poul1na Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ? 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ... ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ... ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ... ΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΝ ΖΗΤΑΕΙ... ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ... ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ...
ntountou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 μπορει να μην τον ξεπεράσεις και ποτέ εντελώς, δλδ πάντα να έχεις μια ανάμνηση έντονη μέσα σου... πάντως θεωρώ το καλύτερο φάρμακο είναι πραγματικά ένας νέος έρωτας μαζί με το πέρασμα του χρόνου φυσικά... το ότι δε πέτυχε η "άλλη σχέση" σε σένα δε σημαίνει ότι ακυρώνεται αυτή η λύση.... μπορεί να μην έκανες σωστές επιλογές.... εξάλλου ακόμα και η επανασύνδεσή σας μας λες ότι είναι προβληματική και ουσιαστικά ψάχνεσαι να ξεφύγεις έτσι πως τα λες, είναι καθαρά στο χέρι σου να ξεκολλήσεις.... είναι πλέον θέμα να δείξεις σωστό χαρακτήρα και σωστών δικών σου αποφασεων... να αποφασίσεις πως ότι έζησες έζησες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να κοιτάξεις τη ζωή σου απο δω και πέρα.. σ'αυτή τη ζωή αν δεν είμαστε και λίγο παρτάκηδες είναι πολύ έυκολο να μας πάρει από κάτω ποια είναι η ηλικία σου?
johnnyestia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Απλά περιμένεις.Αν αρχίσεις να κάνεις πράγματα επίτηδες για να ξεπεράσεις μια σχέση τότε κάνεις την κατάσταση χειρότερη. Να έχεις πάντα στον νού σου πως κανένας δεν είναι γεννημένος ειδικά για σένα,αλλά παντού γύρω σου υπάρχουν άντρες οι οποίοι άν τους δώσεις την ευκαιρία να γνωρίσουν την ψυχή σου θα μπορέσετε να κάνετε ο ένας τον άλλον να νιώσει υπέροχα. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη τύχη και γερό στομάχι για τις αναποδιές. Να ξέρεις πως ο έρωτας δεν είναι το μόνο πράγμα στην ζωή, υπάρχουν και άλλα εξίσου σημαντικά.
godlike Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Το ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι λίγο ακραίο και ίσως για μερικούς βλακεία αλλά έχει δοκιμαστεί με επιτυχία. Λοιπών αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ξεσπάσεις, να δημιουργήσεις έναν καυγά, χώσε του και καμία σφαλιάρα στην τελική. Μετά από αυτά που θα ακολουθήσουν αποκλείεται να μην τον μισήσεις. Θα νιώσεις βέβαια χάλια στην αρχή μιας και είσαι γυναίκα αλλά θα έχεις καταφέρει να μετατρέψεις την αγάπη σου για αυτόν τον άνθρωπο σε μίσος.
Flavios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Το καλύτερο "ξεπεραστικό" για τον χωρισμό που έχω δοκιμάσει είναι το Internet! Μου το διέθεσα σε χαπάκια των 24 και 48 ωρών, με ποτό, τσιγάρο, σοκολάτες και κάτι μυξομάντηλα γύρω-γύρω από το πληκτρολόγιο. Ξεχνάς για δεν ξεχνάς;
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ? 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ... ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ... ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ... ΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΝ ΖΗΤΑΕΙ... ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ... ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ... Οι ενδιάμεσες σχέσεις που έκανες ουσιαστικά ήταν σαν να μην έγιναν αφού,από ό,τι κατάλαβα,δεν ξέχασες ποτέ τον πρώτο σου έρωτα....Τώρα που τα ξαναβρήκατε λοιπόν και τα προβλήματα επανήρθαν στο προσκήνιο προσπαθείστε να καθίσετε να τα συζητήσετε και να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον ώστε να λύσετε από κοινού τις όποιες διαφορές έχετε.Ρώτα τον γιατί σου φέρεται έτσι και προσπάθησε να τον κάνεις να σου πει και αυτός τι παράπονα έχει από σένα.Άν βρείτε τη χρυσή τομή θα μπορέσετε να προχωρήσετε πολύ καλύτερα τη σχέση σας....
LL_NEO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.agencycaprice.com απο τις ερασιτέχνιδες πουτάνες προτιμώ τις επαγγελματίες...
Sta Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν τον ξεπερνάς, απλώς η ζωή συνεχίζει ή μάλλον ο χρόνος.
