Προς το περιεχόμενο

Toshiba A100-192 infoo

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην ακούς το Vision το μηχανάκη δεν είναι αθόρυβο

απλά ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! :)

Όσο για θερμοκρασίες τα πράγματα είναι κομπλέ

Μπαταρία normal εγώ το έχω δοκιμάσει με ταινια για κανά 2.30 έπαιζε κομπλέ.

Αν όμως θές ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ και όχι παιγχίνιδια τότε φιλε μου παίρνεις ultraportable κατηγορία και σχολάς.

Αν θες το δικό μου τελικό-γενικό σχόλειο θεωρώ πως στην mainstream κατηγορία το μηχανάκη αυτήν την στιγμή δεν παίζεται.

Υ.Γ

Εσύ ρε klog τι λες;

Δημοσ.

Θεωρώ πώς στην κατηγορία του αυτή την στιγμή είναι ίσως η καλύτερη επιλογή.

Ο talikra το είπε πολύ ωραία λές και έχει σιγαστήρα δεν ακούς τίποτα όσο απο θερμοκρασίες πάνω απο 60ο και αυτό μόνο μια φορά υπο συνθήκες σκαναρίσματος δεν έχει πιάσει (50ο περίπου μέσο όρο) αν και είμαι της άποψης πώς καλή θα ήταν ένα cooleraki για φορήτο απλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τα χέρια σου δροσερότερα.

Δημοσ.

Το λοιπόν παιδία μ, επειδή το εργσλείο το χω και γώ, συμφωνώ ότι παίζει περίπου 2.30' (εμένα κάτι λιγότερο) και ότι ναι μεν ακούς το ανεμιστηράκι όταν όμως έχεις απόλυτη ησυχία μόνο. ¨οσο για CD επαναφοράς, ΝΑΙ δίνει 2.

Να ρωτήσω όμως και γώ. Εμένα όταν διαβάζει CD το πορτάκι τρίζει πολύ... :( και γενικά όταν είναι κλειστό το μηχάνημα, βλέπω ότι τ πορτάκι του CD δεν είναι και πολύ σταθερό... ψιλοκουνιέται. Και τα δικά σας έτσι είναι vision, talikra και klog ?

Δημοσ.

ναι κάτι τέτοιο. Τα κινούμενα μέρη του dvd κάνουν θόρυβο αλλά μικρό το κακό. Να ξέρεις και πότε διαβάζει. Άλλωστε πόσες φορές θα έχεις dvd μέσα.

Δημοσ.

Δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι ιδιαίτερο απο πλευράς θορύβου.Κάνει έναν σχετικό αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Ολοι οι κατοχοι του A100 ειναι εδώ:) . Για να πω και γω τη εχω παρατηρισει.

1. Για ότι DVD έχω βάλει τα πράγματα είναι αθόρυβα και απολύτος κυριλέ

2. Για ότι CD έχω βάλει εκεί τα πράγματα μπαιρδεύουν. Οριμσένα ειναι κυριλε όπως και στο 1. αλλά σε ορισμένα υπήρξε τριξιμο σοβαρό έτρεμε ολο το κάτω (δεξιά) μέρος του laptop. Εμβάνθυνση στο θέμα δεν έχω κάνει κάτι μου λεέι ότι αυτό εξαρτάτε από την ποιότητα του δίσκου. π.χ το τελευταίο που έτριξε ήταν ένα cd no name. Τι να κάνουμε το μηχανάκη δεν συμβιβάζεται με ότι του δίνουμε να φάει :-D κουβαλάει ένα brand name ιστορικό.

3. Όσο για την χαλαρότητα του DVD drive τα πράγματα είναι οκ ας είναι λίγο χαλαρό δε μου λέει κάτι εμένα αυτό, δηλ. δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ανυσηχητικό.

Υ.Γ 1

Καλή αγορά από όλους τους υποψηφόυς ή πάρτε το ή περιμένεται τα core 2 duo σε Mobile platform για να απογειωθείτε κυρίως σε κατανάλωση. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τώρα άσε είδα ότι έπεσαν και οι τιμές τους :( .

Υ.Γ 2

Φίλοι Toshiba τα λέμε

Υ.Γ 3

θα κοιτάξω αυτό για την μπαταρία και θα σου πω και γω Klog θέλω να ρωτήσω και ένα φίλο τεχνικό να πάρω μια άποψη, δεν καίγομαι αλλά για πληροφόρηση ξέρεις.

Δημοσ.

Απο ότι θυμάμαι τα toshiba έχουν ένα πρόγραμμα ονόματι accoustic sillencer το οποίο κάνει το drive αθόρυβο μειώνοντας τους ρυθμούς περιστροφής. Λογικά θα υπάρχει και στο A100-192. Δοκιμάστε το. Σε ένα tecra που είχα παλαιότερα έκανε άριστη δουλειά.

Δημοσ.

Ρε παιδιά. Το φορητό μας έρχεται με winXP home σωστά; Προσπάθησα να περάσω τα professional αλλά... τζίφος... με τίποτα μιλάμε ! το έχει κάνει κανείς αυτό; Αλλά και ποιά η διαφορά μεταξύ home και professional μήπως παιδεύομαι πολύ για ελάχιστο κέρδος;

Δημοσ.
Ρε παιδιά. Το φορητό μας έρχεται με winXP home σωστά; Προσπάθησα να περάσω τα professional αλλά... τζίφος... με τίποτα μιλάμε ! το έχει κάνει κανείς αυτό; Αλλά και ποιά η διαφορά μεταξύ home και professional μήπως παιδεύομαι πολύ για ελάχιστο κέρδος;

Καταρχάς για ποιο λαπτοπ μιλάς (φαντάζομαι για Α100).

Τι εννοεις τζίφος έκανε boot το cd εγκατάστασεις των XP και τι έγινε δεν μπήκαν; περίεργο μου ακόυγετε. Η λογική δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο λειτουργικών συστημάτων δεν είναι σωστή αύριο θα βάλεις vista και κάποιος άλλος θέλει να περάσει και Linux (όπως π.χ εγώ)

Δεν το έχω δοκιμάσει πρωσωρινά αλλά θα το κάνω σίγουρα στο άμεσο μέλλον, πες μας όμως τι πρόβλημα συνάντησες εσύ;

Δημοσ.
Καταρχάς για ποιο λαπτοπ μιλάς (φαντάζομαι για Α100).

Τι εννοεις τζίφος έκανε boot το cd εγκατάστασεις των XP και τι έγινε δεν μπήκαν; περίεργο μου ακόυγετε. Η λογική δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο λειτουργικών συστημάτων δεν είναι σωστή αύριο θα βάλεις vista και κάποιος άλλος θέλει να περάσει και Linux (όπως π.χ εγώ)

Δεν το έχω δοκιμάσει πρωσωρινά αλλά θα το κάνω σίγουρα στο άμεσο μέλλον, πες μας όμως τι πρόβλημα συνάντησες εσύ;

Μάλλον θα κόλλησε στο γεγονός ότι χρειάζετε τους οδηγούς για το SATA δίσκο...δοκίμασε να τους αντιγράψεις με το nlite μέσα στο cd των windows. Θα τους βρεις μέσα στο recovery της toshiba...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...