Προς το περιεχόμενο

HOL-Αίτηση HOL voice?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά όποιος έχει πάρει το φοιτητικό πακέτο από τη δίοδος για το HOL 700, ξέρετε εάν πρέπει να παραδώσω και μία αίτηση για ενεργοποίηση γραμμής της HOL voice? στην ιστοσελίδα δεν το λέει ξεκάθαρα...ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό; είναι σταθερή τηλεφωνία ή τηλεφωνία μέσω internet?

Δημοσ.

Έτσι είναι για φοιτητικό HOL, εκτός από τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο Site του ΔΙΟΔΟΣ, πρέπει να στείλεις και αίτηση για το HOL Voice. Πρόκειται για προεπιλογή φορέα τηλεφωνίας, δηλαδή τα τηλεφωνήματα θα γίνονται μέσω του δικτύου της HOL (σαν να σου βάζει αυτόματα το πρόθεμα της HOL μπροστά) και θα σου έρχεται λογαριασμός και από HOL. Εκτός εάν κάθε φορά προσθέτεις στην αρχή το πρόθεμα άλλου φορέα (π.χ. OTE), οπότε η κλήση θα γίνεται μέσω αυτού.

Δημοσ.

Ναι, θα κατεβάσεις την αίτηση απτο site της HOL θα την συμληρώσεις και θα τη στείλεις μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Την έχω στον υπολογιστή μου να στη δώσω αλλά δεν ξέρω πως να την ανεβάσω! Αλλιώς πάρτους τηλ. να στη στείλουν με fax ή mail

Δημοσ.

a katalava...nai molis tin pira sta xeria mou tin aitisi, thanks pantws gia tin prosfora!!kai kati allo...sto spiti mou exei ginei proepilogi forea gia tin Tellas..diladi ta tilefona pou ginontai pigainoun kai xrewnontai kateftheian stin tellas kai apo OTE erxetai mono to pagio kai to PSTN tou internet...twra pou i proepilogi forea tha allaksei kai tha paei sti HOL, tha prepei na pairnw to prothema tis TELLAS gia na xrewnomai ekei..mallon nai e?kserete apo times statheris tilefwnias pws paei i HOL?

Δημοσ.

Christomar μία συμβουλή θα σου δώσω....μην πάρεις hol...δεν συμφέρει!!

Βάλε ΟΤΕ - σίγουρη λύση! Εγγύηση! Το καλύτερο! Συμφέρει....

Βάλε ΟΤΕ και μην το σκέφτεσαι!! Άντε και γρήγορα...μην στο φάνε....

Πλάκα κάνω, σκέψου το καλά πάντως γιατί το χρήμα είναι πολύτιμο..και δεν αξίζει να μας το τρώνε με τερτύπια!!

ΥΓ. Άσχετο, τερτύπια έτσι γράφεται;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...