kostasplak1986 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Τι το ήθελα να μιλήσω... 1. Είσαι η σχέση της poul1nas και ήρθες να τσαμπουκαλευτείς που της προτείναμε πως να σε ξεπεράσει; ή 2. Βρίσκεις περίεργο που μια γυναίκα έκανε registration σε ένα forum τεχνολογίας, μόνο και μόνο για να ρωτήσει πως ξεπερνάς μια ερωτική σχέση. Ακριβώς το 2 βρίσκω περίεργο, δεν είναι λίγο? φιλικά πάντα!
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ακριβώς το 2 βρίσκω περίεργο, δεν είναι λίγο? φιλικά πάντα! Τι να σου πω φίλε μου; Περίεργα βρίσκω μονο τα πόδια μου, που είναι λίγο στραβά. Όλα τα άλλα πια, δεν μου κάνουν εντύπωση.
BIAP Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ο ερωτας με ερωτα περναει. Αμα σου καθονται βλακες/βλαμμενες και εχει γινει κανονας, μαλλον κατι δεν κανεις σωστα εσυ.
Flavios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Γέμισε το χρόνο σου με πράγματα που αύριο θα σε κάνουν να καμαρώνεις για την πάρτη σου. Και μοιραία αύριο, θα έρθει αυτός που θα τα αγαπήσει και θα σε ξεσηκώσει. Κανείς δεν έλκεται από τη μιζέρια. Punky με συγκίνησες, εύγε!
marios1957 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.agencycaprice.com απο τις ερασιτέχνιδες πουτάνες προτιμώ τις επαγγελματίες... [off-topic]ρε Γιάννη,αυτές θέλουν λεφτά για να μας κάτσουν.Είμαστε τώρα για τέτοια;:twisted: [οn-topic]O καλύτερος τρόπος να ξεπεράσει κάποιος μια ερωτική απογοήτευση,είναι να πέσει με όλα σε μια καινούργια σχέση.
kirileman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ? 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ... ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ... ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ... ΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΝ ΖΗΤΑΕΙ... ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ... ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ... Εξαρτάται ποια είναι τα όρια του αυτοεξευτελισμού που έχεις θέσει. Αν τείνουν στο άπειρο, συνεχίζεις να είσαι με κάποιον/κάποια που σου φέρεται άσχημα μέχρι να σε σουτάρει και να μην μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα (ούτως ή άλλως η κατάσταση έχει φύγει από τον έλεγχό σου εδώ και καιρό). Αυτά για κάποιον που δεν έχει χωρίσει ακόμα. Για τους χωρισμένους, συμφωνώ με τους προηγούμενους, γεμίζεις το χρόνο σου με δουλειά, ασχολίες που δεν σε αφήνουν σε ηρεμία να κάτσεις να σκεφτείς μαλακίες και να ξανακιλήσεις, κάνεις τον ευατό σου καλύτερο με όποιον τρόπο μπορείς και... έχει ο Θεός.
