aragorn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντως τα έκανα όλα αυτά και πάλι βαριέμαι. Διάβασμα > Ψάξιμο καλών βιβλίων ( ε δε μπορώ και να τα φέρνω στη δουλειά) Ταξίδια > Έφτιαξα σάιτ ταξιδιών (δε μπαίνει και κανείς αλλά λέμε) Φωτογραφία > Έφτιαξα σάιτ με τις φωτογραφίες μου (νταξ, εδώ μπαίνουν) Γράψιμο > Πρόσθεσα στο σάιτ μου blog (το διαβάζω μόνο εγώ ) Ε τι άλλο να κάνω Και είναι μόνο Δευτέρα!!
punky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Rising1980, καλή ιδέα. Αλλά εγώ προτιμώ τις διαδραστικές ασχολίες. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικές. Ας πούμε μου αρέσει να γ%$%4ω την κουβέντα όταν έρχονται συνάδελφοι να μου πουν διάφορα. Πριν λίγο μου ήρθε ένας άντρας συνάδελφος με δυσφορία στην αναπνοή και κακοδιάθετος, αναζητώντας προφανώς λίγη συμπόνια: - Με πονάει το στήθος μου - Από το σουτιέν θα είναι
kattistt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Rising1980, καλή ιδέα. Αλλά εγώ προτιμώ τις διαδραστικές ασχολίες.Είναι πολύ πιο διασκεδαστικές. Ας πούμε μου αρέσει να γ%$%4ω την κουβέντα όταν έρχονται συνάδελφοι να μου πουν διάφορα. Πριν λίγο μου ήρθε ένας άντρας συνάδελφος με δυσφορία στην αναπνοή και κακοδιάθετος, αναζητώντας προφανώς λίγη συμπόνια: - Με πονάει το στήθος μου - Από το σουτιέν θα είναι Ωραιος!!! Λιγο αναισθητος αλλα εχει γελιο!
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέθοδος για την αντιμετώπιση της βαρεμάρας: Υλικά a) 1 πακέτο κόλλες Α4 (τις κλέβεις από την κούτα που είναι δίπλα στο φωτοτυπικό) 1 καλάθι αχρήστων (κατά προτίμηση μεγάλου μεγέθους) c) http://www.origami-instructions.com/ Εκτέλεση: Ανοίγουμε το πακέτο με τις κόλες Α4 (προσεκτικά, δεν θέλουμε να τις σκορπίσουμε). Παίρνουμε μια (1) κόλα. Ακολουθούμε τις οδηγίες του παραπάνω site. Αποτυγχάνουμε. Πετάμε με χάρη την τσαλακωμένη κόλα στον κάλαθο των αχρήστων. Για μεγαλυτέρη πρόκληση, τοποθετούμε το καλάθι στην άλλη άκρη του δωματίου και προσπαθούμε να βάλουμε τρίποντο. Σε περίπτωση που σκοράρουμε, παρατάμε το origami και ξεκινάμε το basket. Αλλιώς, παίρνουμε άλλη μια (1) κόλα από το πακέτο που με τόση φροντίδα κλέψαμε. Ξαναδοκιμάζουμε. Ξαναποτυγχάνουμε και ακολουθούμε τη γνωστή διαδικασία με το καλάθι. Κατόπιν μιας (1) εργάσιμης μέρας θα ισχύει το ένα από τα δύο: 1) Μάθαμε origami και γίναμε η ψυχή του πάρτυ. 2) Μάθαμε basket και βάζουμε στόχο τους Ολυμπιακούς του Πεκίνο(υ). Καλή επιτυχία. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!! *LOL* Τώρα με σκλάβωσες!!Η τέλεια λύση στη βαρεμαρα!!!! :mrgreen:
Rising1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μα επειδή βαριέμαι έγραψα ολόκληρο σεντόνι :-P
MenamareL Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μα επειδή βαριέμαι έγραψα ολόκληρο σεντόνι :-P Σωστο!!Δε το χα σκεφτει αυτο.... :mrgreen: Περνας ενα δραμα και συ! :-P
bianca76 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Mα φυσικα κουβεντουλα στο MSN Σερφαρισμα στο insomnia και γενικα στο νετ Κατα τα αλλα ο μισθος πεφτει!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
bianca76 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Mα φυσικα κουβεντουλα στο MSN Σερφαρισμα στο insomnia και γενικα στο νετ Κατα τα αλλα ο μισθος πεφτει!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
MenamareL Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Mα φυσικα κουβεντουλα στο MSNΣερφαρισμα στο insomnia και γενικα στο νετ Κατα τα αλλα ο μισθος πεφτει!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δε μπα να πεσει!!Που να φτασει πια???Πρακτικης λεφτα παιρνω!! Αρα ποιος τους χεζει?? Σε ένα μηνα φευγω!!Το μονο ασχημο είναι οτι θα ψαχνω παλι για δουλεια!!
kattistt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 MenamareL βασικα να εισαι χαρουμενη που εσεις Internet. Εδω καποιοι χρηστες μου δεν εχουν προσβαση πουθενα, ουτε παιχνιδια ουτε κατα διανοια internet. Τουλαχιστον μπορεις και χαζευεις κατι... σερφαρεις.... Και μπορεις και εισαι στο Insomnia!!!
bianca76 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 η αληθεια ειναι οτι χωρις νετ δεβν παιρναει η ωρα στη δουλεια ειμαστε πολυ τυχεροι οσοι εχουμε ιντερνετ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ!!!
MenamareL Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστο κι αυτο!! Προνομιουχοι!! Πο πο δε θα μπορουσα να φανταστω να μην ειχα νετ!!!
Snolly Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Rising1980, καλή ιδέα. Αλλά εγώ προτιμώ τις διαδραστικές ασχολίες.Είναι πολύ πιο διασκεδαστικές. Ας πούμε μου αρέσει να γ%$%4ω την κουβέντα όταν έρχονται συνάδελφοι να μου πουν διάφορα. Πριν λίγο μου ήρθε ένας άντρας συνάδελφος με δυσφορία στην αναπνοή και κακοδιάθετος, αναζητώντας προφανώς λίγη συμπόνια: - Με πονάει το στήθος μου - Από το σουτιέν θα είναι Μου αρέσει πολύ να σοκάρω συναδέλφους. Εμένα είχαν βραχεί τα παπούτσια μου και όπως μιλούσα με μια συνάδελφο και όπως κουνιόμουν στην καρέκλα (εγώ καθιστός στο γραφείο μου, εκείνη όρθια μου μιλούσε) έτριζαν τα παπούτσια. Και μου λέει "τι τρίζει έτσι;" - Της απαντώ: "Τίποτα μωρέ, είμαι ξυπόλυτος."
christos_0b Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικα δεν ειστε τυχεροι μονο που εχετε νετ στην δουλεια αλλα και που βρισκετε χρονο να το χρησιμοποιειτε για "διασκεδαση,ψυχαγωγια" η ακι που γενικως εχετε pc μην σας πω
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μου αρέσει πολύ να σοκάρω συναδέλφους. +1 Έχω συνάντηση με συνάδελφο στο γραφείο της. Χαιρετιόμαστε και κάνω να φύγω. Στέκομαι στην πόρτα της (απέξω στο άλλο γραφείο, τίγκα στον κόσμο) - Να σου αφήσω ανοιχτά, ή θες να ντυθείς πρώτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.