Προς το περιεχόμενο

Πώς ξεπερνάς τον χωρισμό;

poul1na

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φαντάζομαι πόσο καλό θα είναι το σεξ εν προκειμένω, και προσπαθώ να κρατήσω τα χέρια μου πάνω στο πληκτρολόγιο.

Αυτή να γλιστράει σαν πληγωμένο φίδι από δωμάτιο σε δωμάτιο. Κι εσύ να την κηνυγάς μέσα στο σπίτι, φορώντας μόνο την κολώνια σου και τα τσόκαρα του νοσοκόμου.

Θα μας ξεπέρασε, φαίνεται.

Ουαααα!!!χαχαχαχΑ!!!Α ρε punky παλι μου εφτιαξες τη μερα!!

Καλημερα!!! *LOL*

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάποτε πριν πολλά χρόνια στα πρώτα βήματα της ερωτικής ταλαιπωρίας είχα ρωτήσει μιά κοπέλα αρκετά μεγαλύτερη από μένα γιά το πως θα ξεπεράσω πιό ανώδυνα μιά σχέση πού χάλασε.Καί η απάντησή της ήταν:

Έλα σε μένα αγοράκι μου να σε κάνω να ξεχάσεις τη μάνα σου όχι τη γκόμενα!:oops:

Ελπίζω να πήγες έτσι;;;;;:mrgreen: :mrgreen:

Σπικ φορ γιορσελφ Punky!!! :P :D

Φέρτε μου τη Μάρθα Βούρτση...ένα πλάσμα χαμερπές -να σέρνεται χάμω σα λαπαδιασμένος βόας- και πνιγμένο στην αυτολύπηση, την ηττοπάθεια, τη δυστυχία, τα βάσανα και την αθλιότητα, για να βγει ο νοσοκόμος από μέσα μου και να το πάρει στα στιβαρά του μπράτσα! :mrgreen:

Είσαι ελεεινός.....:mrgreen: :mrgreen:

Φαντάζομαι πόσο καλό θα είναι το σεξ εν προκειμένω, και προσπαθώ να κρατήσω τα χέρια μου πάνω στο πληκτρολόγιο.

Αυτή να γλιστράει σαν πληγωμένο φίδι από δωμάτιο σε δωμάτιο. Κι εσύ να την κηνυγάς μέσα στο σπίτι, φορώντας μόνο την κολώνια σου και τα τσόκαρα του νοσοκόμου.

OMG......Πολύ φαντασία έχεις.....:mrgreen:

ΥΣ:μετά από αυτά αύριο με βλέπω στην Ηλιούπολη πάλι.......:-? :-?

Δημοσ.

Βγαινεις στη γυρα και ψαχνεις ενα ατομο που να εκτιμαει ο,τι δεν εκτιμουσε ο προηγουμενος καφρος.

Βγαινεις βολτουλες τα βραδια

Δεν κανεις σαν ξελιγωμενη με τον πρωτο ωραιο

Δεν ζητας εκδικηση

Ασχολησου και λιγο με τον εαυτο σου καλε!!!!

Ολα τα αλλα θα ερθουν!!!!!

Δημοσ.
Δεν κανεις σαν ξελιγωμενη με τον πρωτο ωραιο

Τι λες ρε bianca? Κι εμείς τι θα κάνουμε;

Στο ράφι θα μείνουμε;

Δημοσ.
ε, δεν ειπα αυτο.....

γιατι να μεινεις στο ραφι?

έλα μωρέ.

κρυόκωλο αστείο έκανα.

υποννοώντας ότι είμαι πρώτος και ωραίος.

Δημοσ.
Καλά αν η Poul1na του ενός post, δεν έχει poul1 να με φτύσετε...

Αναφέρεσαι στα αποδημητικά ή στον στάνταρ εξοπλισμό;

Έλα μωρέ. Όπως λέει και ένας φίλος, το αποτέλεσμα μετράει.

Δημοσ.
Μήπως η Poul1na είναι ο Poulinos? χε χε χε, πλακα κάνω

και εγω κατι τετοιο αναρωτιομουν μηπως η poulina ειχε καμια σχεση με το poulino! γιατι δε γινετε να εχει το ιδιο ονομα ιδια τοποθεσια κτλ! πλακα κανουμε :-D δε θελω να παρεξηγηθω απο κανεναν poulino η poulina (δε ξερω κανεναν απο τους 2 προσωπικα αν και σεβομαι τον poulino για τις γνωσεις του) απλα μου φανηκε περιεργο! :mrgreen:

Δημοσ.
και εγω κατι τετοιο αναρωτιομουν μηπως η poulina ειχε καμια σχεση με το poulino! γιατι δε γινετε να εχει το ιδιο ονομα ιδια τοποθεσια κτλ! πλακα κανουμε :-D δε θελω να παρεξηγηθω απο κανεναν poulino η poulina (δε ξερω κανεναν απο τους 2 προσωπικα αν και σεβομαι τον poulino για τις γνωσεις του) απλα μου φανηκε περιεργο! :mrgreen:

λετε? και μας το κρυβουνε??????

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δημοσ.
Καλά αν η Poul1na του ενός post, δεν έχει poul1 να με φτύσετε...

εγραψες.σε διαβεβεωνω επιδη την εχω δει οτι δεν εχει.:P

Μήπως η Poul1na είναι ο Poulinos? χε χε χε, πλακα κάνω

λες να εκανα αλλαγη φιλου και τωρα το poulinos να μην με καλυπτει και να ανοιξα δευτερο account.

οποιεςδηποτε ομοιοτητες με πραγματικα ή φυσικα προσωπα ειναι τυχαια.κανενα ζωο δεν πειραχτηκε για το γυρισμα της ταινιας.λες καττισστ να να ιταν κοπελα μου και να μιλαγαμε απο εδωμεσα για να τα βρουμε?an kai 8α ειναι ενας τροπος να αυξησω τα ποστςχαχα.λες να 8ελει να με παρατησει επειδη ολη μερα ειμαι στο ινσομνια και βοηθαω.8ελω να γινω mod διοτι μεχρι και τις κοπελες σνομπαρω για να γραφω εδω.χαχα.οχι δεν σας κρυβουμε τιποτα απλα γνωριζομαστε και την βοηθησα να φτιαξει το αccount.μου τα χαλασε λιγο που δεν με αφησε να βαλω καμια ποιοτικη υπογραφη ετσι που να ειναι κατα8ληπτικη αλλα δεν της κραταω μουτρα.:P lol.Kostasplak δεν σε παρεξηγω ρε σι.με εχεις δει να εχω παρεξηγηθει ποτε εδωμεσα ?εχω ατελειωτη υπομονη.εγω 8α προτεινω στην poul1nα να τον παρατησει να ερ8ει σπιτι μου για κανα μηνα να μα8ει περι adsl ωστε να με βοηθαει εδωμεσα να με βοηθαει και στις δουλιες του σπιτιου.αντε 8α γινουμε το αχτυπητο διδυμο στα posts.ποιοσ ξερει ισως και κατι παραπανω :P.εμ ολοκληρο φορουμ της προτεινα να μην μου μοιασει λιγο?avatar δεν εχει βαλει αλλα 8α το φτιαξουμε και αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...