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή είχα μια παρόμοια σχέση(από τα 14 μέχρι τα 19) που κράτησε 5χρόνια παρόμοιας κατάστασης,χωρίζαμε τα ξανα φτιάχναμε χώρίζαμε ....2χρόνια μαζί και μετα ήρθε ο χωρισμός μια και καλή.... Έγω κατάφερα να τον χωρίσω....Δεν είχα την δύναμη αλλά το έκανα...Ήταν πολλά τα χρόνια κι έγω δεν είχα ζήσει τίποτα και καποια στιγμή το ζητάς..Κι αν έχω να θυμαμαι κάτι προς το τέλος της σχέσης εκείνης πραγματικά τα πιο άσχημα δεν είναι αυτό που λές.... 'Εχουν περάσει 5χρόνια από τότε που κατάφερα και έκανα το βήμα και τον χώρισα αν και τον αγαπούσα παρα πολύ ήξερα ότι δεν μπορούσαμε πια να ήμασταν μαζί...Κι αν με ρωτήσεις πως νοιώθω τώρα πια γι αυτον τον άνθρωπο, έχω να σου πω ένα πράγμα...Τον αγαπάω μέχρι σήμερα παρα πολυ και τον θεωρώ ένα κομμάτι πολύ μεγάλο στη ζωή μου.Αναμφίβολα πολύ συμαντικό....Άλλα τα χρόνια περναν και το μόνο που μένει είναι ένας πολύ αγαπητός ανθρωπος και μεσα σου θα ξέρεις ότι παιζει να είναι ο μόνος άνθρωπος περα από την οικογενεια σου που σε ξέρει σαν κάλπικη δεκαρα.... Έχω να σου πω ότι για μένα το καλύτερο πράγμα είναι να μίνεις μόνος σου για κάποιο διάστημα αρκετό να σκεφτείς τι θέλεις εσύ να κάνεις για σένα,γιατί είμαι σίγουρη ότι τα "θέλω" σου ήταν επιρεασμένα από τον άλλο,για μεγάλο διαστημα να μην ύπαρχει επικοινωνία καμία(όσο κι αν πονάει,γιατι σανταρ θα θες να μαθαινεις,πως είναι και τι κανει γιατι τα χρόνια δεν είναι λίγα) και με τον καιρό όλα θα ξεπεραστούν και το μόνο που θα θυμάσαι θα είναι τα όμορφα και με τον καιρό θα ξεχάσεις και τις λεπτομέριες που σε κάνουν να σκέφτεσαι όλα αυτά τώρα.... Να σαι καλά και να χεις δύναμη να κάνεις πράγματα για σένα....
nontasg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω να σου πω ότι για μένα το καλύτερο πράγμα είναι να μίνεις μόνος σου για κάποιο διάστημα αρκετό να σκεφτείς τι θέλεις εσύ να κάνεις για σένα,γιατί είμαι σίγουρη ότι τα "θέλω" σου ήταν επιρεασμένα από τον άλλο,για μεγάλο διαστημα να μην ύπαρχει επικοινωνία καμία(όσο κι αν πονάει,γιατι σανταρ θα θες να μαθαινεις,πως είναι και τι κανει γιατι τα χρόνια δεν είναι λίγα) και με τον καιρό όλα θα ξεπεραστούν και το μόνο που θα θυμάσαι θα είναι τα όμορφα και με τον καιρό θα ξεχάσεις και τις λεπτομέριες που σε κάνουν να σκέφτεσαι όλα αυτά τώρα.... Ακριβώς!Μετά από ένα δύσκολο χωρισμό το να μείνεις μόνος/η σου και να κάτσεις να σκεφτείς τι θες από τον εαυτό σου χωρίς την τεράστια επήρρεια που είχες παλιότερα,αποτελεί για μένα την καλύτερη λύση.Βέβαια και το να είσαι σε απόσταση από το άτομο με το οποίο χώρισες πχ να μη μένετε στην ίδια πόλη,βοηθάει πολύ..... ΥΣ:τώρα πάλι μου ήρθε στο μυαλό μια περιοχή της Αθήνας,αλλά δεν το συνεχίζω γιατί θα έχουμε πάλι μεταφορές σε άλλο μέρος του insomnia.... Καλό μεσημέρι.
geovard Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ? Κάποτε πριν πολλά χρόνια στα πρώτα βήματα της ερωτικής ταλαιπωρίας είχα ρωτήσει μιά κοπέλα αρκετά μεγαλύτερη από μένα γιά το πως θα ξεπεράσω πιό ανώδυνα μιά σχέση πού χάλασε.Καί η απάντησή της ήταν: Έλα σε μένα αγοράκι μου να σε κάνω να ξεχάσεις τη μάνα σου όχι τη γκόμενα!:oops:
blueviper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Κανείς δεν έλκεται από τη μιζέρια. Σπικ φορ γιορσελφ Punky!!! Φέρτε μου τη Μάρθα Βούρτση...ένα πλάσμα χαμερπές -να σέρνεται χάμω σα λαπαδιασμένος βόας- και πνιγμένο στην αυτολύπηση, την ηττοπάθεια, τη δυστυχία, τα βάσανα και την αθλιότητα, για να βγει ο νοσοκόμος από μέσα μου και να το πάρει στα στιβαρά του μπράτσα! poul1na...μονάχα ο Σοπενάουερ μπορεί να σε βοηθήσει! ...αλήθεια που χάθηκες?!
