Dream Walker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 mpika se link kai vrika nero 7 ultra edition. telika to premium me to ultra edition ti diafora exoun kai poio einai to kalitero apo ta 2? ego pisteuo oti to kalitero einai to nero 7 premium.
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μου φαινεται και τα 2 ειναι η ιδια εκδοση, απλα αλλαζει το ονομα για την Αμερικη και την Ευρωπη... Αλλα πολυ βαρυ και γεματο σαβουρα και Bugs βρε φιλε μου :-? Το οποτε το δοκιμαζω το μετανιωνω. Nero 6 και παλι 6...
anthony_crete Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 to 1 exei 1 mlkia parapanw apo tis mlkies pou exei to allo!!! genikotera.... malakies....Exei ena soro vlakeies!!! programms anaparagwghs,to ena to allo.....
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Eπειδη ημουν σιγουρος το κοιταξα τωρα... Μπειτε εδω: http://www.nero.com/nero7/eng/nero7-demo.php (eng για UK, Αγγλια και Ευρωπη γενικοτερα) -> Nero 7 Premium και εδω: http://www.nero.com/nero7/enu/nero7-demo.php (enu για ΗΠΑ) -> Nero 7 Ultra Edition Ακριβως τα ιδια πραγματε εχουν, απλα για λογους Marketing αλλαζουν το ονομα ωστε να ταιριαζει καλυτερα στην καθε αγορα...
kostelo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω βαζω παντα το ultra, μου αρεσει καλυτερα σαν ακουστικη το ultra απ το premium.
kastel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Nero 6 και πάλι 6. Όσο την αναβαθμίζει με updates τόσο καλύτερη γίνεται.
kkarab Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Nero 6 και πάλι 6. Όσο την αναβαθμίζει με updates τόσο καλύτερη γίνεται. Sumfono apoluta.Ego exo tin ekdosi 6.6.1.4 enterprise edition edo kai polu kairo kai einai apla statherotati.To nero 7 exei ta apistefta bugs einai polu varu,ktl.Mono an vgaloune mia lite ekdosi mporei na tin valo.Allios...
NOMIKOS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Nero 6 και πάλι 6. Όσο την αναβαθμίζει με updates τόσο καλύτερη γίνεται. Συμφωνώ και εγώ,πολύ καλό εργαλείο ,ελαφρύ και σταθερό πάνω από όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.