Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για λογαριασμό στο rapishare?

Φώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πληρώνεις για έναν μήνα και παίρνεις ενα λογαριασμό στο rapishare σου δίνει δώρο αν εχω καταλάβει σωστά πόντους που αντιστοιχούν σε 8 ευρώ.Πως εξαργυρώνονται αυτά τα 8 ευρώ? Όταν ξαναπληρώνεις Και για άλλον ενα μήνα τότε δεν σου παίρνουν απο την κάρτα 9.90 αλλά 1.90+τα 8 του δώρου?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

οταν πληρωνεις για ενα μηνα σου δινει οπως λες 8.000 ποντους.

Τι πεζει τωρα.Μπορεις να ανεβαζεις και εσυ αρχεια στο rapidshare. Για καθε αρχειο που εχεις ανεβασει και το κατεβαζει free user (οχι premium) τοτε περνεις ενα ποντο. στους 10.000 ποντους που θα μαζεψεις μπορεις ειτε να ανανεωσεις την συνδρομη σου δωρεαν για 1 μηνα ειτε να φτιαξεις ενα νεο premium λογαριασμο για ενα μηνα για καποιον αλλο. Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα δεν νομιζω να πεζει αυτο το 1.90+ που λες.

απλα σου δινει 8.000 ποντους με 2.000 ποντους ακομα ανανενωνεις συνδρομη!!!! καλη φαση.

Εγω πληρωσα τον πρωτο μηνα και εδω και 6 μηνες ανανεωνω δωρεαν. Βεβαια ανεβαζω πολυ πραμα!!!

Οτι χρειαστεις μπορεις και με pm.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

οταν συνδεθεις (κανεις λογκ ιν)κοιτα στα logs σου και υπολογισε...δε νομιζω οτι υπαρχει αλλος τροπος!

Α!!και απαγορευονται γκρικλις!!μετετρεψτε το σε ελληνικους χαρακτηρες γτ θα σβηστει!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειμαι μελος στο rapidshare καινουργειο μεχρι το προι κατεβαζα και τορα με βγαζει error ενο βαζο λινκ μη λιγμενα μπορειτε να με απαντησετε (ευχαριστω)

Δημοσ.

Άσε φίλε ... χάλι μαύρο

Premium Account members can download more data than users of the free service. Currently, a Premium Account allows the download of 4 Gigabyte (4.000.000.000 Byte) per day.
Δημοσ.

Την τρέλα μ. Όχι ότι το χρησιμοποιούσα και τόσο συχνά αλλά ας κατασταλάξουν κάπου επιτέλους.

Download-Improvement for Premium-Users

July 21, 2008

Due to the significant number of new users who subscribed to Rapidshare during the last two weeks, we decided to extend our internal ressources. In order to maintain the best possible performance for all Premium users, we decided to limit the download capacity to 4 GB for each user during this transotional phase. Premium users will be able to save up to 30 GB of download capacity, if the daily 4 GB volume has not been used.

Ελπίζω να λήξει σύντομα αυτό το transitional (κι όχι transotional) phase.

Δημοσ.

Το upload εδω στην ελλαδα δεν μπορει να γινει... με τοσο χαμηλες ταχυτητες...

Μπορεις να κανεις το εξης... οταν Περνεις ενα καινουργιο account παιρνεις 8.000 points μετα απο 2 ανανεωσης εχεις 10.000 points μπορεις να ειχεις ανανεωση αυτου του λογαριασμου τσαμπα η να εχεις ενα καινουργιο ξεχωριστο λογαριασμο για ενα μηνα... δηλαδη καθε 3 ανανεωσης ενας μηνας δωρο.. οποτε δεν αξιζει να ανανεωνης συνεχεια τον ιδιο καθε 3 θα αγοραζεις ενα καινουργιο ετσι συμφερη πιο πολυ.. πιστευο.

Δημοσ.

Το είχα δει και γω αυτό το σύστημα αλλά τα points είναι πολλά για να μπορέσεις να έχεις free account/month. Θέλει αρκετό ανέβασμα-κατέβασμα απο χρήστες για να πάρεις τους πόντους αυτούς.

Ο κλασσικός leecher-Ελληνας έχω την εντύπωση ότι κατεβάζει παρά ανεβάζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...