Προς το περιεχόμενο

Δυο καρτες sim με τον ιδιο αριθμο....

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... σε δυο διαφορετικα κινητα.

Επειδη τελευταια , μαλλον και λογω ηλικιας , ξεχναω σπιτι το κινητο υπαρχει τροπος να εχω μια sim με ιδιο αριθμο σε ενα αλλο κινητο φτηνιαρικο στο αυτοκινητο για τετοιες περιπτωσεις ???

Ευχαριστω.:-D :-D :-D

Δημοσ.

Εχω Vodafon και γινεται να εχω και αλλη καρτα με τον ιδιο αριθμο αλλα για να λειτουργει η μια πρεπει να ειναι off η αλλη πριν την ενεργοποιησουμε.Απο οσο τουλαχιστον μου ειπαν...Κατι που δεν βολευει...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπον !!!!! Το 9volto μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει κλωνο καρτα sim για Vodafon.

Πηγα λοιπον στην Voda πηρα με 17,48 ευρω μια καρτα με τον ιδιο αριθμο και η αληθεια ειναι :

Μπορει να χρησιμοποιηθει καθε καρτα ανεξαρτητα αν ειναι ανοιχτη η συσκευη με την αλλη καρτα αρκει να κανεις μια οποιαδηποτε εξερχομενη κλιση (εστω και αναπαντητη...).Με λιγα λογια δουλευει η συσκευη με την καρτα που ενεργοποιηθηκε τελευταια.Η αλλη βγαινει απο το δικτυο αυτοματα.:-D :-D

Καλα εκανα και δεν πολυειχα εμπιστοσυνη σε αυτα που μου ελεγαν οτι πρεπει η μια συσκευη να ειναι κλειστη απο μενα ή καποιον αλλο για να δουλεψει η αλλη καρτα στην αλλη συσκευη.Δεν ειναι και η πρωτη φορα που η ημιμαθεια στα Help ειναι πολυ κακη.:mrgreen: :mrgreen: Ρισκαρα 17,48 ευρω αλλα χαλαλι.:-D

Αρκετα βολικο για αυτο που ηθελα.Βεβαια στην Ελλαδα τιποτα δεν ειναι free. Κοστος μηνιαιου παγιου 2,38 ευρω.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...