GIANNISPATRA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 της Κύπρου είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη με τις χαμηλότερες χρεώσεις και με ταχύτητα των συναλλαγών ! αξίζει ...
nikgik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Η webuy της Πειραιώς είναι MasterCard. Ξέρει κανείς αν περνάει σε όλες τις αγορές μέσω internet όπου υπάρχει το σήμα MasterCard?
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 παιδια, η kyprou prepaid card στελνει καθε μηνα λογαριασμο στο σπιτι με το τι αγορες καναμε??εννοειται οτι δηλωσα ολα τα στοιχεια οταν τη πηρα..αν θυμαμαι καλα την απεκτησα στις 8 γεναρη..γι αυτο δεν εχει ερθει λετε??δλδ πρεπει να συμπληρωθει ενας μηνας ακριβως?
isspro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 μηπως πρεπει να το ζητησεις να ερχεται αναλυτικη αναφορα καθε μηνα?
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 μηπως πρεπει να το ζητησεις να ερχεται αναλυτικη αναφορα καθε μηνα? δε ξερω...καποιος κατοχος της καρτας μπορει να πει....πλιζ!!!!
flo1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 παιδια, η kyprou prepaid card στελνει καθε μηνα λογαριασμο στο σπιτι με το τι αγορες καναμε??εννοειται οτι δηλωσα ολα τα στοιχεια οταν τη πηρα..αν θυμαμαι καλα την απεκτησα στις 8 γεναρη..γι αυτο δεν εχει ερθει λετε??δλδ πρεπει να συμπληρωθει ενας μηνας ακριβως? Οχι δεν ερχεται...
GIANNISPATRA Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ποιος σου είπε οτί δεν έρχεται ?? έρχεται βέβαια αλλά πρέπει να το δηλώσεις και νομίζω σε χρεώνουν για να στα στείλον ... στο site λέει "Επιπλέον, όταν έχετε πραγματοποιήσει συναλλαγές με την κάρτα σας και εφόσον το επιθυμείτε, η Τράπεζα θα εκδίδει και θα αποστέλλει στη διεύθυνση αλληλογραφίας σας, Ενημερωτικό Συναλλαγών, το οποίο θα περιλαμβάνει τις συναλλαγές"
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 έρχεται. και σε μένα έρχεται χωρίς να το έχω δηλώσει πουθενά
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 μηπως επειδη η καρτα μου γραφει prepaid card και οχι το ονομα μου επανω....γι αυτο δεεεννν ακομα!!!! (α εχω κανει και καποιες online αγορες...δλδ την εχω χρησιμοποιησει τη κάρτα)
radical239 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 σε μενα παντως δεν ερχεται τιποτσ και γραφει και το ονομα μου πανω. Την εχω κανα χρονο και εχω κανει καποιες αγορες (paypal)
panosno1com Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ρωτησα τη ταμια στο καταστημα της κυπρου και ειπε οτι ερχεται λογαριασμος..βασικα ρωτησα -Λογαριασμος ερχεται καθε μηνα?εννοω να δω τι <<κινηση>> εχει κανει η καρτα -ναι ερχεται...ειπε η ταμιας!! Αλλα μενα δεεεν...τπτ!!
isspro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 μηπως πρεπει να τους το πεις για να σου στειλουν....
panosno1com Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 αληθεια????που??στην ταμια ή στους αλλους στα γραφεια??? εμενα ο -αυτος που καθοτανε στο γραφειο- μ χε πει οτι ερχεται λογαριασμος....
isspro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 αυτος που καθοταν στο γραφειο ειναι μ@λακας. να πας σε αλλο γραφειο και να πεις οτι ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕΑΙ και θελω να ξεκινησει να ερχεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.