isspro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Υποστηρίζουν και οι δυο pay pal. αλλα η alpha bank δεν πρεπει να κραταει προμηθεια 1Ε. ετσι εχω ακουσει. ενω η Eurobank (που εχω) κραταει κανονικα... βεβαια δεν χαθηκε ο κοσμος αλλα δεν το γουσταρω κι ολας οταν τους δινουμε ειδη παρα πολλα....
slygeo87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Σε ευχαριστώ φίλε, μια τελευταία απορία...πόσα χρήματα χρειάζομαι για να ανοίξω λογαριασμό έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω τη κάρτα;Επίσης τι λογαριασμό χρειάζομαι;Ο απλός ταμιευτηρίου έτσι;
isspro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 απλό ταμιευτηρίου. και 1Ε μπορεις να βαλεις (νομιζω μπορει και τιποτα αλλα δεν ειμαι σιγουρος). παντως αξιζει και θα το δεις στην πορεια αφου το κανεις
flo1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Επίσης τι λογαριασμό χρειάζομαι;Ο απλός ταμιευτηρίου έτσι; Αν εννοεις λογαριασμο στην τραπεζα για να παρεις καρτα, δεν ανοιγεις κανεναν λογαριασμο.
MasterX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 shmera rwthsa gia thn enter visa prepei na anoikseis logariasmo sthn alpha na katatheseis 300 eurw na kaneis aithsh gia thn karta kai meta apo 15 meres tha thn exeis Αν είσαι πανω απο κάποια ηλικία (δεν θυμάμαι πόσο μου ειπαν) δεν χρειάζεται να καταθέσεις τίποτα στο άνοιγμα. Εγώ δεν έβαλα τίποτα... Επίσης δεν έχει κρατήσεις.. Μόνο κρατήσεις για τον τόκο που μπαίνει.. Εμένα μου έδωσε τόκο 0.05 ευρω και κράτησε 0.01...
Max68 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Προπληρωμένη "άυλη"κάρτα που σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εξ αποστάσεως συναλλαγές http://www.webuy.gr/index.php
aiantas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 H κάρτα λέγεται Alphabank Enter Visa. Ανοίγεις λογαριασμό χωρίς να βάλεις ουτε ευρώ... Σε έρευνα αγοράς που έκανα θέλει 300,00 euro τουλάχιστον για να ανοίξεις λογαριασμό...
panosno1com Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα!θα ηθελα να ρωτησω,αν αυτο τον 4ηφιο κωδικό(για το verification για το paypal εννοω),μπορω να τον βρω σε κάποια αποδειξη απο ΑΤΜ(εκτος απο το να παρω τηλ ή να περιμένω να ρθει χαρτι).Αναφερομαι στη prepaid card της τράπεζας ΚΥΠΡΟΥ(δε εχω παρει καρτα απο κει αλλα το σκεφτομαι).(δλδ μηπως σε καποια αποδειξη απο ΑΤΜ σου δείχνει τη χρεωση ή τπτ τέτοιο! ευχαριστω!!!
radical239 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή Χρονιά! Εγω έχω prepaid card της τράπεζας Κύπρου σχεδόν ένα χρόνο και λειτουργεί άψογα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα! Την έχω χρισημοποιήσει σε i-call, ebay, eshop κλπ μέσω paypalΤο μόνο που 8έλει είναι 1€ σε κάθε γέμισμα! (πλέων - στην αρχή ηθελε 2 ή 2,5 αν θυμάμαι καλά) Τώρα για το paypal: έχουν γνώση του θέματος, απλά πήρα τηλλεφωνο στο cc και μου ειπαν τον κωδικό, πολύ απλά πράγματα! Το μοναδικό πρόβλημα είναι οτι, σε εμένα τουλάχιστον, αργησε λιγάκι να μου έρθει...
panosno1com Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Το μοναδικό πρόβλημα είναι οτι, σε εμένα τουλάχιστον, αργησε λιγάκι να μου έρθει... καλη χρονια!χρονια πολλλλλαααα!!!! δλδ φιλε μ τι εννοεις αργησε να ερθει???δεν τη βγαζεις και στη δινουνε εκεινη τη στιγμη???? Επισης καπου ειχα διαβασει οτι γινεται ας πουμε μεσω ΑΤΜ να πατησεις να σ βγαλει λογαριασμο (σορρυ αλλα δεν θυμαμαι ακριβως πως το ειχα διαβασει)και εκει σ λεει τον κωδικο..
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 αυτός ο κωδικός που έχει πίσω η κάρτα (της Κύπρου) κάτω από το μαύρο ? δεν είναι αυτός για το paypal ?
kopa88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 o κωδικος για πειπαλ ειναι γραμμενος στη χρεωση στο λογαριασμο σου. μπορεις να πας σε ενα καταστημα της τραπεζας σου με την ταυτοτητα σου και να ζητησεις την τελευταια χρεωση που εχει γινει.
panosno1com Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 παιδια,τελικα εβγαλα μολις πριν απο μιση ωρα τη κυπρου prepaid card...αλλα ομως ,κατω απο την ημερομηνια ληξης,λεει prepaid card,δε λεει το ονομα μου...θα μπορω να κανω register στο paypal αυριο π θα ναι ενεργη????(γτ αυριο μ ειπαν οτι θα ναι ενεργη)
GIANNISPATRA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 εγώ πάντως περίμενα 4 μέρες για καλό και για κακό .. μην τρέχω μετά για να την ξεμπλοκάρω κλπ... εγώ χθές την έβαλα και ταυτόχρονα έκανα register στο paypal .. Και όλα πήγαν καλά .. χωρίς να χρειαστεί να βάλω το verification code ... Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω όποιος έχει prepaid Κύπρου στο atm βλέπω και το υπόλοιπο της κάρτας ? και το atm πρέπει να είναι μόνο από την Κύπρου ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.