emilios_x Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Για πειτε την γνωμη σας.. Ποιο ειναι το καλυτερο program για ftp. Αν ειναι και free ακομα καλυτερα..
giorgos th. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 WS_ftp pro apo mena. an kai den ksero an free pia.
Greek-Lord Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Αν εχεις FireFox κατεβασε το addon FireFTP.Αν παλι θες κατι σε commercial το CuteFTP πρεπει να σου κανει..
d-miss@ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 egw proteinw to pio kalo kata thn gnomh mias k exv "gnorisei asketa" FlashFXP v3.2.0...
Adavis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Για δωρεάν το Filezilla αλλιώς Cute FTP Pro.
geioannou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ρε παιδια εχω κατεβασει 5-6 προγραμματα για να φτιαξω ενα FTP SERVER στο σπιτι.το προβλημα μου δεν ειναι να βρω καποιο προγραμμα για αυτη τη δουλεια.το προβλημα ειναι οτι οποιο προγραμμα εχω επιλεξει, δεν εχω καταφερει να δουλεψει το FTP SERVER .δεν ξερω που ειναι ακριβος το προβλημα.ισως στο να δηλωσω την IP (μιας και δεν υπαρχει στατικη )αλλα η ρυθμηση του προγραμματος ειναι το δυσκολο.εαν καποιος γνωριζει να setari οποιοδηποτε προγραμμα για FTP SERVER ας το πει να το εγκαταστησουμε και να μας βοηθεισει να το ρυθμησουμε
Dikemou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 FTPRush χαλαρά από clients... geioannou, υπάρχει sticky οδηγός για σετάρισμα ftp server...
dbDRAG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Egw eimai polu ikanopoiimenos kai apo to bulletproof ftp server.
x_vagos_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Το καλυτερο commercial για μένα είναι το FlashFXP... Για free καλό πρέπει να είναι το WS_FTP που λένε και οι συνάδελφοι
d-miss@ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 mprabw agorina haha brhka ena symaxo ..k egw fanatikos flash fxp kai ta alla paidia kanane kales protaseis pantos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.