Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένες κάρτες Visa

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kita iparxoun 2 eidous kartes[dn milaw gia pistwtikes] electron visa kai i apli visa.Stin Electron Visa to site tis PayPal tin dexete san xrewstiki karta enw san apli Visa dn tin dexete.

kai mou eixane pei kai stis trapezes oti tha mou erthoune sto spiti mou mesa se 1 week kai mou irthane.

P.S.:Soz gia ta greekenglish pou xreisimopoiw alla edw pera pou eimai dn exei dinatotia na allaksw grammatoseira apo agglika se ellinika.

το ειχα ρωτησει και εγω οταν ειχα παει να βγαλω καρτα electron και μου ειπαν στην τραπεζα οτι η electron σαν ονομα δεν υφισταται (αν δεις στο site δεν υπαρχει πουθενα electron visa) και την θεση της εχει παρει η enter visa... :rolleyes:

ps. εννοειται μιλαμε παντα για χρεωστικες καρτες...

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

VasKag μήπως έχεις την Enter Visa της Alpha ;

Ξέρεις αν είναι συμβατή με το Paypal και τα online καταστήματα γενικότερα ;

Δημοσ.

Χαρακτηριστικά

Συνδρομή/επιτόκιο

Η Alpha Bank Enter Visa προσφέρεται χωρίς συνδρομή και δεν έχει επιτόκιο, έχει όμως έξοδα αναλήψεως μετρητών ως εξής:

0% μέσω του δικτύου ΑΤΜ της ALPHA BANK

- Ευρώ 1,5 για ποσά έως Ευρώ 100 και Ευρώ 0,5+1% επί του ποσού της αναλήψεως,

με ελάχιστο Ευρώ 1,5 και μέγιστο Ευρώ 3,5 εντός Ευρωζώνης και ΔΙΑΣΝΕΤ

και 1% επί του ποσού με ελάχιστο Ευρώ 4,40 στα υπόλοιπο δίκτυα χωρών εκτός Ευρωζώνης.

- Ευρώ 0,5 για ερώτηση υπολοίπου στο δίκτυο ΔΙΑΣΝΕΤ

Τρόποι αποκτήσεως της Alpha Bank Enter Visa

Συμπληρώστε μία αίτηση σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank. H μόνη προϋπόθεση είναι η τήρηση τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank.

Αν έχετε την Alpha Bank Electron Visa στην ανανέωσή της θα παραλάβετε αυτόματα την Alpha Bank Enter Visa

*********************************************************************************************

Mporei na moy eksigisi kapoios afto to komati :

---------< - Ευρώ 1,5 για ποσά έως Ευρώ 100 και Ευρώ 0,5+1% επί του ποσού της αναλήψεως,

με ελάχιστο Ευρώ 1,5 και μέγιστο Ευρώ 3,5 εντός Ευρωζώνης και ΔΙΑΣΝΕΤ

και 1% επί του ποσού με ελάχιστο Ευρώ 4,40 στα υπόλοιπο δίκτυα χωρών εκτός Ευρωζώνης.

- Ευρώ 0,5 για ερώτηση υπολοίπου στο δίκτυο ΔΙΑΣΝΕΤ >------------

Afto pou katalaveno einai oti gia agora 1Ευρώ -> 100 Ευρώ ua doso 1,5 Ευρώ

kai ean agorazo stin USA tote to poso mipos ua paei sta 4,40 Ευρώ

Mipos afto isxi mono gia analipsis kai oxi gia tis agores online ?

Δημοσ.

Είναι μόνο για τις αναλήψεις, το λέει ξεκάθαρα: "έξοδα αναλήψεως μετρητών"

ΔΙΑΣΝΕΤ είναι το σύστημα ΔΙΑΣ μέσω του οποίο μπόρεις να κάνεις αναλήψεις από οποιδήποτε ΑΤΜ

π.χ. μπορείς να κάνεις ανάληψη μετρητών από λογαριασμό της Alpha bank μέσω ΑΤΜ της Εθνικής ή οποιασδήποτε άλλης τράπεζας είναι στο ΔΙΑΣΝΕΤ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πηρα προσφατα απο Κυπρου, 5 ευρω αρχικη προμηθεια, 2 μερες εως οτου ενεργοποιηθει η καρτα...

1 ευρω για καθε φορτιση.

0.75 για αναληψη απο ΑΤΜ της Κυπρου

2.5 για αναληψη απο ΑΤΜ εντος Ευρωζωνης

Την χρησιμοποιησα σε 2 ονλαιν αγορες ηδη, αλλα δεν την δοκιμασα στο paypal.

Δημοσ.

εγω σημερα επικοινωνησα με κυπρου και μου ειπαν οτι λειτουργει με paypal..παντως οι χρεωσεις φενονται ξεκαθαρες και ελκυστικες τηα ελεγα...

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις τιποτα για την webuy της Πειραιώς?

Στο site αναφερει οτι ειναι εντελως δωρεαν!

Η prepaid της Κυπρου ειναι δοκιμασμενη με paypal παντως.

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί δίνεται ένα σωρό προμήθειες στις τράπεζες? Βγάλτε μια χρεωστική στην alpha bank με 0 προμήθειες, διαχείριση του λογαριασμού μέσω νετ και θα την χρησιμοποιείται μια ζωή. Στην τελική αν δεν την χρειάζεστε απλά μην βάζετε χρήματα. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω και έχω καταντησει γραφικώς, αλλά αξίζει τον κόπο. Εγώ χρησιμοποιώ αυτον τον τρόπο 3 και βάλε χρόνια χωρίς κόπο και περιττά έξοδα.

