Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένες κάρτες Visa

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
pantws egw edw kai polu kairo xrhsimopoiw tin alpha123 pou einai visa electron kai eimai para polu ikanopoihmenos kathws me enimerwnei taktikotata

Alli mia psifo ki apo mena visa electron

Twra pou plisiazoun ki ekloges :mrgreen:

Δημοσ.

Νομίζω ένα συστηματάκι που θα δουλέψει καλά είναι το παρακάτω:

Ανοίγεις 2ο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα με τον κανονικό. Τον συνδέεις με debit κάρτα. Ενεργοποιείς web-banking.

Όταν θες να κάνεις αγορές από Internet, μεταφέρεις από web το σχετικό ποσό στον 2ο λογαριασμό. Κάνεις τη δουλειά σου με το pin της debit. (Πιθανό πρόβλημα: Χρόνος ενημέρωσης συστήματος. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικό?)

Πληρωμές λογαριασμών κ τα λοιπά με web-banking γίνονται από τον 1ο λογαριασμό.

Πως σας φαίνεται ως ιδέα? Γλυτώνεις τις οποιεσδήποτε προμήθειες στα γεμίσματα/αναλήψεις από προπληρωμένες κάρτες.

PS: Γνωρίζει κάποιος min ποσό για νέο λογαριασμό σε Eurobank?

Δημοσ.

Έχω και εγώ Gift Card. Η προμήθεια κάθε φορά που βάζεις λεφτά στην κάρτα είναι πράγματι πολύ χαμηλή. Μήπως όμως υπάρχουν κάποιες άλλες κρυφές χρεώσεις; Έχει διαπιστώσει κανείς κάτι τέτοιο;

Επίσης την πρώτη φορά που την χρησιμοποίησα επειδή υπήρξε κάποιο πρόβλημα (?) κατά τη συναλλαγή, τα λεφτά που αντιστοιχούσαν στην αγορά (126Ε) δεσμεύτηκαν για 15 ημέρες, πράγμα ενοχλητικό. Τελικά μετά τις 15 μέρες κατόρθωσα να κάνω την αγορά και αυτή τη φορά το υπόλοιπο της κάρτας (κοντά 4Ε) δεσμεύτηκε (!), δεν ξέρω το γιατί και ευτυχώς που το ποσό είναι και μικρό.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω κατά πόσο συνεργάζεται με ελληνικές τράπεζες το paypal, όμως δίνει δωρεάν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως πιστωτική, παρέχοντας έναν αριθμό Mastercard (και κάνοντας χρέωση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω IBAN).

Δημοσ.

Loipon, egw exw tin eksis aporia. Exw enan logariasmo stin trapeza attikis. Thelw mia karta (oxi pistwtiki) i opoia na einai sundedemeni me ton logariasmo auto pou exw (ston opoio tha vazw mono mikra posa gia agores sto internet, px an to voipbuster thelei 11.6 eurw egw tha vazw 15 kai tha mou menoun ta upoloipa). Auti einai i legomeni xrewstiki karta, e? I trapeza attikis exei tetoiou eidous karta? Einai i elextron visa pou grafei sto site? Kai kati akoma. Auti i xrewstiki karta poso kostizei? I trapeza se kathe sunallagi krataei promitheia? Mipws prepei na plirwnw kapoio poso kathe mina gia tin xrisi tis?

Voitheiste plz...An den exw katalavei kati kala eksigeiste. Endiaferomai gia xrewstiki karta, oxi proplirwmeni, kuriws gia agores mesw internet (voipbuster, skype, amazon klp)...

Thnx prokatavolika.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Από την Παρασκευή 12/10/07 άνοιξα έναν λογαριασμό στην Alpha Bank και έκανα και αίτηση για να μου δώσουν alpha electron visa, μου είπανε πως θα έρθει σπίτι και μέχρι σήμερα (Πέμπτη 18/10/07) δεν έχει έρθει τίποτα. Δεν έχουν αργήσει λίγο; Ή όχι;

Δημοσ.

νομιζω η alpha electron visa εχει αντικατασταθει με την alpha enter visa... ξερει κανεις αν κανει για αγορες μεσω ιντερνετ?

Δημοσ.

Εμένα πάντως electron visa θα μου έρθει απ' αυτά που μου είπανε και από το φάκελο που μου δώσανε με το PIN. Kαι μου είπανε πως το πολύ σε μια βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου. Αλήθεια θα κάνει από 2 βδομάδες μέχρι 1 μήνα να μου έρθει, τόσο πολύ;

Δημοσ.

2 trapezes stis opoies exw bgalei proplirwmenes kartes gia to internet[xreisimopoiw para poli RS epeidi ftiaxnw sinexeia accounts] eine apo tin eurobank kai tin attica bank kai to elaxisto poso pou prepei na valeis eine 30 evro + 5 evro i promitheia tis trapezas.

Δημοσ.
νομιζω η alpha electron visa εχει αντικατασταθει με την alpha enter visa... ξερει κανεις αν κανει για αγορες μεσω ιντερνετ?

kita iparxoun 2 eidous kartes[dn milaw gia pistwtikes] electron visa kai i apli visa.Stin Electron Visa to site tis PayPal tin dexete san xrewstiki karta enw san apli Visa dn tin dexete.

kai mou eixane pei kai stis trapezes oti tha mou erthoune sto spiti mou mesa se 1 week kai mou irthane.

P.S.:Soz gia ta greekenglish pou xreisimopoiw alla edw pera pou eimai dn exei dinatotia na allaksw grammatoseira apo agglika se ellinika.

Δημοσ.
Πολύ νωρίς σου είπανε. Συνήθως κάνει 2 βδομάδες με έναν μήνα

Στάνταρ αυτό; Τόσο πολύ κάνει να έρθει η κάρτα;;;

Δημοσ.

Θέλει τουλάχιστον 2 βδομάδες. Αξίζει πάντως την αναμονή γιατίμετά θα την έχεις για πάντα με 0 προμήθειες. Χώρια που για να τη γεμίζεις με λεφτά θα πηγαίνεις σε ένα ΑΤΜ τράπεζας και θα κάνεις κατάθεση το ποσόν :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...