kattistt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 οι ανθρωποι που ειναι δημιουργικοι, ειναι δυστηχισμενοι οταν ειναι κλεισμενοι σε ενα γραφειο κανωντας κατι που δεν ειναι αναλογο. Σε καταλαβαινω, δεν ειμαι της φωτογραφιας, αλλα της ζωγραφικης, ετσι και στην δουλεια θελω να κανω δημιουργικα πραγματα, πραγαματα που χρησιμοποιω το μυαλο, πνευμα και ψυχη!
punky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Θες να κανουμε παρεα??? :-PΕνας εγκεφαλικα σπινταριστος(καινουρια λέξη εβγαλα) και μια καμένη....(Αλλα δυστηχως το ξεπερασα μεγαλωνοντας) :mrgreen: Θέλεις??? Θεέ του bandwidth!!! Eισακούστηκαν οι προσευχές μου. Έστω κι από άλλο thread :mrgreen: Τι να το κάνεις; Το θέμα είναι η ποιότητα.Όλο κάτι χεβιμεταλάδες με έντονη τριχοφυία στα πόδια, μόνο μου απαντάνε εδώ μέσα. Και όλο για κομπιούτερ μιλάνε. 150 posts και ούτε μία γκόμενα δεν έχω βγάλει ακόμη ρεπούστη μου Από την άλλη, 480 μου φαίνονται ήδη πολλοί για τα ελληνικά δεδομένα, και για το είδος του forum.
PlaStiK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Τι το 'θελα να κάνω κλικ στη gallery...θυμήθηκα τον παλιό καλό καιρό στη Βουδαπέστη...και τώρα πραγματικά βαριέμαι στη δουλειά! aaargh!
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Θεέ του bandwidth!!! Eισακούστηκαν οι προσευχές μου. Έστω κι από άλλο thread :mrgreen: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! *LOL* :-P
konnak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε συ konnak, ότι και να κάνεις, μια σχέση Πάτρα-Αθήνα, δεν πρόκειται να δουλέψει j/k Δεν ξέρεις, μπορεί να έρθει να βγάλει τη γέφυρα καμιά φορά . Επίσης, σε παραπέμπω και εδώ . Σ'ευχαριστω παρα πολύ!!!:oops: :oops: Εχεις τέτοιο στο τέτοιο???(χιχι)(στο deviantart)να ρθω να σε βρω?? Όχι, δεν έχω, ωστόσο έχω ανεβάσει κάποιες φώτο από δυο ταξίδια μου εδώ. Τοπία, όχι καλλιτεχνικές. Αν βρω χρόνο μπορεί να ανεβάσω και κάποιες άλλες με λιγότερο προφανές θέμα. Όπως και να έχει πάντως, για μένα είναι απλά ένα χόμπι, εσύ αγαπητή και ταλέντο έχεις και το έχεις σπουδάσει το θέμα. Υπάρχει υψηλό επίπεδο στη δουλειά σου. Well done.
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Τι το 'θελα να κάνω κλικ στη gallery...θυμήθηκα τον παλιό καλό καιρό στη Βουδαπέστη...και τώρα πραγματικά βαριέμαι στη δουλειά! aaargh! Τι καλά.....Τώρα μπορεις να με καταλαβεις..... Ησουν και συ Βουδαπεστη...Ε??Μπορεις να καταλαβεις το δραμα μου!!! :-P Τι να πρωτοσκεφτώ??Όταν είμαι κλεισμένη σε 5τοιχους ένος γραφείου....? :mrgreen:
agpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξέρεις, μπορεί να έρθει να βγάλει τη γέφυρα καμιά φορά . Επίσης, σε παραπέμπω και εδώ . Όχι, δεν έχω, ωστόσο έχω ανεβάσει κάποιες φώτο από δυο ταξίδια μου εδώ. Τοπία, όχι καλλιτεχνικές. Αν βρω χρόνο μπορεί να ανεβάσω και κάποιες άλλες με λιγότερο προφανές θέμα. Όπως και να έχει πάντως, για μένα είναι απλά ένα χόμπι, εσύ αγαπητή και ταλέντο έχεις και το έχεις σπουδάσει το θέμα. Υπάρχει υψηλό επίπεδο στη δουλειά σου. Well done. Πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες έχουμε εδώ και μου αρέσει. Κonnak, λίγο crop εδώ, λίγο ίσιωμα εκεί, ίσως λίγο sharpenning & levels κάπου και οι φωτογραφίες σου θα είναι, για τα δικά μου γούστα, πάρα πολύ καλές. Νομίζω πως, αν μου επιτρέπεις, όπως και εγώ, ενθουσιάζεσαι τόσο από αυτό που έχεις μπροστά σου, ώστε δεν προσέχεις το κάδρο σου όσο του αξίζει.Αλλά, όπως είπες, το χόμπι μας κάνουμε! Και το πληρώνουμε αρκετά, προσθέτω
konnak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά, οι φώτο είναι όπως τις τράβηξα. Δεν τις πείραξα καθόλου στο Photoshop. Φαντάζομαι ότι ο στραβός ορίζοντας και πολλά άλλα διορθώνονται. Τις ανέβασα απλά για να τις δουν κάποιοι φίλοι που είναι μακριά. Ωστόσο, είναι λίγο δύσκολο να ελέγχεις αν είναι ίσιο το κάδρο στους -8°C πάνω στην γέφυρα .
agpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά, οι φώτο είναι όπως τις τράβηξα. Δεν τις πείραξα καθόλου στο Photoshop. Φαντάζομαι ότι ο στραβός ορίζοντας και πολλά άλλα διορθώνονται. Τις ανέβασα απλά για να τις δουν κάποιοι φίλοι που είναι μακριά.Ωστόσο, είναι λίγο δύσκολο να ελέγχεις αν είναι ίσιο το κάδρο στους -8°C πάνω στην γέφυρα . πφφφφ, να δεις που πάει η θερμοκρασία όταν λέω...ανέκδοτα
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 πφφφφ, να δεις που πάει η θερμοκρασία όταν λέω...ανέκδοτα *LOL* ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!
Snolly Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορείς να ορίσεις μεθοδικά την εργασία που βαριέσαι να κάνεις. Μετά μπορείς να γράψεις λίγο (ή πολύ) κώδικα για να κάνει ο υπολογιστης τη δουλειά που κάνεις εσύ. Είναι σαν αυτό που είχα διαβάσει σε ένα άρθρο/ανέκδοτο που εκθείαζε τα δυσκολότερα δυνατά θέματα εξετάσεων για κάθε επιστήμη και για τους προγραμματιστές έλεγε: "Γράψτε ένα πρόγραμμα που θα μπορεί να γράφει όλα τα προγράμματα από εδώ και στο εξής" ΥΓ: Ξέρει κανείς για το κείμενο που μιλάω;
adi32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 μα αν το κανεις αυτο 1) θα χασεις τη δουλεια σου ή 2) θα αυτοκτονησεις απο μεγαλυτερη βαρεμαρα
manic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον η λυση στην βαρεμαρα ειναι απλη "προσαρμοσε αυτο που σου αρεσει στον χωρο της δουλεια σου" πχ games-> miniclip διαβασμα-> ενα καλο και μεγαλο βιβλιο ποδοσφαιρο-> supersport.gr foto-> search στο google, yahoo κτλ. ε στο κατω κατω μονο foto σε ενδιαφερει!!!!! βρες και αλλα ενδιαφεροντα!!
kattistt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον η λυση στην βαρεμαρα ειναι απλη "προσαρμοσε αυτο που σου αρεσει στον χωρο της δουλεια σου" πχ games-> miniclip διαβασμα-> ενα καλο και μεγαλο βιβλιο ποδοσφαιρο-> supersport.gr foto-> search στο google, yahoo κτλ. ε στο κατω κατω μονο foto σε ενδιαφερει!!!!! βρες και αλλα ενδιαφεροντα!! 1. picsearch για φωτο 2. youtube για videos 3. κτεβασε προγραμμα editting για φωτογραφιες και παιξε με τις φωτο που εχεις βγαλει, φτιαξε αλπμουμ, φτιαξε συνδυσαμους απο τις φωτο σου... κτλ. βρες κατι δημιουργικο να κανεις... αυτο προσπαθω εγω... (οταν εχω καποιο ελευθερο χρονο...)
Rising1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέθοδος για την αντιμετώπιση της βαρεμάρας: Υλικά a) 1 πακέτο κόλλες Α4 (τις κλέβεις από την κούτα που είναι δίπλα στο φωτοτυπικό) 1 καλάθι αχρήστων (κατά προτίμηση μεγάλου μεγέθους) c) http://www.origami-instructions.com/ Εκτέλεση: Ανοίγουμε το πακέτο με τις κόλες Α4 (προσεκτικά, δεν θέλουμε να τις σκορπίσουμε). Παίρνουμε μια (1) κόλα. Ακολουθούμε τις οδηγίες του παραπάνω site. Αποτυγχάνουμε. Πετάμε με χάρη την τσαλακωμένη κόλα στον κάλαθο των αχρήστων. Για μεγαλυτέρη πρόκληση, τοποθετούμε το καλάθι στην άλλη άκρη του δωματίου και προσπαθούμε να βάλουμε τρίποντο. Σε περίπτωση που σκοράρουμε, παρατάμε το origami και ξεκινάμε το basket. Αλλιώς, παίρνουμε άλλη μια (1) κόλα από το πακέτο που με τόση φροντίδα κλέψαμε. Ξαναδοκιμάζουμε. Ξαναποτυγχάνουμε και ακολουθούμε τη γνωστή διαδικασία με το καλάθι. Κατόπιν μιας (1) εργάσιμης μέρας θα ισχύει το ένα από τα δύο: 1) Μάθαμε origami και γίναμε η ψυχή του πάρτυ. 2) Μάθαμε basket και βάζουμε στόχο τους Ολυμπιακούς του Πεκίνο(υ). Καλή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.