Panathachamp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Τίποτα... Απλώς μου ταίριαζε πολύ το ρήμα "πείθω" με την συγκεκριμένη εικόνα
nontasg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά θα έλεγα ότι σου προτείνει το,κατά την κρίση του,κατάλληλο άτομο για να πάτε στο αμιράζ(μπρρρρρ,άλλη απαγορευμένη λέξη για μένα....)Αλήθεια αυτή η φωτογραφία ποιανού είναι;;;;:-|
Panathachamp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Αλήθεια αυτή η φωτογραφία ποιανού είναι;;;;:-| Ρε Lucifer πέφτει η δημοτικότητα σου
nontasg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε Lucifer πέφτει η δημοτικότητα σου [img']http://offtopic.gr/images/smilies/hehe.gif[/img] Ποιανού είναι;;;;Ωχ,εγώ καλύτερα να την κάνω.....Μου μυρίζει καζάνι....:-?
MenamareL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά θα έλεγα ότι σου προτείνει το,κατά την κρίση του,κατάλληλο άτομο για να πάτε στο αμιράζ(μπρρρρρ,άλλη απαγορευμένη λέξη για μένα....)Αλήθεια αυτή η φωτογραφία ποιανού είναι;;;;:-| χαχαχα!!Τι θα κανω με σενα??? ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΙΧΧΙΧΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 χαχαχα!!Τι θα κανω με σενα???ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΙΧΧΙΧΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: Τι φταίω εγώ αν μου ξυπνάτε άσχημες αναμνήσεις με αυτά που λέτε...... :mrgreen: Λοιπόν άντε καλή συνέχεια.Εγώ κυριολεκτικά τώρα την κάνω,γιατί νομίζω έρχεται ο Lucifer.....
kattistt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια τι εγινε? καποιος πειραξε το topic... διοτι ξεφυγατε... (εγω δεν συνεβαλα...)
MenamareL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια τι εγινε? καποιος πειραξε το topic... διοτι ξεφυγατε... (εγω δεν συνεβαλα...) Καποιος θα μας εδωσε!!!χιχι!!δε πειραζει κι εδω καλα είναι!!! Αντε την κανω κι εγω!!Εχουμε να παμε και σε γαμο...Μπλιαχ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.