black_widow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ο καθένας έχει το δικό του ρυθμό στο θέμα αυτό και μάλιστα ο ρυθμός αυτός διαφέρει ανάλογα με τη σχέση , τον τρόπο , του ποιός είχε τον πρώτο λόγο στο χωρισμό και τις συνθήκες ζωής . Εμένα ο πρώην μου προχώρησε αμέσως , την πρώτη που στάμπαρε σε μία έξοδο το έγραψε στο status του στο facebook κιόλας ( μη χάσουμε την ενημέρωση ). Για σταθερή σχέση δε γνωρίζω αλλά γενικά περνάει ζωή και κότα. Και τι να έκανα δηλαδή ; Πάντα κάποιος το ξεπερνάει πιο γρήγορα και προχωράει πιο γρήγορα και κάποιος πιο αργά. Άλλες φορές συμβαίνει το αντίθετο , να προχωράμε εμείς πιο γρήγορα και ο άλλος πιο αργά , that's life. Απλά κάποια στιγμή συνηθίζεις την απουσία του και προχωράς . Επίσης κάτι κολπάκια του στυλ να βρεις κατευθείαν άλλον και να τον μοστράρεις μπροστά του δεν τα καταλαβαίνω , πιο πολυ εσύ χαλιέσαι παρά αυτός. Αν είναι αδιάφορος απλά θα συνεχίσει να είναι αδιάφορος.
benign Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Προτιμώ να παραμείνω μια ζωή ο καβλιάρης πεινασμένος έφηβος. Το άλλο με τον ώριμο, χορτασμένο άντρα με προϊδεάζει για στυτικές δυσλειτουργίες. Ρε συ 29 ετων εισαι ,εχεις φυγει απο την εφηβεια εδω και καιρο. Ελπιζω να μην εχεις σαν αντρας πλεον στυτικες δυσλειτουργιες. Δεν το επιασες αυτο που υπονοησα.Οι εφηβοι (οχι ολοι)ειναι πεινασμενοι λογω ορμονων και λογω ελλειψης γνωσεων,γοητειας και εμπειριας γενικα απο την ζωη, συνηθως ειναι πεινασμενοι,ερχονται στα φορουμ και διατυμπανιζουν την σεξουαλικη ετοιμοτητα τους συνηθως γιατι στην πραγματικη ζωη ειναι μαλλον πεινασμενοι και αισθανονται μειονεκτικοι.Ενας που στην προσωπικη του ζωη ειναι χορτασμενος σεξουαλικα,δεν κανει κρα στα φορουμς.
Marria Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Προβλεπω η Παυλινα μετα απο σημερα, αυριο να επισκεφτει ψυχολογο για τις συμβουλες μας
chill Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Προβλεπω η Παυλινα μετα απο σημερα, αυριο να επισκεφτει ψυχολογο για τις συμβουλες μας Εγώ έχω κλείσει από Σεπτέμβρη τοξοσυνεδρίες μέσω internet Αχρείαστες να ναι αλλά εγώ προετοιμάζομαι για παν ενδεχόμενο Επίσης Marria περιμένω να κανονίσουμε Σκανδιναβικές εξορμήσεις στην παραλιακή......πριν φύγει το καλοκαίρι ε.... Εμένα ο πρώην μου προχώρησε αμέσως , την πρώτη που στάμπαρε σε μία έξοδο το έγραψε στο status του στο facebook κιόλας ( μη χάσουμε την ενημέρωση ). Για σταθερή σχέση δε γνωρίζω αλλά γενικά περνάει ζωή και κότα. Και τι να έκανα δηλαδή ; Έλα σου χω ακόμα καλύτερο Βγαίνω με πρώην 3 μήνες μετά τον χωρισμό. Πάμε για μπάνιο, φαγητό, ποτό.....βγάζουμε τα μάτια μας στην φύση.......την επιστρέφω σπίτι. Το επόμενο πρωί διαβάζω ευχαριστίες στο προφίλ της προς κάποιον άλλον για το υπέροχο βράδυ Απλά της έστειλα μήνυμα στο πολύ φιλικό "εμένα δεν θα με ευχαριστήσεις για την υπέροχη μέρα".......lol
black_widow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εγώ έχω κλείσει από Σεπτέμβρη τοξοσυνεδρίες μέσω internet Αχρείαστες να ναι αλλά εγώ προετοιμάζομαι για παν ενδεχόμενο Ε αδυναμίες είναι αυτές , τυχερούλη , τζάμπα θα τη βγάλεις τη ψυχανάλυση ... Έλα σου χω ακόμα καλύτερο Βγαίνω με πρώην 3 μήνες μετά τον χωρισμό. Πάμε για μπάνιο, φαγητό, ποτό.....βγάζουμε τα μάτια μας στην φύση.......την επιστρέφω σπίτι. Το επόμενο πρωί διαβάζω ευχαριστίες στο προφίλ της προς κάποιον άλλον για το υπέροχο βράδυ Απλά της έστειλα μήνυμα στο πολύ φιλικό "εμένα δεν θα με ευχαριστήσεις για την υπέροχη μέρα".......lol Χαχαχαχα Εντάξει αυτό μου φαίνεται λίγο μούσι , μάλλον να στην σπάσει ήθελε. Εμένα ήταν δύο εβδομάδες και ήξερε ότι ήμουν στεναχωρημένη , καφριλίκι . Στο κάτω κάτω θα μπορούσε να ρυθμίσει το ποστ να μη το δω . Τον έκραξα και δεν ξαναείδα κάτι περίεργο , προφανώς ρύθμισε να μη βλέπω και πολλά από το προφίλ , τον είχα κάνει και delete κάποιο καιρό ( ναι ξέρω , πολύ ώριμο ) .
