχεία, θα στα φτιαχνα εγώ, αλλά δες κ μόνος σου να μάθεις κιόλας... υπόψη, ρυθμίζεις κ το ρούτερ σου κ το μουλάρι... σε περίπτωση που έχεις απλό adsl-modem οι ρυθμίσεις στο ρούτερ δε χρειάζονται (δε μας είπες πως βγαίνεις δίκτυο)... 3 λεπτά δουλειά είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 βγαινω με το usb dsl modem της cryptof200 υπαρχει κανα tip γενικα για να ανεβασεις τις ταχυτητες download του amule? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 δε χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις... μόνο βάλε ports που να μην είναι μπλοκαρισμένες από τους isp's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Πως δε χρειάζονται; Πρέπει να βρεις τις βέλτιστες ρυθμίσεις στα εξής όριο upload (για 128 π.χ το βάζεις 8-9kb/sec) Max sources per file (π.χ 400) Max connections (2000) Νομίζω αυτές τις τιμές είχα στο δικό μου όταν είχα dsl. Παίξε με αυτές τις τιμές και βλέπεις. Upload κάνεις καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 ναι το εχω βαλει στα 20 το οριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.