Προς το περιεχόμενο

Πώς ξεπερνάς τον χωρισμό;

poul1na

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειστε οι μοναδικοι που μου δωσατε τετοιες συμβουλες. συνηθισα να ακουω τις γνωστες παπαριες μεινε λιγο καιρο μονη σου(μα ποσο καιρο πια?) να τα βρεις με τον εαυτο σου(τι να βρω?). πηγαινε γυμναστηριο, κανε εθελοντισμο, ταισε τα περιστερια στο συνταγμα και αλλες παπαριες που μονο χειροτερα θα μπορουσαν να με κανουν.απλα οταν βλεπεις οτι ο αλλος εχει προχωρησει πριν καν ακομη σε στειλει ε τοτε δεν λεει να κατσω 1-2 χρονια μονη μου μεχρι να ηρεμησω. το πιο πιθανο ειναι να ΜΗΝ ηρεμησω.

αν σε πω οτι ειναι πορτοκαλαδα?

Μην με πεις αυτό.

Πες με τσίαρς

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειστε οι μοναδικοι που μου δωσατε τετοιες συμβουλες. συνηθισα να ακουω τις γνωστες παπαριες μεινε λιγο καιρο μονη σου(μα ποσο καιρο πια?) να τα βρεις με τον εαυτο σου(τι να βρω?). πηγαινε γυμναστηριο, κανε εθελοντισμο, ταισε τα περιστερια στο συνταγμα και αλλες παπαριες που μονο χειροτερα θα μπορουσαν να με κανουν.απλα οταν βλεπεις οτι ο αλλος εχει προχωρησει πριν καν ακομη σε στειλει ε τοτε δεν λεει να κατσω 1-2 χρονια μονη μου μεχρι να ηρεμησω. το πιο πιθανο ειναι να ΜΗΝ ηρεμησω.

αν σε πω οτι ειναι πορτοκαλαδα?

ΠΙΠΕΡΙΙΙ, dirty girl :P

Δημοσ.

Αυτό στο άβαταρ είναι σουρωτή;

ανθρακούχο νερό :devil:

γιατί δεν ήρθες να ανοίξεις το γυμναστήριο σήμερα? χθες μου το έπαιζες μαγκιά και σήμερα την κότα? έστειλες τον υπάλληλο που είναι απογευματινή βάρδια να ανοίξει.. καλά... θα τα πούμε αύριο για τον καθρέφτη.

Δημοσ.

Πνίγηκε; Και μετά πήγε για να της μαζέψουν τα μπόσικα

Πνίγηκε από χαρά :-D

Αυτό όποιος άντρας και να μου το πει δεν παίζει να το πιστεύσω !

Και πολύ καλά θα κάνεις. Μία φορά την πάθαμε στα 23 μας δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά. :P

Δημοσ.

Μετά από χοντρή καψούρα 4 μηνών και ακολούθως μια σφαλιάρα και στο πάτωμα, δεν μου σηκωνόταν για κανένα εξάμηνο, ούτε για να τον παίξω.

Καταλαβαίνεις βέβαια τι έπαθε αυτή που έπεσε στα χέρια μου μετά το εξάμηνο. :devil:

Δεν μου χει τύχει ευτυχώς, αν και το θεωρώ πολύ πιθανό να μου συμβεί αν στείλουν το μωρό (αυτό για το οποίο σε ζαλίζω εδώ και μήνες xaxa) μακριά από εδώ. Όχι εξάμηνο εκεί, για απεργία διαρκείας το βλέπω.

ελα ομως που δεν πινω!

Από μια άποψη καλά κάνεις. Εγώ πλέον για να μαι ο lover - chill :P πρέπει πρώτα να καταναλώσω αλκοόλ. Βέβαια σε αυτό φταίει και η τελευταία μου σχέση.....θηλυκός Ορέστης Μακρής.

Ναι μεταλάσσομαι , είμαι πιο κοινωνική , δε γκρινιάζω ( :devil: ) , γενικά είμαι άλλος άνθρωπος αλλά για sex θέλω πλήρη νηφαλιότητα...

Πόσο ταιριάααααζουμεεεεεεεε xaxa

Δημοσ.

αν και περασαν 6 μηνες δεν ειμαι καλυτερα

μείνε λιγο καιρο μονη σου να τα βρεις με τον εαυτο σου, πηγαινε γυμναστηριο, κανε εθελοντισμο, ταισε τα περιστερια στο σύνταγμα και σε κάνα 2 χρόνια βλέπεις.

Δημοσ.

Μόνο τον τίτλο διάβασα.

Κάθε μέρα που θα ξυπνάς θα είναι όλο και καλύτερα.

Δες και την ημερομηνία :-)

αν και περασαν 6 μηνες δεν ειμαι καλυτερα

Πρέπει να ρωτήσω τί σχέση ήταν. Με άντρα/γυναίκα τί;

Δημοσ.

Και στα σοβαρά τώρα, για να βοηθήσουμε και το Κ(Π)αυλινάκι :P μόνο ο χρόνος μπορεί. Μόνο αυτός επουλώνει τέτοιες πληγές.

Πόσο καιρό είσαι σε αυτή την κατάσταση?

Edit 6 μήνες είναι καλά. Σε κανά 2 μηνάκια θα είσαι περδίκι. ;)

Δημοσ.

Δες και την ημερομηνία :-)

Πρέπει να ρωτήσω τί σχέση ήταν. Με άντρα/γυναίκα τί;

με απομιμηση αντρος οπως αποδειχτηκε τελικα.

Δημοσ.

μείνε λιγο καιρο μονη σου να τα βρεις με τον εαυτο σου, πηγαινε γυμναστηριο, κανε εθελοντισμο, ταισε τα περιστερια στο σύνταγμα και σε κάνα 2 χρόνια βλέπεις.

Αφρική μαζί θα πάτε; :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...