Προς το περιεχόμενο

Πώς ξεπερνάς τον χωρισμό;

poul1na

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μείνε λιγο καιρο μονη σου να τα βρεις με τον εαυτο σου, πηγαινε γυμναστηριο, κανε εθελοντισμο, ταισε τα περιστερια στο σύνταγμα και σε κάνα 2 χρόνια βλέπεις.

Πιάστε το προγκρέσσιβ βασικά και να δείτε πώς θα γράψετε γκομενάκια και έρωτες στα @@ σας. Θα τα έχετε μετά για συμπλήρωμα μόνο.

Δημοσ.

τελειες οι συμβουλες σας!θα αρχισω απο αυριο να πινω τ'αντερα μου,να παιρνω κοσμο και να ακουω προγκρεσιβ.

Δημοσ.

Πιάστε το προγκρέσσιβ βασικά και να δείτε πώς θα γράψετε γκομενάκια και έρωτες στα @@ σας. Θα τα έχετε μετά για συμπλήρωμα μόνο.

το σεξ ειναι βιοτικη αναγκη, οχι χομπι γαμω το φελεκι μου γαμω!

Δημοσ.

και πια εισαι εσυ μανταμιτσα που θα μας μαθεις τι ειναι το σεχ? ε? ε? ε? :devil:

Δημοσ.

τελειες οι συμβουλες σας!θα αρχισω απο αυριο να πινω τ'αντερα μου,να παιρνω κοσμο και να ακουω προγκρεσιβ.

Κανένα ταξίδι σκέφτηκες να κάνεις, να ξεχαστείς?

Δημοσ.

και πια εισαι εσυ μανταμιτσα που θα μας μαθεις τι ειναι το σεχ? ε? ε? ε? :devil:

η evabb ο θηλυκος αλετζος του φορουμ.

Δημοσ.

Βιοτική ανάγκη είναι να χεις την ψυχική σου ισορροπία. Με, χωρίς, λίγο, πολύ σεξ. Όπως και όσο θέλει ο καθένας. Αν μου έθετες το δίλημμα "δεν θα ξανακούσεις μουσική ποτέ ή δεν θα ξανακάνεις σεξ ποτέ", χαλαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη διάλεγα το δεύτερο.

Kι αυτό γιατί αντικαθίσταται, καλύπτεται μπλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...