x_vagos_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μιάς και η επιλογή της αναζήτησης χάθηκε, ας κάνω κι εγώ την ερωτησούλα μου... Θέλω να μου προτείνετε κάποια sites που να παρέχουν blogs... Να μπορείς δηλαδή να φτιάξεις blogs ( πχ. http://www.blogger.com κτλ... ) Ωστόσο, θα ήθελα τα sites που θα προταθούν να να πληρούν τα παρακάτω, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ''γάτα'' google τα ξέρει όλα... 1) Να μπορείς να τα τροποποιήσεις όσο περισσότερο γίνεται... :neutral: Σε κάποιον blog provider θυμάμαι μπορούσες να κατασκευάσεις ένα δικό σου template μέσα από πολλά άλλα templates... Συνδυασμός δηλαδή... Κάτι τέτοιο τουλάχιστον... 2) Επίσης άσχετα με το προηγούμενο, υπάρχει κάποιος blog provider που να είναι στα Ελληνικά ; :-? ( πχ. στα αγγλόφωνα λέει : My profile, υπάρχει περίπτωση είτε προκαθορισμένα είτε μέσω κάποιας ρύθμισης να λέει : Το προφίλ μου; ) :oops: 3) Να συνδυάζουν είτε πλήρως είτε εν μέρει τα παραπάνω 2
x_vagos_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν υπάρχει προφανώς ε; ps. παραβλέπω εντελώς το γεγονός ότι είναι παντελώς αδιάφορο αυτό το θέμα με τα blogs... Προφανώς !!! ( Πώς το μιλάω ο άνθρωπος...;! )
aragorn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Για να μπορείς να κάνεις ότι τροποποίηση θέλεις, μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο ειδικό πρόγραμμα για blogging και να μην πας σε έτοιμη λύση σε blog providers. Εγώ πχ χρησιμοποιώ το wordpress. Που καλύπτει και τη 2η ερώτησή σου, αφού υπάρχει και ελληνική έκδοση. Φυσικά χρειάζεσαι κάπου χώρο να το ανεβάσεις...
poromenos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 kata tin gnwmi mou (opws sou protine kai o aragon) einai kalitera na dialekseis kapoio bloging software pou mporeis na eggatastiseis ta dika sou plug-ins kai themata para na pas se mia etoimh lish...
x_vagos_x Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικκά δεν είχα ιδέα ότι μπορούσες να κατεβάσεις software για να δημιουργήσεις blogs αλλά τέλος πάντων... Thanx guyz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.