karolos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ginetai na paiksw me ena filo moy online pes5?oxi diktio...
karolos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 de kserei kaneis?????yparxei kapoio prog poy na to kanei ayto?
Arioch79 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ο μόνος τρόπος να παίξεις online PES5 είναι να πας στο site της ΚΟΝΑΜΙ και να φτιάξεις ένα account. Μετά επιλέγεις Network από το κεντρικό μενού, και σου ζητείται το password του account σου, που επέλεξες όταν τον έφτιαξες. Μετά μπαίνεις σε κάποιο server (German, Italian-Spanish, French, κλπ) και σε κάποιο room. Κάνεις Create Match Room και περιμένεις τον φίλο σου που θα έχει κάνει την ίδια διαδικασία για να σε προκαλέσει (challenge). Προφανώς για να γίνουν όλα αυτά πρέπει και οι δύο να έχετε αυθεντικό το παιχνίδι, αφού θα χρειαστεί να δώσετε τον serial number της κόπιας σας για να φτιάξετε τον account. Απ' ό,τι ξέρω δεν υπάρχει άλλος "πλάγιος" τρόπος.
karolos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 eyxaristw arioch79.distixws den to exw ay8entiko...
manic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 eyxaristw arioch79.distixws den to exw ay8entiko... kai poios to exei (pou na mhn menei sta boreia proasteia.....) :mrgreen:
Arioch79 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Σιγά ρε παιδιά, 20 ευρώ το έχει το πλαίσιο. Πιστεύω ότι αξίζουν για τέτοια παιχνιδάρα, ειδικά τη στιγμή που κάθε μούφα που βγαίνει κάνει 50 ευρώ. Άσε που το online είναι άλλη φάση. Αλλά φυσικά πρέπει να έχεις τουλάχιστον 1mbit γραμμή για να παίξεις σαν άνθρωπος, αλλιώς πρέπει να παίζεις στις 2 η ώρα το πρωί που δεν είναι πιταρισμένο το dslam. Εγώ ακόμα και με την 768 που έχω τώρα, κατόπιν αναβαθμίσεως του ΟΤΕ, έχω απίστευτο lag με όσους δεν έχουν ένδειξη τρία βελάκια στο game room τους (όσοι παίζουν online καταλαβαίνουν), όταν παίζω φυσιολογικές ώρες. Βέβαια είναι και θέμα server κλπ, θέλει λίγο ψάξιμο...
karolos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 nai liga einai ta 20 eyro alla meta apo ligo kairo tha bgei to 6 kai ante alla 20...kalo einai alla oxi gia podosfairaki...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.