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Το καλύτερο "ξεπεραστικό" για τον χωρισμό που έχω δοκιμάσει είναι το Internet! Μου το διέθεσα σε χαπάκια των 24 και 48 ωρών, με ποτό, τσιγάρο, σοκολάτες και κάτι μυξομάντηλα γύρω-γύρω από το πληκτρολόγιο. Ξεχνάς για δεν ξεχνάς; Υπάρχει και άλλος δρόμος εκτός από αυτόν που αναφέρεις. Και που ομολογώ τον δοκίμασα κι εγώ παλιά. Αλλά δεν το επιτρέπω ξανά στον εαυτό μου. Γιατί μια μέρα ξυπνάς και σιχαίνεσαι αυτό που βλέπεις. Και συνειδητοποιείς ότι όχι μόνο δεν έχεις μείνει στάσιμος, αλλά έχεις πάει πολύ πίσω. Η δικιά μου συνταγή μάλλον μοιάζει με ομοιοπαθητική. Πουσάρω τρελλά τον εαυτό μου. Δεν ειναι εύκολο, αλλά πεισμώνω. Δουλεύω περισσότερο. Και άμα το μυαλό είναι τόσο ταλαιπωρημένο για να αποδώσει, τότε πουσάρω το σώμα. Περπατάω πολύ, γυμνάζομαι καθημερινά. Δεν χάνω ευκαιρία για μπάλα. Και στα 30 μου, είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ. Και γουστάρω γιατί το κατάφερα ενώ το πιο εύκολο ήταν να μιζεριάσω. Και με σέβομαι περισσότερο για τη δύναμη που δείχνω. Μέσα σε όλη αυτή την υπερένταση κάπου ξεχνιέσαι. Ε, του πούστη. Καταφέρνεις και να κοιμηθείς από την εξάντληση, αντί να κοιτάς σαν μαλάκας το ταβάνι και να καπνίζεις. Και επειδή δεν έχεις άλλον από τον εαυτό σου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κάνεις το κλικ που θα σε βγάλει από τον πάτο για να νιώσεις λίγη ψυχική ανάταση. Ανακάλυψα ότι η σωματική ευεξία, φέρνει αυτό το κλικ. Όπως επίσης η τόλμη να κάνεις πράγματα που μονίμως παραμυθιάζεις τον εαυτό σου, ότι θες παρέα για να τα κάνεις. Πχ να πας σε μια συναυλία. Να βουτήξεις το αυτοκίνητο και να πας μόνος μια νυχτερινή βόλτα. Και ξαφνικά είσαι πάλι εκείνος που οι φίλοι σου θέλουν να συναναστρέφονται για τα αστεία του. Για τη ζωντάνια του. Για να μη νομίζεις ότι λέω τίποτα παπαριές από την απέξω, αυτό τον καιρό βιώνω τον πιο επώδυνο χωρισμό της ζωής μου. Και τον πιο ακατανόητο. Στην καλύτερη στιγμή, χωρίσαμε. Αλλά δεν φεύγω από το πλάνο μου. Σκάω, θυμώνω, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, έχω γίνει κυνικός από κει που ήμουν ένας ετοιμόλογος πλακατζής. Αλλά δεν φεύγω από το πλάνο. Σόρρυ για τη σύγκριση ρε poul1na, αλλά εσύ περιγράφεις μία κατάσταση που δεν περνάς καλά. Αλίμονο αν δεν είναι πιο εύκολο να ανασάνεις όταν την κλείσεις. Απλά μη μιζεριάσεις. Πίεσε τον εαυτό σου. Γέμισε το χρόνο σου. Πήγαινε ένα ταξίδι. Πες ναι στους φίλους που σε κηνυγάνε να μην κλειστείς σπίτι. Αγόρασε μια μαλακία gadget που θα σε παιδέψει να το σετάρεις στα μέτρα σου. Οργάνωσε τα οικονομικά σου. Πέτα τα παλιά σου ρούχα και πάρε άλλα. Γάμα τα οικονομικά σου, τόσο όσο να πανικοβληθείς που να μη σε παίρνει να σκεφτείς κάτι άλλο. Αν όλα αυτά σου φαίνονται βουνό, και θες κάτι πιο εύκολο, στείλε μου μια ολόσωμη φωτογραφία, με την προϋπόθεση ότι είσαι μελαχροινή αμαζόνα Αστειεύομαι. Γέμισε το χρόνο σου με πράγματα που αύριο θα σε κάνουν να καμαρώνεις για την πάρτη σου. Και μοιραία αύριο, θα έρθει αυτός που θα τα αγαπήσει και θα σε ξεσηκώσει. Κανείς δεν έλκεται από τη μιζέρια.
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Πάντως poul1na άκουσες πολλών ειδών απόψεις.....Βέβαια σε κάποια φάση πήγα να πάθω ένα μικρό καρδιακό με μια "πρόταση" αλλά τέσπα,το ξεπέρασα....όλα μέσα στη ζωή είναι..... :mrgreen:
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Βέβαια σε κάποια φάση πήγα να πάθω ένα μικρό καρδιακό με μια "πρόταση" αλλά τέσπα,το ξεπέρασα....όλα μέσα στη ζωή είναι..... :mrgreen: Αν αναφέρεσαι εδώ: Αν όλα αυτά σου φαίνονται βουνό, και θες κάτι πιο εύκολο, στείλε μου μια ολόσωμη φωτογραφία, με την προϋπόθεση ότι είσαι μελαχροινή αμαζόνα Αστειεύομαι. Το είπα μόνο και μόνο γιατί: ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ... ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ... Οπότε προσπάθησα να καλύψω κάθε έκφανση του προβλήματος Ε, να βγάλουμε κάτι κι εμείς. Τσάμπα ξεχεριάστηκα να πληκτρολογώ στο κωλοlaptop?
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι φίλε μου άλλο εννοούσα,no problem.....Πολύ ωραία τα είπες.... :)
punky Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ... Τι το ήθελα να μιλήσω... 1. Είσαι η σχέση της poul1nas και ήρθες να τσαμπουκαλευτείς που της προτείναμε πως να σε ξεπεράσει; ή 2. Βρίσκεις περίεργο που μια γυναίκα έκανε registration σε ένα forum τεχνολογίας, μόνο και μόνο για να ρωτήσει πως ξεπερνάς μια ερωτική σχέση.
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Τι το ήθελα να μιλήσω... 1. Είσαι η σχέση της poul1nas και ήρθες να τσαμπουκαλευτείς που της προτείναμε πως να σε ξεπεράσει; ή 2. Βρίσκεις περίεργο που μια γυναίκα έκανε registration σε ένα forum τεχνολογίας, μόνο και μόνο για να ρωτήσει πως ξεπερνάς μια ερωτική σχέση. Έγραψες........ :mrgreen: :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.