cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Νιώθεις άντρας κατά τα άλλα; Μήπως είσαι gay γυναίκα;
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 μείνε λιγο καιρο μονη σου να τα βρεις με τον εαυτο σου, πηγαινε γυμναστηριο, κανε εθελοντισμο, ταισε τα περιστερια στο σύνταγμα και σε κάνα 2 χρόνια βλέπεις. Πιάστε το προγκρέσσιβ βασικά και να δείτε πώς θα γράψετε γκομενάκια και έρωτες στα @@ σας. Θα τα έχετε μετά για συμπλήρωμα μόνο.
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 τελειες οι συμβουλες σας!θα αρχισω απο αυριο να πινω τ'αντερα μου,να παιρνω κοσμο και να ακουω προγκρεσιβ.
evabb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Πιάστε το προγκρέσσιβ βασικά και να δείτε πώς θα γράψετε γκομενάκια και έρωτες στα @@ σας. Θα τα έχετε μετά για συμπλήρωμα μόνο. το σεξ ειναι βιοτικη αναγκη, οχι χομπι γαμω το φελεκι μου γαμω!
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 το σεξ ειναι βιοτικη αναγκη, οχι χομπι γαμω το φελεκι μου γαμω! και πια εισαι εσυ μανταμιτσα που θα μας μαθεις τι ειναι το σεχ? ε? ε? ε?
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 και πια εισαι εσυ μανταμιτσα που θα μας μαθεις τι ειναι το σεχ? ε? ε? ε? η evabb
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 τελειες οι συμβουλες σας!θα αρχισω απο αυριο να πινω τ'αντερα μου,να παιρνω κοσμο και να ακουω προγκρεσιβ. Κανένα ταξίδι σκέφτηκες να κάνεις, να ξεχαστείς?
pavlinaki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Κανένα ταξίδι σκέφτηκες να κάνεις, να ξεχαστείς? εκανα. και ξεχαστηκα. γυρισα. και ξαναθυμηθηκα.
evabb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 και πια εισαι εσυ μανταμιτσα που θα μας μαθεις τι ειναι το σεχ? ε? ε? ε? η evabb ο θηλυκος αλετζος του φορουμ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 το σεξ ειναι βιοτικη αναγκη, οχι χομπι γαμω το φελεκι μου γαμω! Βιοτική ανάγκη είναι να χεις την ψυχική σου ισορροπία. Με, χωρίς, λίγο, πολύ σεξ. Όπως και όσο θέλει ο καθένας. Αν μου έθετες το δίλημμα "δεν θα ξανακούσεις μουσική ποτέ ή δεν θα ξανακάνεις σεξ ποτέ", χαλαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη διάλεγα το δεύτερο. Kι αυτό γιατί αντικαθίσταται, καλύπτεται μπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.