Προς το περιεχόμενο

Παρόμοια

sato_gtd_pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Ankh που βγήκε πρόσφατα έχει αρκετή πλάκα. Δεν το χω προχωρήσει πολύ, αλλά μέχρι στιγμής οι διάλογοι μου φάνηκαν αρκετά αστείοι, αρκετά στο πνεύμα του Monkey Island.

Δημοσ.

Υπάρχει επίσης ένα adventure που λέγεται Wanted:A wild western adventure. Είναι 3d και κωμικό. Δεν ξέρω όμως αν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Εμένα μου το είχαν φέρει απ' έξω.

• Moderators
Δημοσ.
Υπάρχει παρόμοιο παιχνίδι με το escape from monkey island 4?

(Εννοείται ότι παρόμοια παιχνίδια είναι τα Monkey Island 1,2 και 3) μόνο που δεν έχουν τα 3d γραφικά, αλλά είναι πολύ πιο πρωτότυπα απο το 4ο αν σκεφτείς ότι το 4 περίπου συνθέτει και αναμασάει τα προηγούμενα.

Μετά στο κωμικό είδος είναι το "The Day of the Tentacle" (με ισχυρές δόσεις παράνοιας και χιούμορ και sequel στο κλασικό Maniac Mansion), και το Grim Fandango στο κάπως πιο σοβαρό (αλλά ωστόσο παρανοϊκό).

Στα κωμικά/παρανοϊκά είναι και το Sam'n'Max Hit the road

Όλα τα παραπάνω είναι απο LucasArts

Δημοσ.

Νομίζω πως όποιος δεν έχει δοκιμάσει ακόμα το Runaway:A road adventure, δεν ξέρει τι χάνει.Είναι από το πιό αστεία και ποιοτικά παιχνίδια adventure που έχουν βγει,και αξίζει την προσοχή κάθε adventure gamer.Σημειώστε πως το δεύτερο μέρος αναμένεται σε ένα μήνα περίπου.Κάντε ένα googlισμα να δειτε περί τίνος πρόκειται.

edit:Τα γραφικά είναι 2d,αλλά το παιχνίδι δεν ανήκει αυστηρά σε αυτή την κατηγορία,καθώς έχει χρησιμοποιηθεί μια νέα τεχνική που μου διαφεύγει.

Δημοσ.
Νομίζω πως όποιος δεν έχει δοκιμάσει ακόμα το Runaway:A road adventure, δεν ξέρει τι χάνει.Είναι από το πιό αστεία και ποιοτικά παιχνίδια adventure που έχουν βγει,και αξίζει την προσοχή κάθε adventure gamer.Σημειώστε πως το δεύτερο μέρος αναμένεται σε ένα μήνα περίπου.Κάντε ένα googlισμα να δειτε περί τίνος πρόκειται.

Σύμφωνο μαζί σου φιλε έχεις δίκιο

Απορώ πως δεν μου ήρθε στο μυαλό να το ποστάρω :-D

Δημοσ.

Δε θα το 'λεγα κωμικό το Runaway. Ουσιαστικά είναι film noir, αλλά αντί ο ήρωας να είναι κάποιος cool, σκληρός τύπος όπως ο Boggart, είναι αυτός ο λάκης ο Brian. Έχει όμως κάποιους άλλους αστείους χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι, όπως τα τρία τραβέλια. Παιχνιδάρα πάντως, αν εξαιρέσεις κάνα δυο παράλογους γρίφους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...