EKTELESTES Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 μου άρεσε ο τόνος... στην "Δουλεία" !!...
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 μου άρεσε ο τόνος... στην "Δουλεία" !!... Mα τι τώρα!!!! Ένα λάθος που πραγματικά κατα κάποιο τρόπο ταίριαζε!!!
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Τα φτιάχνεις με μια συνάδελφο. Μετά από κάνα τρίμηνο χωρίζεις. Μετά τα φτιάχνεις με την άμεση υφιστάμενη/προϊστάμενή της.Κάποια στιγμή το μαθαίνουν και γίνονται έξαλλες. Τότε η ύπαρξη σου καθώς και η κυκλοφορία σου μέσα στο κτίριο αποκτάει πρωτόγνωρο σασπένς. Hint: Έχεις μόνο ένα κανονάκι και δεν έχει κυκλοφορήσει walkthrough. Καλά θα ήταν αλλά έλα που είμαι κοριτσάκι και στο γραφείο παίζουν μόνο δύο άντρες???Και τι θα πει κι ο κόσμος!!!???
agpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά θα ήταν αλλά έλα που είμαι κοριτσάκι και στο γραφείο παίζουν μόνο δύο άντρες???Και τι θα πει κι ο κόσμος!!!??? MenamareL, μα ακριβώς επειδή είσαι κοριτσάκι θα έχει ενδιαφέρον...πολύ ενδιαφέρον
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Και καλά κάνοντας την πρακτική σου βαριέσαι;;;ή δεν σου έχουν δώσει κάτι ενδιαφέρον να κάνεις στην Ε.Π.Ε. ή δεν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο ή ... αν είναι το πρώτο Ο.Κ., περαστικά σου αν είναι το δεύτερο μάλλον πρέπει να ανησυχείς.... Αλλά για πες μας εσύ τι σε κάνει και βαριέσαι; Βασικά δεν κάνω κάτι τόσο ενδιαφέρον... Αυτό είναι κάθε μέρα επι 5μήνες κανώ το ίδιο πράγμα....File info,Descriptions και καμία ερευνούλα της πλάκας... Να πω και την αλήθεια τόσο καιρό το πάλευα και μάρεσε η φάση γιατί ήθελα να με κρατήσουν και μετά και έκανα τα πάντα.Αλλά όταν κατάλαβα ότι Δεεεν(λόγο ότι δεν το είχαν ανάγκη) άρχισα να βαριέμαι πολύ και μετράω τις μέρες για να τελειώσω...Όπου οι μέρες δεν περνάνε... Και βάλε και μια άλλη παράμετρο φωτογράφος είμαι και δεν μου αρέσει καταβάθος καθόλου να καθομαι..... Αυτά....Τώρα τι λένε???
punky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά θα ήταν αλλά έλα που είμαι κοριτσάκι και στο γραφείο παίζουν μόνο δύο άντρες???Και τι θα πει κι ο κόσμος!!!??? Κοίτα να δεις, συνήθως λένε "καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα". Εν προκειμένω μου έχει βγει το όνομα ότι βγάζω τα μάτια μου. Δεν ξέρω αν αυτό δίνει νέα διάσταση στα λόγια του θυμόσοφου λαού. Όσον αφορά το τι άλλο να κάνεις, δεν θα ήταν ενδιαφέρον να χαζολογάς στο internet σε sites τύπου deviantart? Μιας και είσαι φωτογράφος, νομίζω θα είχε ενδιαφέρον να βλέπεις δουλειές άλλων.
