Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένες κάρτες Visa

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η webuy της Πειραιώς είναι MasterCard. Ξέρει κανείς αν περνάει σε όλες τις αγορές μέσω internet όπου υπάρχει το σήμα MasterCard?

Δημοσ.

παιδια, η kyprou prepaid card στελνει καθε μηνα λογαριασμο στο σπιτι με το τι αγορες καναμε??εννοειται οτι δηλωσα ολα τα στοιχεια οταν τη πηρα..αν θυμαμαι καλα την απεκτησα στις 8 γεναρη..γι αυτο δεν εχει ερθει λετε??δλδ πρεπει να συμπληρωθει ενας μηνας ακριβως?

Δημοσ.
μηπως πρεπει να το ζητησεις να ερχεται αναλυτικη αναφορα καθε μηνα?

δε ξερω...καποιος κατοχος της καρτας μπορει να πει....πλιζ!!!!

Δημοσ.
παιδια, η kyprou prepaid card στελνει καθε μηνα λογαριασμο στο σπιτι με το τι αγορες καναμε??εννοειται οτι δηλωσα ολα τα στοιχεια οταν τη πηρα..αν θυμαμαι καλα την απεκτησα στις 8 γεναρη..γι αυτο δεν εχει ερθει λετε??δλδ πρεπει να συμπληρωθει ενας μηνας ακριβως?

Οχι δεν ερχεται...

Δημοσ.

ποιος σου είπε οτί δεν έρχεται ?? έρχεται βέβαια αλλά πρέπει να το δηλώσεις και νομίζω σε χρεώνουν για να στα στείλον ...

στο site λέει

"Επιπλέον, όταν έχετε πραγματοποιήσει συναλλαγές με την κάρτα σας και εφόσον το επιθυμείτε, η Τράπεζα θα εκδίδει και θα αποστέλλει στη διεύθυνση αλληλογραφίας σας, Ενημερωτικό Συναλλαγών, το οποίο θα περιλαμβάνει τις συναλλαγές"

Δημοσ.

μηπως επειδη η καρτα μου γραφει prepaid card και οχι το ονομα μου επανω....γι αυτο δεεεννν ακομα!!!!

(α εχω κανει και καποιες online αγορες...δλδ την εχω χρησιμοποιησει τη κάρτα)

Δημοσ.

ρωτησα τη ταμια στο καταστημα της κυπρου και ειπε οτι ερχεται λογαριασμος..βασικα ρωτησα

-Λογαριασμος ερχεται καθε μηνα?εννοω να δω τι <<κινηση>> εχει κανει η καρτα

-ναι ερχεται...ειπε η ταμιας!!

Αλλα μενα δεεεν...τπτ!!

Δημοσ.

αληθεια????που??στην ταμια ή στους αλλους στα γραφεια???

εμενα ο -αυτος που καθοτανε στο γραφειο- μ χε πει οτι ερχεται λογαριασμος....

Δημοσ.

αυτος που καθοταν στο γραφειο ειναι μ@λακας. να πας σε αλλο γραφειο και να πεις οτι ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕΑΙ και θελω να ξεκινησει να ερχεται....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...