Προς το περιεχόμενο

partision magic

montecristo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by vagos789:

<strong>Ego mia allh erothsh na kano,

to exo egkatasthsei sto pc mou (winXP)kai exo xorisei ton sklhro se 2 partitions,an tyxon kano format kapote ti tha ginei me auta ta partitions?</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Αν κάνεις format στο κομμάτι με τα win poy λογικά θα έχεις και το partition θα πρέπει να ξαναβάλεις win και φυσικά το partition πάλι για να ενώσεις τον σκληρό ( ή με Fdisk ή κάποιο άλλο Prog) (άμα θέλεις). Τα δεδομένα που έχεις στο άλλο κομμάτι που δεν έχει γίνει format είναι απείραχτα.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,σχετικα με το symantec ghost 7,εχω χωρισει τον δισκο d σε 2 μερη στο ενα τα XP PRO και στο αλλο ακομα κενο αλλα για να κραταω αντ/φα των λειτουργικων,στο δισκο C εχω τα w98se και εινα ο c ολοκληρος,το ghost δεν μου εμφανιζει τα χωρισματα των δισκων,πως και που θα βαλω τα αντ/φα, ξερεις καποιος κατι σχετικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...