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Κοίτα να δεις, συνήθως λένε "καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα".Εν προκειμένω μου έχει βγει το όνομα ότι βγάζω τα μάτια μου. Δεν ξέρω αν αυτό δίνει νέα διάσταση στα λόγια του θυμόσοφου λαού. Όσον αφορά το τι άλλο να κάνεις, δεν θα ήταν ενδιαφέρον να χαζολογάς στο internet σε sites τύπου deviantart? Μιας και είσαι φωτογράφος, νομίζω θα είχε ενδιαφέρον να βλέπεις δουλειές άλλων. Αν σου πω οτι είμαι είδη μέλος??? menamarel.deviantart.com Tι θα πεις τώρα??? :-P
adi32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ψαξε το google photo http://www.google.gr/imghp?hl=el&tab=wi&q= δεν μπορει να τα εχεις δει ολα κι εκει
punky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Αν σου πω οτι είμαι είδη μέλος??? menamarel.deviantart.com Θα πω το εξής (όχι επειδή έχει ουσία, αλλά θέλω να έχω τον τελευταίο λόγο εγώ και όχι εσύ ) : δυστυχώς δεν μπορώ να δω τη δουλειά σου γιατί μου κόβει το access ο proxy της δουλειάς στο deviantart. Θα τη δω από το σπίτι. Θα κάνω την πικρόχολη uneducated κριτική μου. Θα τσαντιστείς. Θα με βρίσεις. Θα σε βρίσω. Και ξαφνικά η ζωή σου θα αποκτήσει ενδιαφέρον. Ορίστε. Σου βρήκα και δεύτερη δραστηριότητα. Κάνε νέους εχθρούς αν δεν μπορείς να κάνεις νέους φίλους. Tι θα πεις τώρα??? :-P Ουυυυ, έχω να πω ένα σωρό πράγματα. Μικρός έπεσα στη χύτρα με την κεταμίνη (σύμφωνα με τον κολλητό μου) και από τότε ακούω Placebo και είμαι σε εγκεφαλική σπίντα.
konnak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξέρω για τον punky, αλλά εγώ θα πω ότι είσαι γαμάτη. Έχω και εγώ μια αδυναμία στο πεδίο και η gallery σου λέει πολλά...
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Θα πω το εξής (όχι επειδή έχει ουσία, αλλά θέλω να έχω τον τελευταίο λόγο εγώ και όχι εσύ ) :δυστυχώς δεν μπορώ να δω τη δουλειά σου γιατί μου κόβει το access ο proxy της δουλειάς στο deviantart. Θα τη δω από το σπίτι. Θα κάνω την πικρόχολη uneducated κριτική μου. Θα τσαντιστείς. Θα με βρίσεις. Θα σε βρίσω. Και ξαφνικά η ζωή σου θα αποκτήσει ενδιαφέρον. Ορίστε. Σου βρήκα και δεύτερη δραστηριότητα. Κάνε νέους εχθρούς αν δεν μπορείς να κάνεις νέους φίλους. Ουυυυ, έχω να πω ένα σωρό πράγματα. Μικρός έπεσα στη χύτρα με την κεταμίνη (σύμφωνα με τον κολλητό μου) και από τότε ακούω Placebo και είμαι σε εγκεφαλική σπίντα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! :mrgreen: ΟΚ! λοιπόν!!Εχω να σου κανω κι εγω μια δήλωση γιατι εγω θα πω the last word here!!! :-P Είχα πεσει μικρή στη χύτρα με τα ναρκωτικά γι αυτο θεωρούμουν καμμένο!!(πάντα από τους φίλους) αλλίως με φώναζαν Lost in space γιατι ήμουν πάντα αλλού για αλλού!! Θες να κανουμε παρεα??? :-P Ενας εγκεφαλικα σπινταριστος(καινουρια λέξη εβγαλα) και μια καμένη....(Αλλα δυστηχως το ξεπερασα μεγαλωνοντας) :mrgreen: Θέλεις???
agpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Αν σου πω οτι είμαι είδη μέλος??? menamarel.deviantart.comTι θα πεις τώρα??? :-P Τώρα καταλαβαίνω γιατί βαριέσαι στο γραφείο. Όχι πως έχει καμμία σημασία, αλλά μου άρεσε πολύ η γκαλερί σου.
punky Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξέρω για τον punky, αλλά εγώ θα πω ότι είσαι γαμάτη. Ρε συ konnak, ότι και να κάνεις, μια σχέση Πάτρα-Αθήνα, δεν πρόκειται να δουλέψει j/k Θα τσεκάρω κι εγώ τη δουλειά της φίλης μας. Πάντα με γοητεύει το να κοιτάζω τη δουλειά ανθρώπων που έχουν ταλέντο σε κάτι που εγώ δεν το έχω.
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξέρω για τον punky, αλλά εγώ θα πω ότι είσαι γαμάτη. Έχω και εγώ μια αδυναμία στο πεδίο και η gallery σου λέει πολλά... Σ'ευχαριστω παρα πολύ!!!:oops: :oops: Εχεις τέτοιο στο τέτοιο???(χιχι)(στο deviantart)να ρθω να σε βρω??
MenamareL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Τώρα καταλαβαίνω γιατί βαριέσαι στο γραφείο.Όχι πως έχει καμμία σημασία, αλλά μου άρεσε πολύ η γκαλερί σου. Σ'ευχαριστω... Τωρα καταλαβαινεις τι περναω!! :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.