Marria Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εγώ έχω κλείσει από Σεπτέμβρη τοξοσυνεδρίες μέσω internet Αχρείαστες να ναι αλλά εγώ προετοιμάζομαι για παν ενδεχόμενο Επίσης Marria περιμένω να κανονίσουμε Σκανδιναβικές εξορμήσεις στην παραλιακή......πριν φύγει το καλοκαίρι ε.... Ασε και σημερα ειχα παει στον οφθαλμιατρο, ελκος στον κερατοειδη, και 3.5 και 4.5 μυωπια... καλα παμε !!! Ναι να τις οργανωσουμε !!!
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Βγαίνω με πρώην 3 μήνες μετά τον χωρισμό. Πάμε για μπάνιο, φαγητό, ποτό.....βγάζουμε τα μάτια μας στην φύση.......την επιστρέφω σπίτι. Το επόμενο πρωί διαβάζω ευχαριστίες στο προφίλ της προς κάποιον άλλον για το υπέροχο βράδυ Απλά της έστειλα μήνυμα στο πολύ φιλικό "εμένα δεν θα με ευχαριστήσεις για την υπέροχη μέρα".......lol Το έκανε για να στην σπάσει ή όντως είχε πάει με άλλον το ίδιο βράδυ;
g_alkis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Pavlinaki μια βιντατζου από Θεσσαλονίκη την ξέρεις?
chill Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ε αδυναμίες είναι αυτές , τυχερούλη , τζάμπα θα τη βγάλεις τη ψυχανάλυση ... Αδυναμίες προς την γυναίκα που σε άσχετη φάση χαρακτήρισα ως "γυναίκα των παιδιώνε μου"...... Είναι τρομακτικό αν με ξέρεις. Όταν το είπα η παρέα γύρω μου έπαθε κοκομπλόκο και με κοιτούσε ανήσυχα Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν λόγω επαγγέλματος δεν είναι εδώ από Σεπτέμβρη....για να μην γεννηθεί ένας νέος Andreas2 και υποφέρει ο Luci, έχω κάνει το κουμάντο μου με τοξο Τώρα αν θέλει λεφτά ο τόξο από μένα σώθηκε, και εγώ σε "black widow οικονομική φάση" είμαι.....τρώω τα τελευταία μου αυτήν την περίοδο και αν δεν αλλάξει κάτι από Σεπτέμβρη στάση πληρωμών. Ναι να τις οργανωσουμε !!! Σύντομα όμως μην το κουράσουμε Το έκανε για να στην σπάσει ή όντως είχε πάει με άλλον το ίδιο βράδυ; Δεν ξέρω αν πηδήχτηκε μαζί του το ίδιο βράδυ αλλά ναι ήταν με άλλον το ίδιο βράδυ. Κάτι έπαιζε με αυτόν εδώ και καιρό, μου το είχε πει εξάλλου. Χαρακτηριστικά όταν γυρνάγαμε όπου ξεσκίστηκαν στα sms, της είπα "πες του κιόλας τι κάναμε τώρα, να είναι ενήμερο το παιδί" Εντάξει δεν ξανασμίξαμε κιόλας για έχω απαιτήσεις αλλά όσο να ναι το όλο σκηνικό είναι το λιγότερο γελοίο.
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Pavlinaki μια βιντατζου από Θεσσαλονίκη την ξέρεις? το βιντατζου ειναι ονομα ή ιδιοτητα?