Δημοσ.

Εγω παντως εβγαλα στην πειραιως με 0 κοστος.Και παρακαλω μονο με τη ταυτοτητα μου και τον αριθμο του ΑΦΜ μου.

Στην alpha bank μου ζητουσαν λογαριασμο ΔΕΗ και χαρτι οτι ειμαι φοιτητης και ολο τετοιες @@@@ .

Δημοσ.

Εγώ έκανα το εξης:

Έχω μια AlphaBank Visa Electron, συνδεδεμένη με το λογαριασμό μισθοδοσίας μου, αλλά επειδή εκεί μπαίνει ο μισθός και συνήθως υπάρχουν χρήματα, δεν ήθελα να χρησιμοποιώ αυτή..

Άνοιξα αλλο ένα λογαριασμό με κάρτα στην AlphaBank. Τους είπαν ότι θέλω να κάνω αγορές μέσω Ιντερνετ. Μου είπαν ότι η Visa Electron δεν βγαίνει πλέον. H κάρτα που μου έβγαλαν λέγεται Alphabank Enter (αντικαταστάτης της Visa Electron), είναι χρεωστική και γράφει και Visa πάνω. Μπορώ να κάνω αγορές μόνο μέχρι το ποσό που έχει μέσα ο λογαριασμός της κάρτας. Συνήθως έχει μέσα λιγότερα από 10 ευρώ. Όταν θέλω να κάνω κάποια αγορά, πάω στο ΑΤΜ και κάνω μεταφορά του ποσού που θέλω από το λογαριασμό μισθοδοσίας στον καινούργιο λογαριασμό. Και να διαρεύσει ο αριθμός την κάρτας στο Ιντερνετ, δεν θα μπορέσουν να μου πάρουν πάνω από 10 ευρώ...

Επίσης όταν γίνει κάποια αγορά, μέσω αυτής της κάρτας, τον επόμενο μήνα σου έρχεται ένας λογαριασμός, απλά για την ενημέρωση σου, που αναφέρει τις αγορές που έγιναν...

Εμένα με βολεύει πάντως για την χρήση που κάνω..

Με αυτή έχω κάνει 5 αγορες στο Rapidshare μεσω Paypal και 4 συνδρομές περιοδικών..

Νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωση..

Δημοσ.
Η προμήθεια Eurobank είναι 2? στα 50? την πάτησα σήμερα το πρωί.

Ποσό Φόρτισης/Επαναφόρτισης

Έξοδα Φόρτισης (EUR) Έξοδα Επαναφόρτισης (EUR)

32 - 100 ευρώ 2 ευρώ 1 ευρώ

101 - 500 ευρώ 5 ευρώ 2 ευρώ

άνω των 501 ευρώ 10 ευρώ 5 ευρώ

Δημοσ.

Ρε παιδιά δε βγάζω άκρη...

Λοιπόν θέλω και 'γω να βγάλω μια προπληρωμένη.Εννοώ δηλαδή ο,τι θα θέλω να αγοράσω μια μπλούζα μέσω paypal με 15 ευρώ από Γερμανία π.χ. και θα τη ''φορτώνω'' με μόνο 15-20 ευρω ή ο,τι ποσό χρειάζεται για την εκάστοτε αγορά.Τα λέω καλά;

Το θέμα είναι τώρα ποιά να επιλέξω;Απ' ότι είδα λέτε καλά λόγια για alpha bank και Κύπρου.

Ποιά όμως και γιατί;Μια αντικειμενική άποψη θέλω από κάποιον που έχει ήδη τέτοιο λογαριασμό γιατί είναι λίγο λεπτό το ζήτημα. :/

Δημοσ.

Λοιπον ειχα της Alpha και συντομα θα παρω της κυπρου

Κανουν την ιδια δουλεια με διαφορετικο τροπο

Της κυπρου ειναι μια "πειραγμενη" πιστωτικη με 0% και οριο οσα λεφτα βαλεις εσυ στην καρτα. Οσο εχει λεφτα μεσα μπορεις να κανεις αγορες.Οταν τελειωσουν πας και βαζεις αλλα λεφτα πληρωνοντας ενα μικρο ποσο προμηθεια

Της αλφα ειναι "πειραγμενη" καρτα αναληψης που μπορεις να κανεις αγορες Ισχυουν τα ιδια με της κυπρου για τις δυνατοτητες αγορας με τη διαφορα οτι ειναι "κολλημενη" με ενα κατεθετικο λογαριασμο και για καθε αγορα σου παιρνει το αναλογο ποσο απο εκει. Οσο εχει λεφτα ο λογαριασμος κανεις αγορες. Για να "φορτωσεις" την καρτα κανεις μια καταθεση στο λογαριασμο και δεν δινεις το 1 ευρω που θελει η κυπρου.

Επειδη το εξοδο ειναι ελαχιστο και οι δυο ειναι ουσιαστικο το ιδιο. Οποτε το μονο κριτηριο ειναι το ποια τραπεζα σε βολευει και το αν εισαι ανεκτικος με τα τραπεζικα νταβαντζιλικια

Δημοσ.

Άρα προτείνεις Κύπρου;

Από υποκαταστήματα τι λέει η Κύπρου;Σκέφτομαι μήπως τη χρησιμοποιούσα και στο στρατό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...