blueviper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μια απλή γύρα στη σχετική ενότητα, μπορεί και να πείσει για το ποιος πιθανότατα ευθύνεται για τις χαμηλότερες του αναμενόμενου ταχύτητες κι αυτός συνήθως δεν είναι το Rapidshare και ο φόρτος του, αλλά ο ΟΤΕ, τα DSLAM του και η "πίτα" (όχι του Αγίου Φανουρίου) που βιώνουμε σε πολλές περιοχές.
gfilippas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Σίγουρα ευθύνεται το Rapidshare. Και η διαφορές στο κατέβασμα είναι μεγάλες. Ανάλογα με την ώρα που κατεβάζεις.
tonypapadovic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 to rapidshare panta mia xara htan k egw pote den eixa kanena parapono mexri pou i mahane poooooooloi ...me maximum downrate 110 to rapidshare mou exei riksei top poly sta 85 kai afto otan oi servers tou einai 9800/10000 se xrhsh..fysiologikotato einai paidia..oute o ote ftaiei oute kanenas..otan oiservers toy RS einai mexri 8000/10000 h estv k ligo parapanw katebazv karfi me 108....douleyoun k san treloi astamathta oi atimoi servers tous Μα μέχρι πριν την αναβάθμιση και full να ήταν οι servers τους εγώ δεν κατέβαζα με λιγότερο από 35 (με 384) οποιαδήποτε ώρα της ημέρας...
JiKL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω οσο κατεβαζω απο το ftp.ntua.gr με τα ιδια κατεβαζω και απο rapidshare δηλαδη παντα μου δινει το max που μπορω να παρω...μεχρι και 160αρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.