Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένες κάρτες Visa

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα,αν ειναι θα παω στο διπλανο του γραφειο!(και το μαγαζι-τραπζα- ειναι μικρη σε χωρο αρα μαλλον θα μου πουν να παω στον διπλα παλι...τεσπα...

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αγαπητε βγαλε μια πιστωτικη με μικρο οριο και κανε εναν λογαριασμο Παυπαλ.Οτι εχεις να αγορασεις αγορασε το με παυπαλ.Κατα 90% θα το εχουν ολοι.Επισης μπορεις και με google checkout.ειναι τελειο.

Δημοσ.

μηπως επειδη το μονο που εχω αγορασει ειναι λογαριασμος για rapidshare? και γι αυτο δε ερχεται λογαριασμος??αλλα δε θεωρειται συναλλαγη κι αυτο?

Δημοσ.
μηπως επειδη το μονο που εχω αγορασει ειναι λογαριασμος για rapidshare? και γι αυτο δε ερχεται λογαριασμος??αλλα δε θεωρειται συναλλαγη κι αυτο?

Μετράει και αυτό σαν συναλλαγή και κανονικά πρέπει να είναι στο αναλυτικό λογαριασμό.

Δημοσ.

Επειδή εργάζομαι σε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου, θα σας πω τι ξέρουμε εμείς για την Prepaid :

Αρχικά, δεν έρχεται αναλυτικός λογαριασμός για τις κινήσεις της κάρτας. Μάλιστα, εμείς στα καταστήματα δίνουμε το τηλέφωνο εξυπηρέτησης 80111800700 (Κέντρο Κάρτας) στους πελάτες για να ενημερώνονται για τις κινήσεις τους από εκεί.

Ο λόγος που δεν εκδιδόταν αναλυτικός λογαριασμός είχε να κάνει με τα συστήματα της τράπεζας που αφορούσαν την prepaid, καθώς ήταν νέο προϊόν. Λογικά, αυτό κάποια στιγμή άλλαξε, αλλά τα καταστήματα δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά...

Για να καταλάβετε, στην αίτηση που συμπληρώνεται στα καταστήματα για την ανώνυμη prepaid, δεν υπάρχει πεδίο για την επιλογή αποστολής αναλυτικού λογαριασμού.

Για επώνυμη prepaid, παίρνεις τηλέφωνο στο Κέντρο Κάρτας και κάνεις αίτηση τηλεφωνικά (η κάρτα αποστέλλεται στο σπίτι σου ή σε κατάστημα σε 3-4 εργάσιμες).

Όταν λοιπόν γίνει τηλεφωνικά, εκεί μάλλον δηλώνεις αν θέλεις αναλυτικό λογαριασμό κάθε μήνα. Σίγουρα μπορείς να το ζητήσεις, για το αν γίνεται δεν ξέρω.

Τώρα, για όσους έχουν ήδη ανώνυμη και δεν τους έρχεται λογαριασμός, ας περάσουν από κάποιο κατάστημα και ας ρωτήσουν κάποιον υπάλληλο σε γραφείο (όχι ταμία, οι ταμίες δεν ασχολούνται με την διαδικασία έκδοσης). Ο υπάλληλος θα μιλήσει με το Κέντρο Κάρτας και θα ζητήσει να σας αποστέλλεται αναλυτικός λογαριασμός στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Δημοσ.

Η Alpha Bank Enter Visa προσφέρεται χωρίς συνδρομή και επειδή οι συναλλαγές εξοφλούνται με απευθείας χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού δεν επιβαρύνεσθε με τόκους.

Δημοσ.

εγώ έκανα λογαριασμό στην πειραιώς και μετά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Τους είπα ότι θέλω για internet την κάρτα (bets και rapidshare) και μου είπαν για την webuy... Η οποία σε χρεώνει μεγαλούτσικα ποσά όταν την χρησιμοποιείς... Ποιά κάρτα της Πειραιώς προτείνεται?

Δημοσ.

λοιπον,πηγα στη τραπεζα και έκανα την αιτηση!ετσι θα ρχεται καθε μηνα χαρτι με χρέωση 0,95 ?.

Ρωτησα αν το πρωτο χαρτι π θα ρθει τον ερχομενο μηνα,θα εχει τις χρεωσεις π εκανα οταν γραφτηκα στο paypal (στις 10 γεναρη) και μου ειπε ο -ευγενεστατος- κυριος π καθοτανε στο γραφειο πως ναι θα της εχει..!ελπιζω να ειναι true...αυτα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, απορίες ενός noob:

- Οι prepaid είναι το ίδιο με τις χρεωστικές?

- Περισσότερο με πείθει η Κύπρου. Δεν χρειάζεται να έχω λογαριασμό στην τράπεζα, έτσι?

- Από χαρτιά? Μόνο ταυτότητα?

- Συνεργάζεται με paypal και rapidshare?

- Ποιο είναι το ακριβές όνομα της κάρτας? (για να μην πάω και τους πω: μια έτσι, που είναι προπληρωμένη και χρεωστική και δουλεύει στο ιντερνετ και μοιάζει κάπως έτσι :P)

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

- Περισσότερο με πείθει η Κύπρου. Δεν χρειάζεται να έχω λογαριασμό στην τράπεζα, έτσι?

--->εγω πηγα μια μερα και υπεγραψα και πηρα την καρτα χωρις να εχω καν σχεση με τη τραπεζα.

- Από χαρτιά? Μόνο ταυτότητα?

--->εγω ειχα και το χαρτι αποδοσης ΑΦΜ και επισης λογικα πρεπει να το συμπληρωσεις στην αιτηση(και ταυτοτητα να εχεις!)

- Συνεργάζεται με paypal και rapidshare?

-->ναι ναι κανονικα(για prepaid card kiprou)

- Ποιο είναι το ακριβές όνομα της κάρτας? (για να μην πάω και τους πω: μια έτσι, που είναι προπληρωμένη και χρεωστική και δουλεύει στο ιντερνετ και μοιάζει κάπως έτσι :P)

-->θα ηθελα να εκδωσω μια κυπρου prepaid card(εγω αυτο είπα!!)

απαντησα σε μερικες!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...