Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένες κάρτες Visa

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και το atm πρέπει να είναι μόνο από την Κύπρου ??

κοιτα.λογικα μεσα στην ελλαδα μονο της κυπρου πιστευω.λεω τη λεξη "λογικα" βλεπωντας το χαρτακι με τις χρεωσεις π μ δωσε η κυπρου,λεει ατμ τραπεζας κυπρου 0.75 ? ενω μετα λεει για εκτος ευρωζωνης και εντος!!

εσενα σου γραφει κανονικα πανω το ονομα σου η γραφει prepaid card απλα???

γενικα μπορει καποιος να απαντησει το δικο μου ερωτημα παρακαλωωω????

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπέρα μιας και έχει ήδη ανοιχτεί αυτό το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω

η εμπορική τράπεζα εδώ και 2 περίπου χρόνια έχει αρχίσει να αντικαθιστά τις απλές κάρτες ανάληψης για τα ΑΤΜ με κάτι άλλες που έχουν το σήμα VISA πάνω αντί του maestro που είχαν πριν και ένα τσιπ σαν τηλεκάρτες

αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές με paypal σαν χρεωστικές με τα χρήματα που έχουμε στο λογαριασμό ?

το έχει δοκιμάσει κανείς?

Δημοσ.
κοιτα.λογικα μεσα στην ελλαδα μονο της κυπρου πιστευω.λεω τη λεξη "λογικα" βλεπωντας το χαρτακι με τις χρεωσεις π μ δωσε η κυπρου,λεει ατμ τραπεζας κυπρου 0.75 ? ενω μετα λεει για εκτος ευρωζωνης και εντος!!

εσενα σου γραφει κανονικα πανω το ονομα σου η γραφει prepaid card απλα???

γενικα μπορει καποιος να απαντησει το δικο μου ερωτημα παρακαλωωω????

Ρε ναι ενοείται και εμένα prepaid γράφει ανώνυμη είναι η κάρτα .. Απλά στο paypal βάζεις όλα τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες και σε 2 seconds σου έχει καταχωρήσει την κάρτα...

Δημοσ.

παιδες παω να τραβηξω απο bwin απο την prepaid της κυπρου και μου λεει Payments to this merchant are not available from the country where your bank or credit card on your PayPal account is registered.

ξερετε τι παιζει?

Δημοσ.
Μπορείς να κάνεις αγορά .. εγώ έκανα και δεν έχω πάρει ακόμα τον 4ψήφιο κωδικό...μέχρι ένα όριο ..

το προβλημα ειναι οτι στο site του paypal οταν μπαινω στο account μου, μου εμφανιζει οτι εχω μεσα 0 ευρο ενω μεσα εχω περασμενα λεφτα κ γι αυτο δεν εχω προχωρησει ακομα σε καμια αγορα.λετε να εχω κανει καποιο λαθος στη διαδικασια?

Δημοσ.

πρεπει να στειλεις καποια εγγραφα για να ολοκληρωθει η εγγραφη σου και να κανεις παιχνιδι. που να πιστοποιουν οτι εισαι ο ταδε...

Δημοσ.
το προβλημα ειναι οτι στο site του paypal οταν μπαινω στο account μου, μου εμφανιζει οτι εχω μεσα 0 ευρο ενω μεσα εχω περασμενα λεφτα κ γι αυτο δεν εχω προχωρησει ακομα σε καμια αγορα.λετε να εχω κανει καποιο λαθος στη διαδικασια?

άλλο τα χρήματα που έχεις μέσα στο Paypal Και άλλο τα χρήματα που έχεις στην κάρτα. .. Απλά τα χρήματα που έχεις στην prepaid τα τραβάει κάθε φορά που συνδέεται με την κάρτα για τις συλλαγές .. και αν θυμάμαι κάπου .. έλεγε ότι δεν μπορείς να βάλεις στα χρήματα που έχεις στο paypal από κάρτα κλπ....

άρα αυτό το 0 αυξάνεται μόνο όταν σου στείλουν χρήματα ....

διορθώστε με .. γιατί τώρα έχω αρχίσει και εγώ και τη χρησιμοποιώ..

Δημοσ.
Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω όποιος έχει prepaid Κύπρου στο atm βλέπω και το υπόλοιπο της κάρτας ? και το atm πρέπει να είναι μόνο από την Κύπρου ??

Γενικότερα, το ΔΙΑΣ λειτουργεί για αναλήψεις μόνο. Δε μπορείς να δεις υπόλοιπο, και αν κάνεις ανάληψη, στην απόδειξη σου λέει μόνο το ποσό που τράβηξες.

άλλο τα χρήματα που έχεις μέσα στο Paypal Και άλλο τα χρήματα που έχεις στην κάρτα. .. Απλά τα χρήματα που έχεις στην prepaid τα τραβάει κάθε φορά που συνδέεται με την κάρτα για τις συλλαγές .. και αν θυμάμαι κάπου .. έλεγε ότι δεν μπορείς να βάλεις στα χρήματα που έχεις στο paypal από κάρτα κλπ....

άρα αυτό το 0 αυξάνεται μόνο όταν σου στείλουν χρήματα ....

διορθώστε με .. γιατί τώρα έχω αρχίσει και εγώ και τη χρησιμοποιώ..

Δεν κάνεις λάθος. Αν ήταν να βλέπει το PayPal το λογαριασμό μας, ζήτω που καήκαμε:P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, η Alpha Enter Visa μπορεί να χρησιμοποιηθέι σε online αγορές; Παλιά που ήταν Visa Electron τη χρησιμοποιούσα κανονικα. Μετα που άλλαξε σε Enter Visa δεν μου έγινε δεκτή από την Pixmania πριν ενά-δύο μήνες. Λεφτα στον λογαριασμό είχα. Ρώτησα στην Alpha και μου είπαν ότι έπαψε πλέον να χρησιμοποιείται για ηλεκτρονικές αγορές και λειτουργεί μόνο ως χρεωστική όταν πας για ψώνια. Υπάρχει κανείς που κάνει online αγορές με την Enter Visa; Από ποιά sites;

Δημοσ.

Επομένως συμπεραίνουμε από τα παραπάνω ότι αν πάμε στην Αττικής και πάρουμε μία gift-card της βάλουμε 300 ευρώ και μετά τη βάλουμε σε pay-pal θα μπορούμε για συναλλαγές μέχρι 300 ευρώ να αγοράσουμε μέσω pay-pal σωστά????

Δημοσ.

απο eurobank αν εχετε λογαριασμο βγαζετε μια προπληρωμενη electronic visa και αξιοποιειτε μονο οσα εχετε μεσα. δηλαδη αν εχεις 5Ε μονο τοσο μπορεις να "παρεις" και μεσω PayPal και σε μαγαζι για αγορες απο κοντα αλλα και μεσω internet. εγω αυτο κανω καιρο τωρα. επισης ~100Ε γεμισα πλωρωνετε 1Επρομηθεια. δηλ. δινεται 100 και σας βαζει 99. απο 101~200- 2Ε προμηθεια. και μετα απο 500 και πανω 5Ε προμηθεια.. αξιζει anyway γιατι ειναι και ασφαλης και μονο οτι εχεις μπορουν να σου παρουν (χτυπα ξυλο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...