gtsamour Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 1. Κόψε ΚΑΘΕ επαφή μαζί του και μην μαθαίνεις τι κάνει, αν είναι με άλλη κλπ από κανέναν κοινό σας γνωστό. Αυτό θα βλάψει μονάχα εσένα. Τώρα αν μετά από καιρό αφού το έχεις ξεπεράσει θελήσεις να έχεις φιλική επαφή, μπορείς. 2. Θύμωσε ΠΟΛΥ μέσα σου (μαζί του). Όποτε τον σκέφτεσαι, αμέσως να θυμάσαι ότι δεν σου φέρθηκε σωστά και γενικά πράγματα σχετικά με αυτόν που σε κάνουν να θυμώνεις. Αυτό βοηθάει ΠΑΡΑ πολύ να μην πονας. 3. Μην αρχίσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου, δεν φταίς (μόνο) εσύ. Κοίτα 2. Αυτά... σε αντίστοιχη περίπτωση εμένα με είχαν βοηθήσει πολύ.
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Σπικ φορ γιορσελφ Punky!!! Φέρτε μου τη Μάρθα Βούρτση...ένα πλάσμα χαμερπές -να σέρνεται χάμω σα λαπαδιασμένος βόας- και πνιγμένο στην αυτολύπηση, την ηττοπάθεια, τη δυστυχία, τα βάσανα και την αθλιότητα, για να βγει ο νοσοκόμος από μέσα μου και να το πάρει στα στιβαρά του μπράτσα! Φαντάζομαι πόσο καλό θα είναι το σεξ εν προκειμένω, και προσπαθώ να κρατήσω τα χέρια μου πάνω στο πληκτρολόγιο. Αυτή να γλιστράει σαν πληγωμένο φίδι από δωμάτιο σε δωμάτιο. Κι εσύ να την κηνυγάς μέσα στο σπίτι, φορώντας μόνο την κολώνια σου και τα τσόκαρα του νοσοκόμου. ...αλήθεια που χάθηκες?! Θα μας ξεπέρασε, φαίνεται.
johnnyestia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Φαντάζομαι πόσο καλό θα είναι το σεξ εν προκειμένω, και προσπαθώ να κρατήσω τα χέρια μου πάνω στο πληκτρολόγιο. Αυτή να γλιστράει σαν πληγωμένο φίδι από δωμάτιο σε δωμάτιο. Κι εσύ να την κηνυγάς μέσα στο σπίτι, φορώντας μόνο την κολώνια σου και τα τσόκαρα του νοσοκόμου. Απλα looool !!
MenamareL Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ακριβώς!Μετά από ένα δύσκολο χωρισμό το να μείνεις μόνος/η σου και να κάτσεις να σκεφτείς τι θες από τον εαυτό σου χωρίς την τεράστια επήρρεια που είχες παλιότερα,αποτελεί για μένα την καλύτερη λύση.Βέβαια και το να είσαι σε απόσταση από το άτομο με το οποίο χώρισες πχ να μη μένετε στην ίδια πόλη,βοηθάει πολύ..... ΥΣ:τώρα πάλι μου ήρθε στο μυαλό μια περιοχή της Αθήνας,αλλά δεν το συνεχίζω γιατί θα έχουμε πάλι μεταφορές σε άλλο μέρος του insomnia.... Καλό μεσημέρι. Ετσι σε θελω!!Κρατη!!! :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.