Προς το περιεχόμενο

Toshiba A100-192 infoo

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναί κάτι έλεγε στη μπλέ οθόνη για drivers (έγραφε και κάτι για pci.sys αρχείο...) Αλλά (και συγχωρείστε με δεν τα ξέρω καλά τα θέματα...) γιατί δεν έχω το ίδιο πρόβλημα στον σταθερό Η/Υ, που και οι δύο δίσκοι είναι SATA, όταν περνάω winXP pro;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει να κάνει με την μητρική και τον τύπο του δίσκου. Αν ο controller sata δει τον δίσκο χωρίς οδηγούς είσαι κομπλέ αν όχι τότε πρέπει να κάνεις την διαδικασία που σου είπα. Κάνε ένα search για το 3438 amilo έχουμε περιγράψει εκεί την διαδικασία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο ερευνα αγορας ειχα καταληξει σε αυτο ακριβως το μηχανημα, το οποιο και πηγα να δω σε ενα καταστημα για να εχω και μια αποψη απο κοντα. Οπως λοιπον το σηκωσα για να δω το βαρος του (πααααρα πολυ προσεχτικα) η οθονη εσβησε και οτι κι αν εκανε μετα ο υπευθυνος του καταστηματος αρνηθηκε να ξανααναψει, ενω το λαπτοπ δουλευε κανονικα.

Οποτε ανεβαλα την αγορα του λαπτοπ, και ερωτω: Ειχε κανεις προβληματα αξιοπιστιας με αυτο το λαπτοπ? Με την οθονη η οποιοδηποτε αλλο κομματι του??

Δημοσ.

Κανενα Until now μεσιε paparoupa και μου κάνει λίγο εντύπωση αυτό που σου συνέβει μιας και όσοι το έχουν πάρει από εδώ θα σου πουν τα ίδια πάνω κάτω αλλά αυτό που λές δεν το καταλαβαίνω και μάλλον λογική δεν έχει δηλ. τι στο που@@@ έκανε ο παπ@@@κος και δεν μπόρεσε να την επανφέρει γιατί το ποιό πιθνανόν είναι να παίχτηκε κανα stand by ή κάτι τέτοιο

Υ.Γ 1

Κατα 100% το μηχάμημα δεν βγάζει ψηφιακή έξοδο ήχου και γιατί άλλωστε να βγάζει αν το πάρεις θα καταλάβεις το γιατί. Τώρα για το εάν υπάρχει κανάς μετροπέας για να κάνεις την συνδεσή σου δεν τα ξέρω πως γίνονται αυτά ας απαντήσει κανάς γνώστης.

Δημοσ.
Μετα απο ερευνα αγορας ειχα καταληξει σε αυτο ακριβως το μηχανημα, το οποιο και πηγα να δω σε ενα καταστημα για να εχω και μια αποψη απο κοντα. Οπως λοιπον το σηκωσα για να δω το βαρος του (πααααρα πολυ προσεχτικα) η οθονη εσβησε και οτι κι αν εκανε μετα ο υπευθυνος του καταστηματος αρνηθηκε να ξανααναψει, ενω το λαπτοπ δουλευε κανονικα.

Οποτε ανεβαλα την αγορα του λαπτοπ, και ερωτω: Ειχε κανεις προβληματα αξιοπιστιας με αυτο το λαπτοπ? Με την οθονη η οποιοδηποτε αλλο κομματι του??

Πιστέυω πως η αξιοπιστία ενός προιόντος και μιας εταιρείας καθορίζετε απο την συχνότητα των βλαβών και όχι απο το εάν σε ένα μοντέλο της σειράς μπορέι να εμφανίστηκε κάτι.

Μηχανήματα είναι και μπορέι να συμβεί στο οποιοδήποτε.

Έχοντας το Α100-237 μπορώ να σου πώ πως είμαι ευχαριστημένος πόσο μάλλον και δεδομένου πως με το πρόβλημα που προέκυψε με τις μπαταρίες η αντίδραση της Toshiba ήταν άμεση και με έβγαλε απο μελλοντικά προβλήματα.

Παρεπιπτώντος παρότι το μηχανημά μου ήταν κατασκευής Μαίου που έιχαν πρόβλημα οι μπαταρίες μετά το test της Toshiba αποδείχθηκε πως δεν χρειαζόταν να αλλάξω την μπαταρία.

