Προς το περιεχόμενο

Πώς ξεπερνάς τον χωρισμό;

poul1na

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτε προλαβες και απεκτησες τοση σοφια στα 22 σου?

21 είμαι θέλω μερικούς μήνες για τα 22 αλλά και πάλι ειμαι σοφός σολομός ας πούμε, γεννημένος ηγέτης.

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να γράψω και κάτι σοβαρό πέρα από την πλακα , έχω φάει τρελες φρίκες και ήμουν για καιρό depressed αλλα κατάλαβα πως δεν αξίζει να σκας , γιατί μετά από καιρό το σκέφτεσαι και νιώθεις χαζός, γιατί χαζομάρα είναι να χαλάς την διάθεση σου και να νιώθεις άσχημα για κάτι που δεν γυρίζει πίσω.

Δημοσ.

Ο χωρισμός ξεπερνιέται με πήδημα, πολύ πήδημα!!!

για κάτι που δεν γυρίζει πίσω.

Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας ότι δεν γυρνάει :P

Δημοσ.

καποιοι το παιρνουν πιο βαρια,καποιοι πιο ελαφρια.

Ο χωρισμός ξεπερνιέται με πήδημα, πολύ πήδημα!!!

πολυ η με πολλους?

Δημοσ.

ξαναζεσταμένο φαγητό ? srsly ? και νομίζεις ότι ακόμα και έτσι θα είναι το ίδιο ? αν γίνει η στραβή μετά δεν ισιώνει το πράγμα , εκτός αν χωρίσεις για γελοίο λόγο , εκεί ναι.

Δημοσ.

Ο χωρισμός περνά εύκολα αν δείτε ότι ό,τι κάνατε ήταν μάταιο και ο σύντροφός ας απλά δεν άξηζε.

Ακόμα και μετά από χρόνια γάμου. :/

Είναι σοβαρή υπόθεση, αλλά όπως λένε οι ιθαγενείς εδώ 'keep a stiff upper lip'

Δημοσ.

Ο χρονος ειναι ο καλυτερος ιατρος που λενε..

Γραφεις και σε ενα χαρτι τα μειονεκτηματα του συντροφου σου, και σιγα σιγα τον απομυθοποιεις στο μυαλο σου.

Μην ξεχναμε πως μερικα πραγματα , οταν ειμαστε και μεσα στην ενταση, τα εξιδανικευουμε. Ενω μετα απο καιρο σκεφτομαστε , πως καλυτερα που ηρθαν ετσι πραγματα, οτι ηταν θεμα χρονου.

Δημοσ.

Εγώ έχω μία πολύ απλή λογική στο να ξεπερνάω το χωρισμό , σκέφτομαι τι έκανα στραβά εγώ ( δεν παίζει να τα έκανα όλα σωστά πια ) και απλά προχωράω στον επόμενο ( όχι αμέσως , αφήνω να περάσουν κάποιοι μήνες , είμαι και λίγο εκλεκτική ). Με την πρόοδο που κάνω ίσως στην επόμενη ζωή κάνω μία σχέση ουσιαστική επιτέλους . :devil:

Θα προτιμούσα τακτική chill ( πολύ σεξ με πολλούς στην περίπτωση μου ) αλλά δε μου βγαίνει γαμώτο .

Επιστροφή μετά από σχέση που έληξε για βλακεία λόγο δε μου έχει τύχει προφανώς γιατί ο άλλος είναι πολύ αδιάφορος ή εγωιστής για να γυρίσει οπότε δεν ξέρω τι θα έκανα σε αυτήν την περίπτωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...