nontasg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Χαχαχαχαχαχα.Pouline είσαι κορυφαίος....Χώσε,χώσε.......
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 τι να χωσω?εγω συνεργατη 8ελω να βοηθησει .χιχι.
poul1na Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 καλησπερα! να μαι! ευχαριστω παρα πολυ ολους-ες εδω μεσα για τις συμβουλες σας, εχω κανει τα περισσοτερα απο αυτα που λετε αλλα... θα δειξει ο καιρος. Οσο για τον poulino η μονη σχεση που εχω μαζι του ειναι πολυ φιλικη και τιποτα περισσοτερο (πολυ φιλικη εννοω πως ειναι ο καλυτερος μου φιλος, γνωριζομαστε πολλα χρονια) με εχει βοηθησει σε πολλα θεματα και ως ατομο ειναι κορυφαιο οπως εχετε δει ολοι-ες.Απλα δανειστηκα το ονομα poul1na λογω της φιλιας μας.
nontasg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 καλησπερα! να μαι! ευχαριστω παρα πολυ ολους-ες εδω μεσα για τις συμβουλες σας, εχω κανει τα περισσοτερα απο αυτα που λετε αλλα... θα δειξει ο καιρος. Οσο για τον poulino η μονη σχεση που εχω μαζι του ειναι πολυ φιλικη και τιποτα περισσοτερο (πολυ φιλικη εννοω πως ειναι ο καλυτερος μου φιλος, γνωριζομαστε πολλα χρονια) με εχει βοηθησει σε πολλα θεματα και ως ατομο ειναι κορυφαιο οπως εχετε δει ολοι-ες.Απλα δανειστηκα το ονομα poul1na λογω της φιλιας μας. 'Ελα βρε και σε χάσαμε.....Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά :-D ΥΣ:ο poulinos σου χρωστάει μια ανάλογη απάντηση για τα καλά σου λόγια.... Pouline περιμένουμε ε;; :)
kostasplak1986 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Kostasplak δεν σε παρεξηγω ρε σι.με εχεις δει να εχω παρεξηγηθει ποτε εδωμεσα ?εχω ατελειωτη υπομονη. χαιρομαι που δε με παρεξηγησες!
punky Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 ευχαριστω παρα πολυ ολους-ες εδω μεσα για τις συμβουλες σας, εχω κανει αυτα που λετε Εγώ φταίω που κάθισα και ασχολήθηκα. Ψεύτρα. Ακόμη περιμένω : Αν όλα αυτά σου φαίνονται βουνό, και θες κάτι πιο εύκολο, στείλε μου μια ολόσωμη φωτογραφία, με την προϋπόθεση ότι είσαι μελαχροινή αμαζόνα Αλλά εδώ υπήρξες αχάριστη με τον άνθρωπο που πέρασε το γολγοθά του forum registration, για πάρτη σου. Και αντί για ένα έμπρακτο "ευχαριστώ", του κάνεις δώρο μια δημόσια χυλόπιτα. Δεν είμαστε τίποτα χθεσινοί. Και άλλοι φίλοι μας έχουν ακούσει τέτοιες ατάκες: Οσο για τον poulino η μονη σχεση που εχω μαζι του ειναι πολυ φιλικη και τιποτα περισσοτερο Εύχομαι να είσαι καλύτερα, πάντως. Αν όχι, μπορείς πάντα να στείλεις ένα pm στον χρήστη που άνοιξε αυτό το topic. Η ζωή ανάσκελα έχει άλλη χάρη. Σε αντίθεση με τη γιαγιά μου, δεν πιστεύω πως ο Χριστός σώζει. Μόνο το χιούμορ. Έστω και κακό σαν το δικό μου. Take care.
nontasg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 ..........................................................................