Όλα καλά και ποιοτικά

Δημοσ.

Κι εγω τα Toshiba τα θεωρω πολυ ποιοτικα και ηταν κι αυτος ενας λογος που το προτιμησα, αλλα οπως καταλαβαινεις οταν σου συμβαινει κατι τετοιο τη στιγμη που πηγαινεις να το αγορασεις καλυτερα ειναι να ρωτησεις και μια δευτερη αποψη.

PS: Μπορω να πω με καθε βεβαιοτητα οτι δεν ηταν θεμα standby.

Δημοσ.

Θέλει κανείς μια extra μπαταρία για το toshiba του? Δεν τη χρειάζομαι γιατί είναι συνέχεια στο ρεύμα. Εϊναι ολοκαίνουργια, δεν έχει παίξει ΠΟΤΕ δηλαδή.

Όποιος ενδιαφέρεται pm με. Από τιμή θα τα βρούμε σίγουρα.

Δημοσ.

1)http://openmind.gr/product_info.php?...cts_id=2978&os Csid=4f176053556cff31fab8923e70f9a49a

2)http://openmind.gr/product_info.php?...cts_id=2969&os Csid=d9587927d7655d3040b97d12357a2a38

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ LAPTOP ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΓΡΑΦΕΙΟΥ,GAME ( AGE OF EMPIRES) KAI ΠΟΛΥΩΡΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ DOWNLOAD STO ΝΕΤ 15-18 ΩΡΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ TOSHIBA KAI STO HP ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ LINKS .ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΤΟ HP EIΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ TOSHIBA.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ??????ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΓΟΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ TOSHIBA EINAI ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?

ΥΓ (ΤΟ TOSHIBA EXEI 1024 RAM ΟΧΙ 512 )

ΤΟ ΗΡ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ TOSHIBA.KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!!ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ?

Δημοσ.
1)http://openmind.gr/product_info.php?...cts_id=2978&os Csid=4f176053556cff31fab8923e70f9a49a

2)http://openmind.gr/product_info.php?...cts_id=2969&os Csid=d9587927d7655d3040b97d12357a2a38

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ LAPTOP ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΓΡΑΦΕΙΟΥ,GAME ( AGE OF EMPIRES) KAI ΠΟΛΥΩΡΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ DOWNLOAD STO ΝΕΤ 15-18 ΩΡΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ TOSHIBA KAI STO HP ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ LINKS .ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΤΟ HP EIΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ TOSHIBA.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ??????ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΓΟΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ TOSHIBA EINAI ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?

ΥΓ (ΤΟ TOSHIBA EXEI 1024 RAM ΟΧΙ 512 )

ΤΟ ΗΡ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ TOSHIBA.KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!!ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ?

Αν το Α και το Ω σε μια αγορά τέτοιου είδους έιναι η εμφάνιση του μηχανήματος τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε.

Χτύπα αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Αυτό που μετράει,όπως θα δείς και διαβάζοντας τους περισσότερους, είναι χαρακτηριστικά όπως η αξιοπιστία η εγγύηση ,το after sales support κ.α. σε σχέση πάντα βέβαια με το κόστος απόκτησης.

Τέλως πάντων και οι δύο επιλογές είναι καλές αλλά εγώ είμαι υπέρ του Toshiba.

Υ.Γ Καλό θα ήταν να γράφεις με μικρά γράμματα.

Φιλικά

Klog

Δημοσ.

δεν λεω οτι το α και το ω ειναι η εμφανιση αλλα παιζει και αυτη τον ρολο της.πανω απ ολα θελω να κανω σωστη επιλογη,με κριτηριο την αξιοπιστια αποδοση και να μην πεταξω τα λεφτα μου.αλλου διαβαζω οτι στο toshiba τριζουν το drive ktl,αλλου οτι εχει σταματησει να βγαινει σαν μοντελο...δεν ξερω τι να επιλεξω και με γνωμονα τι....το hp φαινεται καλο αλλα υπερτερει τεχνολογικα το toshiba σε καρτα γραφικων 512 εναντι 256 στο hp, το toshiba εχει hd οθονη και karman harbon ηχεια..τι να προτιμησω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...