tarrasque Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 παιδιά μια βοήθεια αν ξέρετε, είχα προμηθευτεί το connex 512 τον Μάιο, δυστυχώς επειδή μετακόμισα σε άλλο σπίτι, δεν το χρησιμοποιώ πια. Πήρα τηλέφωνο τον OTE και τους είπα ότι έχω ήδη 2 γραμμές PSTN και θέλω να μεταφέρω το connex στη 2η μου γραμμή (που είναι και σε άλλο κέντρο) λόγω μετακόμισης. Η απάντηση ήταν πως αυτό δεν γίνεται γιατί έχετε υπογράψει για 6μηνο κλπ κλπ Είναι δυνατόν ; δεν τους λέω να το κόψω να το μεταφέρω θέλω, και ας πληρώσω και την μεταφορά! δεν είναι παράλογο ; καμιά συμβουλή για το τι μπορώ να κάνω ; (μια λύση ήταν να μεταφέρω όλη την PSTN γραμμή, αυτό γίνεται αλλά η γραμμή χρειάζεται εκεί που είναι)
stelil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τους πιεσεις , αν και παλι δεν... τηλεφωνησε στην γραμμη προστασιας καταναλωτη και θα βρεθει λυση.
kosmasgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ε ναι αν δεν σε εξυπυρετήσουν κατευθείαν τηλ στο ΙΝ.ΚΑ.
eliask Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 e kai kala ti egine otan ekopses tin proigoumeni grammi pou eixes pano tin adsl ? sou zitisan xrimata ? Gia pes giati kai ego eixa kanei tin dikia mou tin aitisi Maio kai eimai sta prothyra tis metakomisis tora .
spell1977 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Mipws den katalaban kala ti tous eipes..? metafora ginetai apla plirwneis telos energopoiisis pali... mipws ta til.. den einai sto onoma sou..? file eliask an metafereis olo to paketo (til. aDSL) tote einai 41 DSL telos energopoiiseis kai analogws ti grammh exeis pstn 34 ISDN 52 nomizw.. kanena 80ari upologize kai 10(OTE)+10(aDSL) meres gia tin metafora...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.