evabb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 δικιο εχει ο τσιλ. βρες εκει ενα τρια τεσσερα φακ μπαντι και ξετιναξου στο πηδημα να δεις κεφια μετα.
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εμενα πάλι μου φαίνεται ηλίθιο αυτό που κάνουν και άντρες και γυναίκες να βρίσκουν γκόμενο/γκόμενα για να μην τους πουν μπακούρια. Μην νομίσετε ότι είναι λίγες περιπτώσεις , ξέρω πολλές και δυστυχώς γίνετε της που...νας το κάγκελο γιατί κανεις από τους δυο δεν γουστάρει πραγματικά και αρχίζουν τσακωμοί φαγωμάρες και ένας χαμός. Εγώ πιστεύω αν γουστάρεις να πηδηχτείς, απλά βρες κάποια/κάποιον και κάντο , δεν είναι ανάγκη να κανεις σχέσεις αν δεν νιώθεις κάτι. Μπορεί να ακούγονται περίεργα αυτά που λέω αλλά αυτό πιστεύω.
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 χαιρομαι που υπαρχουν γυναικες που το πιστευουν αυτο αλλα εμενα δε μου βγαινει. Ο χωρισμός περνά εύκολα αν δείτε ότι ό,τι κάνατε ήταν μάταιο και ο σύντροφός ας απλά δεν άξηζε. Ακόμα και μετά από χρόνια γάμου. :/ Είναι σοβαρή υπόθεση, αλλά όπως λένε οι ιθαγενείς εδώ 'keep a stiff upper lip' ε οχι γιατι τοτε λες πως χαραμισα τοσα χρονια απο την ζωη μου? για ενα τιποτα.
chill Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Θα προτιμούσα τακτική chill ( πολύ σεξ με πολλούς στην περίπτωση μου ) αλλά δε μου βγαίνει γαμώτο . Κάποιες γυναίκες έχετε αναστολές ως προς το sex λες και είναι ξέρω εγώ κάτι κακό. Φυσικά υπάρχει λύση και ως προς αυτό και λέγεται αλκοόλ. Και εγώ αρκετά συνεσταλμένος είμαι αλλά μόλις μου ρίξεις υγρά καύσιμα γίνομαι όνειρο. Μην το παραξηλώσουμε βέβαια με το ποτό γιατί μπορεί να ζητάμε πληροφορίες από φίλους ή το κινητό μας για το τι κάναμε το προηγούμενο βράδυ
SlackulatoR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Διάβασε τα θέματα του adreas2 θα τα ξεπεράσεις όλα με την μία ...
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ο χωρισμός ξεπερνιέται με πήδημα, πολύ πήδημα!!! Μετά από χοντρή καψούρα 4 μηνών και ακολούθως μια σφαλιάρα και στο πάτωμα, δεν μου σηκωνόταν για κανένα εξάμηνο, ούτε για να τον παίξω. Καταλαβαίνεις βέβαια τι έπαθε αυτή που έπεσε στα χέρια μου μετά το εξάμηνο.
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Κάποιες γυναίκες έχετε αναστολές ως προς το sex λες και είναι ξέρω εγώ κάτι κακό. Φυσικά υπάρχει λύση και ως προς αυτό και λέγεται αλκοόλ. Και εγώ αρκετά συνεσταλμένος είμαι αλλά μόλις μου ρίξεις υγρά καύσιμα γίνομαι όνειρο. Μην το παραξηλώσουμε βέβαια με το ποτό γιατί μπορεί να ζητάμε πληροφορίες από φίλους ή το κινητό μας για το τι κάναμε το προηγούμενο βράδυ ελα ομως που δεν πινω!
bluesattack Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλα τι σας επιασε καλοκαιριατικα ? Αυτη ειναι εποχη που ..επιβαλλεται να χωρισεις Το κρυο ειναι καιρος για δυο
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 ειστε οι μοναδικοι που μου δωσατε τετοιες συμβουλες. συνηθισα να ακουω τις γνωστες παπαριες μεινε λιγο καιρο μονη σου(μα ποσο καιρο πια?) να τα βρεις με τον εαυτο σου(τι να βρω?). πηγαινε γυμναστηριο, κανε εθελοντισμο, ταισε τα περιστερια στο συνταγμα και αλλες παπαριες που μονο χειροτερα θα μπορουσαν να με κανουν.απλα οταν βλεπεις οτι ο αλλος εχει προχωρησει πριν καν ακομη σε στειλει ε τοτε δεν λεει να κατσω 1-2 χρονια μονη μου μεχρι να ηρεμησω. το πιο πιθανο ειναι να ΜΗΝ ηρεμησω. Αυτό στο άβαταρ είναι σουρωτή; αν σε πω οτι ειναι πορτοκαλαδα?
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μετά από χοντρή καψούρα 4 μηνών και ακολούθως μια σφαλιάρα και στο πάτωμα, δεν μου σηκωνόταν για κανένα εξάμηνο, ούτε για να τον παίξω. Καταλαβαίνεις βέβαια τι έπαθε αυτή που έπεσε στα χέρια μου μετά το εξάμηνο. Πνίγηκε; Και μετά πήγε για να της μαζέψουν τα μπόσικα
black_widow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 ελα ομως που δεν πινω! Έλα όμως που και εγώ που πίνω πολύ με πιάνει υπνηλία και ή καταλήγω για ύπνο ή γενικά δεν τραβάει η κατάσταση . Ναι μεταλάσσομαι , είμαι πιο κοινωνική , δε γκρινιάζω ( ) , γενικά είμαι άλλος άνθρωπος αλλά για sex θέλω πλήρη νηφαλιότητα... Καλα τι σας επιασε καλοκαιριατικα ? Αυτη ειναι εποχη που ..επιβαλλεται να χωρισεις Το κρυο ειναι καιρος για δυο Μπα εγώ είμαι χειμωνιάτυπος τύπος , προτιμώ να χωρίσω χειμώνα αλλά όλο αντίθετα μου συμβαίνει. Μετά από χοντρή καψούρα 4 μηνών και ακολούθως μια σφαλιάρα και στο πάτωμα, δεν μου σηκωνόταν για κανένα εξάμηνο, ούτε για να τον παίξω. Καταλαβαίνεις βέβαια τι έπαθε αυτή που έπεσε στα χέρια μου μετά το εξάμηνο. Αυτό όποιος άντρας και να μου το πει δεν παίζει να το πιστεύσω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.