Merdock Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Τώρα αν θέλει λεφτά ο τόξο από μένα σώθηκε, και εγώ σε "black widow οικονομική φάση" είμαι.....τρώω τα τελευταία μου αυτήν την περίοδο και αν δεν αλλάξει κάτι από Σεπτέμβρη στάση πληρωμών. Εντάξει δεν νομίζω να τον πειράξει αν τον πληρώσεις σε είδος
black_widow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω αν πηδήχτηκε μαζί του το ίδιο βράδυ αλλά ναι ήταν με άλλον το ίδιο βράδυ. Κάτι έπαιζε με αυτόν εδώ και καιρό, μου το είχε πει εξάλλου. Χαρακτηριστικά όταν γυρνάγαμε όπου ξεσκίστηκαν στα sms, της είπα "πες του κιόλας τι κάναμε τώρα, να είναι ενήμερο το παιδί" Εντάξει δεν ξανασμίξαμε κιόλας για έχω απαιτήσεις αλλά όσο να ναι το όλο σκηνικό είναι το λιγότερο γελοίο. Ακόμα πάντως και να παίχτηκε κάτι το όλο σκηνικό να στέλνει SMS μπροστά σου και η δημοσίευση στο προφίλ , μου φαίνονται πολύ επιτηδευμένα , σαν να ήθελε να σε κάνεις να σκάσεις ένα πράγμα . Δεν είμαι ψυχολόγος όμως ούτε εξπέρ στις σχέσεις ,οπότε επιφυλάσσομαι. Τουλάχιστον εμένα είναι ξεκάθαρα τετελεσμένο γεγονός γιατί αν και είμαι κατά των πισογυρισμάτων για τον συγκεκριμένο θα έκανα εξαίρεση. Είμαι καλά , λέμε Εντάξει δεν νομίζω να τον πειράξει αν τον πληρώσεις σε είδος Όταν έλεγα για αδυναμίες εκεί αναφερόμουν εγώ
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Διάβασε τα θέματα του adreas2 θα τα ξεπεράσεις όλα με την μία ... δεν τα βρισκω.για στειλε
chill Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ακόμα πάντως και να παίχτηκε κάτι το όλο σκηνικό να στέλνει SMS μπροστά σου και η δημοσίευση στο προφίλ , μου φαίνονται πολύ επιτηδευμένα , σαν να ήθελε να σε κάνεις να σκάσεις ένα πράγμα . Δεν είμαι ψυχολόγος όμως ούτε εξπέρ στις σχέσεις ,οπότε επιφυλάσσομαι. Δεν νομίζω απλά είναι αρκετά κυνική ή bitch αν θέλεις σε ζητήματα σχέσεων. Όταν έλεγα για αδυναμίες εκεί αναφερόμουν εγώ Εντάξει δεν νομίζω να τον πειράξει αν τον πληρώσεις σε είδος Ο τοξοβολίνος έχει 6 χρόνια σχέση με τον Ινδό και επειδή έχω μιλήσει μαζί του, είναι τρελά ερωτευμένος και πιστός. Εκτός αν πιστεύετε ότι οι gays ξέρω εγώ είναι κολασμένα αγόρια που αναζητούν ακατάπαυστα την ηδονή από πολλαπλούς παρτενέρ και δεν διαθέτουν αισθήματα προς τους συντρόφους τους. Πείτε ναι αν τολμάτε και έρχεται ο Τοξο να σας βάλει στην θέση σας
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω αν πηδήχτηκε μαζί του το ίδιο βράδυ αλλά ναι ήταν με άλλον το ίδιο βράδυ. Κάτι έπαιζε με αυτόν εδώ και καιρό, μου το είχε πει εξάλλου. Χαρακτηριστικά όταν γυρνάγαμε όπου ξεσκίστηκαν στα sms, της είπα "πες του κιόλας τι κάναμε τώρα, να είναι ενήμερο το παιδί" Εντάξει δεν ξανασμίξαμε κιόλας για έχω απαιτήσεις αλλά όσο να ναι το όλο σκηνικό είναι το λιγότερο γελοίο. Και 1 νάιτ να ήταν, άμα γινόταν σε μένα θα μου κακοφαινόταν(πολύ) να πάει με άλλον το ίδιο βράδυ. Είναι κάπως πολύ άσχημο. Όσο για αυτήν για ψιλοποτάνα μου κάνει, νο οφένς. Ο τοξοβολίνος έχει 6 χρόνια σχέση με τον Ινδό και επειδή έχω μιλήσει μαζί του, είναι τρελά ερωτευμένος και πιστός. Εκτός αν πιστεύετε ότι οι gays ξέρω εγώ είναι κολασμένα αγόρια που αναζητούν ακατάπαυστα την ηδονή από πολλαπλούς παρτενέρ και δεν διαθέτουν αισθήματα προς τους συντρόφους τους. Πείτε ναι αν τολμάτε και έρχεται ο Τοξο να σας βάλει στην θέση σας Εδώ την πέφτει σε άντρες και γυναίκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.