venejo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέχρι την GeForce FX5200 και μετά με μια ΑΤΙ 9250 δεν είχα κανένα πρόβλημα με το να έχω ρυθμίσει την οθόνη μου να μπαίνει σε ScreeSaver στα 5 λεπτά και στα 10 σε Suspend/StandBy. Όταν πήρα μια 5500 δεν είχα suspend με το τίποτα. Δοκίμασα παλιές και νέες εκδόσεις των nVidia drivers, έπεξα με τα timings vesa/dpms στις ιδιότητες των οδηγών αλλά τίποτα. Πήρα μια 6200 μπας και λυθεί το μυστήριο αλλά ξανά τα ίδια. Έτσι μετά από τέτοιο σπάσιμο, δούλεψα με την ενσωματωμένη VGA στην τότε μητρική μου κάρτα μια S3 UniChrome Pro η οποία έκανε και αυτή τα ίδια. Βγήκε για το motherboard (Asrock P4VM800) νέο Bios (το οποίο συμπεριλάμβανε και νέα VGA Rom) και ναι, ως εκ του θαύματος είχα πάλι Suspend. Σημειωτεόν ότι λόγω DSL τώρα πια, ο Η/Υ δουλεύει συνέχεια με ενδιαφέρει να κλείνει η οθόνη για να μην στρεσάρω το UPS όπως και τον διακόπτη της οθόνης. Στην τελευταία αναβάθμηση πια όλου σχεδόν του Η/Υ μου (κουτιού) με μια Gainward Bliss 7300LE PCIe x16 έχω πάλι τα ίδια. Τρεις nvidia κάρτες να έχουν πρόβλημα/bios ή οι drivers ? To monitor είναι ένα Hansol 17'' 3 χρόνων το οποίο (φτου - φτού) δε λέει να χάσει σε ποιότητα και φωτεινότητα. Εννοείται ότι είναι συμβατό με VESA/DPMS αφού ήδη δούλευε έτσι με προηγούμενες κάρτες και έμπαινε σε αναμονή κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.