sotirakis.net Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Poul1na έχω την κατάλληλη συνταγή για την περίπτωση σου ! Λοιπόν, παρακολουθείς ; Ξεκινάμε : 1. Παίρνεις μια βότκα (κατά προτίμηση Absolut Vanilia) και αράζεις στο μπαλκόνι σου κοζάροντας οποιονδήποτε περνάει. Συγχρόνως έχεις αρχίσει να κατεβάζεις λάο-λάο την παγωμένη βότκα... 2. Όταν έχεις κάνει λίγο κεφαλάκι, μπαίνεις για ένα καυτό μπάνιο. Κατά την διάρκειά του, "ανακαλύπτεις" τις κρυφές χαρές της αυτοϊκανοποιήσης. Για να μην ξεχνάς ποτέ, ότι το μόνο άτομο που σε νοιάζεται, σε αγαπάει και θέλει να περνάς καλά είναι μόνο ο εαυτός σου... 3. Βγαίνεις από το μπάνιο μετά από ένα μισάωρο (τουλάχιστον...) και βάζεις όλες εκείνες τις κρέμες για τις οποίες σε έπρηζε ο πρώην γκόμενος σου ότι "είναι περιττές", "τι τα βάζεις αυτά τα πράματα". Συνεχίζεις να πίνεις απο εκείνη την παγωμένη βότκα... 4. Βάζει να παίζει ότι μουσική γουστάρεις. Μην ακούς αυτούς που λένε να βάζεις καψουροτράγουδα ή να μην βάζεις ποτέ το "τραγούδι σας". Απλά βάλε ότι μουσική γουστάρεις... 5. Ξεκινάς σιγά-σιγά να ντύνεσαι για την βραδυνή σου έξοδο. Κάνεις τουλάχιστον 2 ώρες να ετοιμαστείς, έτσι για "το γαμώτο"... 6. Ξεσηκώνεις 2 φίλες σου και βγαίνετε όπου σας βγάλει ο δρόμος. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς άγχος. 7. Στο μαγαζί που θα πάτε συνεχίζεις να πίνεις βότκες (ε, να μην τα ανακατέψουμε...) και γίνεσαι σχεδόν ΝΤΙΡΛΑ... Προσοχή στο "σχεδόν" ! 8. Ψαρεύεις το πρώτο κωλαράκι σε μορφή γκόμενου που θα σου μπει στο μάτι και κατά τις 4 το παίρνεις σπίτι σου. 9. Εκεί, σαν άλλη ύαινα, το ξεκοκκαλίζεις και το ευχαριστιέσαι μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος (και του σπέρματος) του... 10. Την άλλη μέρα το πρωί, αφότου ξυπνήσετε και τον "αναγκάσεις" με αυτούς του άτιμους/σπαστικούς/καυλωτικούς/γούτσου-γούτσου τρόπους των γυναικών να σου φτιάξει καφέ και πρωινό με φετούλες με μερέντα, τον ξαποστέλνεις "με τρόπο" πάντα, και στη συνέχεια παίρνεις τηλέφωνο τις φίλες σου για να βγείτε για καφέ και κουτσομπολιο. 11. Αποφασίζεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι "ακραίο" και sexy στην ζωή σου χωρίς να το σκεφτείς και πολύ-πολύ : Τι είναι αυτό ; Βάζεις μια φίλη σου να σε φωτογραφίσει σε sexy πόζες και τις στέλνεις στο http://www.sotirakis.net (http://www.sotirakis.net/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=229). Που ξέρεις, μπορεί ο επόμενος μεγάλος έρωτας σου αν μπει και να σε δει... Α! μέχρι να σταλεί το mail δοκιμάζεις καινούργια "παιχνιδάκια" με την φίλη σου... Γιατί πάνω απ'ολα, στην ζωή μας πρέπει να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα και εμπειρίες... Σωτηράκης
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 'Ελα βρε και σε χάσαμε.....Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά :-D ΥΣ:ο poulinos σου χρωστάει μια ανάλογη απάντηση για τα καλά σου λόγια.... Pouline περιμένουμε ε;; :) Οκ.και εγω θα την κανω την πιο καλη insomniak εδωμεσα για να μας βοηθαει ολους. sotirakis.net το παρακανες εσι.εσυ εισαι για να προωθειςs κοπελες σε strip live show kai gia piatsa .xaxaxax.μην τα ισοπεδωσουμε ολα.kai πιο σεμνες λεξεις
nontasg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 sotirakis.net το παρακανες εσι.εσυ εισαι για να προωθειςs κοπελες σε strip live show kai gia piatsa .xaxaxax.μην τα ισοπεδωσουμε ολα.kai πιο σεμνες λεξεις Μπα και πάλι καλά που ακούσαμε μόνο αυτά.....Πλάκα κάνω βέβαια,ελπίζω να μη με αρχίσει στα βρισίδια..... :mrgreen:
spacefart Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 ο χωρισμος ειναι ευκαιρια να κατανοησεις τα λαθη που εκανες ωστε να τα αποφυγεις την επομενη φορα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.