papabiris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 εχω το μοντελο της Western WD1600JS sata2 160gb 8mb.τους τρεις τελευταιους μηνες που το εχω ολα ηταν μια χαρα.προχθες που αλλαξα συστημα ολα εγιναν οκ και λειτουργουσε μια χαρα.ξαφνικα ομως υστερα απο τρεις ωρες λειτουργιας στο καινουργιο πισι αρχιζε να κλεινει μονος του και νανοιγει εκει που δουλευε και φορτωνε.επισης μαλλον εφταιγε αυτος γιατι το συστημα σερνοτανε.μα δεν εχω ξαναδει πισι να σερνεται τοοοοσο πολυ.εκανες double click στο mycomputer και το ξεχναγες οτι τοειχες κανει γιατι ανοιγε μετα απο δυο λεπτα!αν ετρεχες και κατι αλλο εκει να δεις γελια.τεσπα του εκανα φορματ και η εγκαταστση των xp πηρε πανω απο τρεις ωρες..... εβαλα εναν barracuda 80αρι σατα1 και ολα οκ.να φανταστω οτι τον WD τον παω πισω οπως ειναι ε?
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 nai pigene ton piso kai ama thes na sigoureuteis poli apla katevase to test tis western digital kai kanto.ine utility pou tsekarei ton disko.kanton kai ena zero fill na deis mpas kai fteei kati allo.
papabiris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 μου τον στελνουν πισω ρε γ@μωτο γιατι λενε οτι λειτουργησε σωστα.του εκαναν ολα τα τσεκ και ετρεξε μια χαρα.επισης μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας.εγω το μονο που εχω να κανω ειναι να ελπιζω μαλλον...
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 alios apogiosi gia na ton allaxoun me to zori .xixi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.