cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Βιοτική ανάγκη είναι να χεις την ψυχική σου ισορροπία. Με, χωρίς, λίγο, πολύ σεξ. Όπως και όσο θέλει ο καθένας. Αν μου έθετες το δίλημμα "δεν θα ξανακούσεις μουσική ποτέ ή δεν θα ξανακάνεις σεξ ποτέ", χαλαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη διάλεγα το δεύτερο. Το πρώτο αντικαθίσταται, καλύπτεται μπλα. Μήπως γράφεις μετά από σεξ?
benign Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ρε Luci, Τωρα καταλαβα τι εννοουσες! Ουτε που κοιταξα την ημερομηνια του OP! Αυτα συμβαινουν οταν παιζεις Bulletstorm,βλεπεις καμμια σειρα και μετα μπαινεις στο insomnia να περασει λιγο η ωρα με συνοδεια μπυρας.Ειναι και η ζεστη ειμαι και λιγο ζαλιζμενος. Σχετικα με το θεμα μην το κατηγοριοποιουμε,υπαρχουν ανθρωποι που ταυτιζουν την χαρα στον ερωτα με τα υγρα του σωματος τους και αλλοι που ειναι συναισθηματικοι και θελουν να νοιωσουν κατι για καποιαν αλλη/ο για να προχωρησουν μπροστα,δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι,ευτυχως.Εμενα αν δεν ειναι μια γυναικα εξυπνη και συναισθηματικη,δεν θελω να παραμεινω μαζι της ουτε δευτερολεπτο και καμμια ορεξη δεν εχω ουτε να τη ακουω οχι να κανω σεξ μαζι της.Αυτο δαχωριζει τον ανθρωπο απο τα κτηνη και τον καβλιαρη πεινασμενο εφηβο απο τον ωριμο,χορτασμενο αντρα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μήπως γράφεις μετά από σεξ? Με τις μουσικές που ακούω όλη μέρα, είμαι σε μόνιμη κατάσταση σεξ. Ανίατη περίπτωση. Μπορείς να με λυπηθείς αν θες. Δεν θα παρεξηγήσω.
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Αυτο δαχωριζει τον ανθρωπο απο τα κτηνη και τον καβλιαρη πεινασμενο εφηβο απο τον ωριμο,χορτασμενο αντρα. Προτιμώ να παραμείνω μια ζωή ο καβλιάρης πεινασμένος έφηβος. Το άλλο με τον ώριμο, χορτασμένο άντρα με προϊδεάζει για στυτικές δυσλειτουργίες.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Με τις μουσικές που ακούω όλη μέρα, είμαι σε μόνιμη κατάσταση σεξ. Ανίατη περίπτωση. Μπορείς να με λυπηθείς αν θες. Δεν θα παρεξηγήσω. Εννοώ κανονικό σεξ. Τι να σε λυπηθώ; Να μην σε ενοχλήσω ξανά; Να το κόψω;
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 η evabb και εσύ το τρολλ , το καταλάβαμε εδώ και ώρα
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εννοώ κανονικό σεξ. Τι να σε λυπηθώ; Να μην σε ενοχλήσω ξανά; Να το κόψω; Έθεσα χιουμοριστικά, ότι αν θες να με λυπηθείς επειδή είμαι άρρωστη με τη μουσική και τη βάζω πάνω από το σεξ, μπορείς. Αυτό. Δεν πέτυχε. Αχμ.
athlios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Τη μπαλα τη πατησε αυτοκινητο εδω και πολλες σελιδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.