Προς το περιεχόμενο

winamp και transition απο mp3 σε mp3

VasKag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα οτι λεει ο τιτλος...

εχω μια σειρα απο mp3 τα οποια ειναι συνεχομενα... τα βαζω στο playlist αλλα στη μεταβαση απο το ενα στο αλλο, υπαρχει ενα πολυ μικρο delay... υπαρχει τροπος να το εξαλειψω τελειως?

Δημοσ.

Γενικά, να ξέρεισ ότι για CD που είναι Live ή sets, το crossfade του winamp κάνει πολύ καλή δουλειά με ρύθμιση για 2, 3 ή 4 δευτερόλεπτα! Αν δοκιμάσεις, θα βρείς αυτό που σε καλύπτει!

Το crossfade, φαντάζομαι ότι ξέρεις που είναι!

Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

ευχαριστω αλλα δεν ειναι το crossfade αυτο που χρειαζομαι... το καθε mp3 οταν τελειωνει ειναι μιξαρισμενο ετσι ωστε να συνεχιζει με το επομενο (κ.ο.κ)... αμα βαλω crossfade θα το κανω χειροτερο :)

Δημοσ.

Ποια έκδ. έχεις; Από την 5.20 και μετά έχει έναν gapless decoder και, εφόσον τα mp3 έχουν φτιαχτεί με LAME από 3.90 και μετά, πρέπει να τα παίζει όπως θες -- ίσως να έχει παραπάνω από έναν decoder και να πρέπει να ορίσεις ποιον θες -- δεν το ξέρω το Winamp...

Δημοσ.

(Ως συνήθως) o Eusebius έχει δίκιο. Ούτε εγώ χρησιμοποιώ το Winamp αλλά αν πας εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Gapless_playback και "κατέβεις" στην παράγραφο Gapless solutions λίγο πριν το τέλος του άρθρου, θα δεις ότι έτσι είναι. Το συγκεκριμένο δείχνει να προτείνει ως καλύτερη λύση το Foobar2000 πάντως.

Δημοσ.

punky, κοκκινίζω :-)

Το gapless είναι πονεμένη ιστορία. Αυτό και η σωστή υποστήριξη Unicode ήταν οι κυριότεροι λόγοι που διάλεξα το foobar και δεν ξανασχολήθηκα με άλλα προγράμματα. -- Και στο Λίνουξ μία απ' τα ίδια, μη σου πω και χειρότερα. Κοίταξα ούτε εγώ θυμάμαι πόσα προγράμματα τον τελευταίο μήνα και μόνο ένα υποστηρίζει gapless (κι αυτό μπορεί όχι σε όλα τα φορμάτ).

btw, σου έχει ξεφύγει ένα νι αντί ύψιλον στην υπογραφή.

Δημοσ.
btw, σου έχει ξεφύγει ένα νι αντί ύψιλον στην υπογραφή.

off topic: κι εγώ έτσι νόμιζα. άσε που μου ακούγεται πιο κακόηχο με ύψιλον. λες και στέλνεις ροχάλα, φτου φτου. :mrgreen:

Αλλά μου το επιβεβαίωσε φίλη φιλόλογος, ότι έτσι είναι το σωστό. Και πρόσφατα διάβασα ότι έτσι αναγράφεται και στον τάφο του Morrison.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Morrison#Death

Είναι λάθος τελικά; Θα τη σκίσω τη φιλόλογο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...