tonypapadovic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά,από χθες δεν κατεβάζω από το rapidshare με πάνω από 60-65 ΚΒ/sec.Έχω 768 Otenet OnDSL Kit.Να φταίει το rapidshare ή η Οτενετ?
MrTryANalyzer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Και τα 2 μπορεί να φταίνε - και ο Rapidshare και ο ΟΤΕΝΕΤ , με το μεγαλύτερο βάρος βέβαια να πέφτει στην ΟΤΕΝΕΤ ( που αλλού ?? ).
blueviper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ο OTE φταίει πιθανότατα... Να λες κι ευχαριστώ πάντως...τέτοιες ταχύτητες απολαμβάνουν πολλοί, μολονότι στα 2Mbit.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ο ΟΤΕ πιθανοτατα.. Παντως πριν λιγο πηγα να κατεβασω ενα μικρο αρχειο και μου πεταξε το παρακατω μηνυμα "Download server 1 unavailable due to technical maintenance" αν κ οτι αλλο δοκιμασα,κατεβαινει κανονικα.Ισως κανουν maintenance οντως.
tonypapadovic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ο OTE φταίει πιθανότατα... Να λες κι ευχαριστώ πάντως...τέτοιες ταχύτητες απολαμβάνουν πολλοί' date=' μολονότι στα 2Mbit.[/quote'] Τι εννοείς?Μήπως ότι δεν απολαμβάνουν πολλοί?Βεβαιά στα 2Mbit αυτό που λέω δεν στέκει, απλά δεν κατάλαβα. Πάντως μέχρι προχθές για κανα 10ήμερο που έγινε η αναβάθμιση (εκτός από τις πρώτες 2 μέρες) κατέβαζα σταθερά με 75-80.Ε,και τώρα μου κάνει εντύπωση...
kifinas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Γιιατί δεν κάνεις το πιο απλό. Κατέβασε από 2,3 άλλα site και δες το bitrate. Προτιμότερο είναι να κατεβάσεις από ftp.
blueviper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό που εννοούσα είναι πως μια απόκλιση της τάξης των 10-15KB/s, με δεδομένο πως διανύουμε περίοδο μεγάλης αστάθειας, δε θα έπρεπε να σε προβληματίζει τόσο, αν αναλογιστείς μάλιστα πως πολλοί άλλοι συμπάσχοντες αποκλίνουν κατά 150ΚΒ/s, ενώ πληρώνουν πολλαπλάσια πιθανότατα!
tonypapadovic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Έχεις δίκιο...! Ποιο network είναι καλύτερο να επιλέγεται?Υπάρχει κάποιο κριτήριο στην επιλογή?
Forensick Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 εγω απο την αρχη που εγινε η αναβαθμιση σε 768 κατεβαζα απο ραπιντ με 60-65. ε, ο οτε φταιει, αλλα ειναι λογικο γιατι γινετια αναβαθμηση τωρα και ειναι λογικο να υπαρχουν δυσκολιες στην αρχη. επισης ειναι αρκετα σημαντικο το ποσο φορτωμενο ειναι και το dslam που εισαι.γιατι στην αρχη που εβαλα dsl ηταν αισχρα, αλλα εκαναν αναβαθμηση και εφτιαξε. μην τα θελουμε και ολα απο την αρχη. μπορει να ειναι ψιλοσκατα ο οτε, αλλα οταν πας να κανεις ενα βημα μπροστα, τοτε εχεις αρχικα δυσκολιες.
blueviper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Οι δύο πρώτες επιλογές του Rapidshare είναι servers στη Γερμανία...ο τρίτος (ο νεότερος), είναι στο Αμέρικα.
deathlok Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά,από χθες δεν κατεβάζω από το rapidshare με πάνω από 60-65 ΚΒ/sec.Έχω 768 Otenet OnDSL Kit.Να φταίει το rapidshare ή η Οτενετ? oute tou papa.... me 80 katebazo ego me 2mbit.
amanaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Κάτσε ρε φίλε έχεις και παράπονο????Και εγώ με αναβαθμισμένη 768 κατεβάζω με maximum 42ΚΒ.
dimokritos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 genika ton teleutaio kairo to rapidshare ta exei paiksei. oloi exoun pesei me ta mouta kai katevazoun. mexri kai me 20kb/s exo ftasei me 768.
tonypapadovic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Κατ'αρχήν δεν είπα ότι έχω παράπονο.Είπα ότι μου έκανε εντύπωση από την στιγμή που εξ'αρχής κατέβαζα με 70+.Πριν την αναβάθμιση έπεφτα σπάνια κάτω από 38.Τα έχουμε ξαναπεί,ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη η αναβάθμιση του Οτε.Ειδικά για μας που δεν ξέραμε και τόσα πολλά πριν καταλήξουμε σε provider κ.λπ. p.s. Παρεπιμπτότως επέστρεψα στα φυσιολογικά μου. 77,7kb/s από level 3 network.
d-miss@ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 to rapidshare panta mia xara htan k egw pote den eixa kanena parapono mexri pou to mathane poooooooloi ...me maximum downrate 110 to rapidshare mou exei riksei top poly sta 85 kai afto otan oi servers tou einai 9800/10000 se xrhsh..fysiologikotato einai paidia..oute o ote ftaiei oute kanenas..otan oiservers toy RS einai mexri 8000/10000 h estv k ligo parapanw katebazv karfi me 108....douleyoun k san treloi astamathta oi atimoi servers tous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.