red7genius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 θελω την βοηθεια σας... μολις συνδεομαι στο ιντερνετ και μετα απο λιγη ωρα μου εμφανιζεται προειδοποιηση του norton antivirus που λεει οτι βρηκε ιο...λεει object name C:\WINDOWS\Tempor...\q387[1].exe virus name Dialer.Trojan και λεει unable to repair this file και εχει και οκ. πατώντας οκ βγαζει παλι ενα ιδιο που λεει access to the file was denied. παταω οκ και βγαζει ενα τριτο που λεει C:\WINDOWS\Tempor...\win63F.tmp παλι Dialer.Trojan και the file was automatically deleted. patav ok kai stamataei.... τι να κανω? εκανα scan kai den βρηκε τπτ... ξερει καποιος?
user-64 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 βγάλτο αμεσωσ βαλε NOD32 ή Kaspersky για να κανεισ την δουλεια σου μετα κανε scan και θα εχεισ το κεφαλι σου ησυχο μια για παντα
red7genius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 μεχρι να το βαλω τι μπορω να κανω?
user-64 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 απο αυτα που σου βγαζει εωσ τωρα το Norton ΤιΠοΤααα απολυτωσ κανε αυτο που σου ειπα για να εχεισ ησυχο το κεφαλι σου
kattistt Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 βγαλε τον Norton μονο καταστροφη ειναι... βαλε kaspersky ή nod32, εγω εβαλα στο pc της μανας μου kaspersky (αφου εκανα uninstall τον norton, eixe sthuei apo allon...) και βρηκε την υγεια της, με το πρωτο update που εκανε με το Kaspersky της βρηκε 3 trojans που δεν της ειχε βρει ποτε ο Norton. ωσπου να το κανεις κατεβασε το stinger του McAffee http://vil.nai.com/vil/stinger/ με εχει βγαλει καποιες φορες απο δυσκολες και περιεργες θεσεις.
MrTryANalyzer Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Delete it δεν ειναι δα και κανα ιός για να φοβάσαι ιδιαίτερα ..
asmilon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Πιο πολυ να φοβασαι τον Norton Βαλε Kaspersky ή Nod32 και θα βρεις την ησυχια σου...
red7genius Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 τα βρηκα τα αρχεια που μου λεει και τα εκανα delete. kaθε fora poy mpainο sto νετ μου το βγαζει παλι. φαινεται πως καπου υπαρχει καποιο κρυμενο αρχειο και τα ξανακανει install. φοβαμαι μηπως μου κανει κανα dial σε κανα νησι του ειρηνικου και ψαχνομαι.... λετε να κανω format?
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Αλλαξες αντιβιωτικο? Βαλε το Service Pack 2 αν δεν το εχεις μαζι με ολες τις ενημερωσεις και βαλε ενα firewall και θα εισαι ενταξει μετα...
x_vagos_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 με AVG !!! FREE !!!, SP2, Spybot S&D, Firewall Windows εδώ κι ενάμιση χρόνο σε ''περίεργα-sites-που-θέλουν-πολλή-προσοχή'' ( =cracks + εποικοδομητικό υλικό της σύγχρονης νεολάιας )... και το πισί μου δεν έκανε ποτέ ''βαβά'' που λέει και η νέα διαφήμιση της Q ps. επίσης με usb modem crypto f200 ( μακρυά από σας... ) ps 2. ( μου 'ρχονται λίγα λίγα [ !! 4 !! edits ] ) Εγώ μετά από κάθε περίεργη αντίδραση με την ασφάλεια του πισί μου, κάνω φορμάτ γιατί και να βρώ την λύση, θα είναι σίγουρα ''επίπονη'' ( για το πισί )
johnfocus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Χρησιμοποιώ το McAfee 2006 για την προστασια του υπολογιστή μου και έχω αναγκαστει κανα 2 φορές να τον κάνω format.Πιστεύετε ότι το kaspersky είναι καλύτερo?
asmilon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Αφου το λες μονος σου οτι 2 φορες δε σε καλυψε το McAfee, γιατι δε δοκιμαζεις κατι αλλο? Δοκιμασε το Kaspersky ή το NOD32...
eliasg7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Kaspersky internet security 2006 Δεν υπάρχει πιο ελαφρύ και πιο ασφαλές!!!!!
notorious20 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 yoarxei kai to avast home!oxi to pro giati tha psilosernesai..... genika ayto pou kanw einai na exw to avast gia "kraxti". molis kati deiksei to avast epanaferw to sistima me ena ghostaki!etsi oti kai na kollisw oso mperdema kai an exei den moy dimioyrgei kanena provlima....
pusher Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Γενική η ερώτηση που θα κάνω. Είναι καλύτερα όταν κάνουμε full system scan με το αντιβιωτικό μας να το κάνουμε σε safe mode;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.