Προς το περιεχόμενο

Western Digital....

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα ενα boot time scan με το avast, και απο τοτε εχω προβληματα με το σκληρο δισκο μου, ενα sata western digital... Καλα που τον ειχα για back up! Κανει auto chkdsk στο boot των windows και λεει οτι προσπαθεί να κανει recover κατι orphaned files σε ενα directory βγαζει error και ξεκινα τα windows! Οταν παω να του κανω διαμορφωση, αυτη σταματα και ο δισκος χανεται απο τα windows! Του εκανα chkdsk απο την recovery console και μου εβγαλε οτι ο τομος εχει ανεπανορθωτα σφαλματα! Τι στο καλο; Παει για πεταμα; Δε μπορω να κανω κατι;

Δημοσ.

Δοκιμασε να του κανεις φορματ (δλδ διαμορφωση) απο περιβαλλον DOS, βαζοντας το cd των windows. Η μεσω partition magic (αλλα καλυτερα μεσω DOS...).

Δημοσ.

αααχ το προσπαθησα και αυτό αλλα τιποτα... Εκτος απο chkdsk δεν υπήρχε και ενα προγραμμα που ελεγχε και διορθωνε το δισκο σαν hardware? Στον φορητο μου το ειχα, εδω δεν το βρισκω!

Δημοσ.

Τουλαχιστον απαντηστε μου αυτο, αν ανοιξω το case θα μπορω να το βγαλω χωρις προβλημα (sata ειναι); Ελεος δεν αφηνει τα windows ξεκινησουν, ολο chkdsk και σφαλμα βγαζει και μετα απο κανα δεκαλεπτο τα windows ξεκινουν..

Δημοσ.

Βγάλε τον από το κουτί και δες αν παίζουν όλα τα υπόλοιπα κανονικά. (Δεν είναι δα και επιστήμη να βγάλεις τον σατα, τα ίδια κάνεις...)

Δοκίμασε μετά να του κάνεις φορμάτ σε κάποιο άλλο pc.

Αν είναι στην εγγύηση βεβαιώσου ότι δε δουλεύει και γύρισε τον πίσω...

Δημοσ.

Αλλο και τουτο, σημερα λειτουργησε ο δισκος κανονικα, ποιος ξερει ισως τα windows να τον επιδιορθωσαν.. Ολα καλα λοιπον! Thanx everybody!

Δημοσ.

Σημερα παλι δεν τον εβρισκε, και ξαναρχισε τα checkdisk.. Λετε να ειναι θεμα Motherboard?Θα κατεβασω τα τεστ deathman και θα δω τι θα γινει.

EDIT:

Ε λοιπον, το προβλημα λυθηκε οριστικα! Ετρεξα τα διαγνωστικα εργαλεια, και μου εβγαλε ενα μηνυμα drive cable error! YAY! Ανοιξα το case και ξανατοποθετησα τα καλωδια... Αφου βρηκα ευκαιρια, εβγαλα και τη μαζεμενη σκονη-κουβερτα στον ανεμιστηρα.. Τεσπα, τωρα ολα καλα, ετρεξα ολα τα τεστ και τα βγαζει ολα τελεια! Ευχαριστώ για ολα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...