Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένες κάρτες Visa

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια, εγω ενδιαφερομαι για προπληρωμενη κυπρου, γιατι διαβασα εδω οτι δεν χρειάζεται να εχεις λογαριασμο, ομως εκτος απο την αιτηση ειδα στο σαιτ οτι ζητανε και:

"Εάν δεν έχεις άλλη συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, θα πρέπει επιπρόσθετα να προσκομίσεις στο κατάστημα και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1 Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα

2 Λογαριασμούς ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λπ)

3 Βεβαίωση αποδοχών από Εργοδότη "

εγώ όμως 1)δεν έχω 2)αντε να φερω απο τον πατερα μου στο σπιτι που μενω 3)δυστυχως ειμαι ανεργος/ανασφαλιστος.

αρα τι κανω;

ευχαριστω.

• Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια, εγω ενδιαφερομαι για προπληρωμενη κυπρου, γιατι διαβασα εδω οτι δεν χρειάζεται να εχεις λογαριασμο, ομως εκτος απο την αιτηση ειδα στο σαιτ οτι ζητανε και:

"Εάν δεν έχεις άλλη συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, θα πρέπει επιπρόσθετα να προσκομίσεις στο κατάστημα και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1 Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα

2 Λογαριασμούς ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λπ)

3 Βεβαίωση αποδοχών από Εργοδότη "

εγώ όμως 1)δεν έχω 2)αντε να φερω απο τον πατερα μου στο σπιτι που μενω 3)δυστυχως ειμαι ανεργος/ανασφαλιστος.

αρα τι κανω;

ευχαριστω.

1) μπορεις να πας στην εφορια που ανήκεις και να παρεις μια βεβαιωση οτι δεν κανεις φορολογικη δηλωση και να τη χρησημοποιοεις αντι για εκκαθαριστικο οπου το ζητανε.

ισως να δεχονται και απλη βεβαιωση αποδοσης αφμ.

2) πας λογαριασμο απο εκει που μενεις οπως λες.

για το 3 δεν ξερω δεν μου ειχαν ζητησει ποτε.

Δημοσ.

Θα ηθελα να κανω καποια αναληψη απο το ινερνετ..ασχοληθηκα το καλοκαιρι λιγο με το στοιχημα(συγκεκριμενα στο bet365) και τωτα θα ηθελα να χρησιμοποιησω τα χρηματα που εχω εκει για καποιες αγορες απο το ιντερνετ...τι μου προτεινεται να κανω;τι καρτα θα πρεπει να βγαλω και απο ποια τραπεζα;

Δημοσ.

γνωμη μου, prepaid απο eurobank. τι πως και γιατι, κοιτα σε προηγουμενα ποστ. κανω αυτο που θες να κανεις και ολα καλα.

ενα μεγαλο + ειναι οτι μπαινεις online και κανεις μεταφορα απο τραπεζικο λογαριασμο στην καρτα (δλδ τη φορτιζεις) και μπορεις την ιδια στιγμη να κανεις αγορα και οχι να περιμενεις 1 εργασιμη. (αρκει να εχει ο τραπ. λογ. χρηματα)

Δημοσ.
Πολλά ζητάει η Κύπρου.

Η Eurobank δεν θυμάμαι να είχε τέτοια γραφειοκρατία..

Πριν 4 χρονια ειχα βγαλει εκει χωρις λογαριασμο.

Η καρτα εκεινη ομως ελειξε και πηγα πριν λιγες μερες να κανω ανανεωση να βγαλω αλλη,

αυτητη φορα μου ζητησαν να ανοιξω λογαριασμο.

Δημοσ.

Καλά ε , δεν πάνε καλά στην Κύπρου.

Στην προπληρωμένη χρεώνουν 2,05% για μετατροπή συναλάγματος!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή ότι πάρουμε απο ιντερνετ να είναι +2,05%, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ.....

Παλαιότερα δεν το είχανε...και είχα παρατηρήσει ότι γενικά συνέφερε να χρησιμοποιείς την κάρτα στο εξωτερικό αντί να αλλάζεις χρήματα. Τώρα πια δεν νομίζω....ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκεφτομαι να βγαλω την Alpha Bank Enter, καθως απο οτι καταλαβα δεν χρεωνομαι για την φορτιση της. Τρεις αποριες εχω:

1) Υπαρχει καποια αλλη με καλυτερες χρεωσεις ;

2) Απο οτι καταλαβα πρεπει να ανοιξω λογαριασμο. Ειδα ομως οτι εχει ελάχιστο ποσό για άνοιγμα λογαριασμού 300€. Μπορω σε αυτην την περιπτωση να βαλω τα 300€ και να τα παρω πισω αμεσως μολις παρω την καρτα;

3) Αν καταλαβα καλα οι λογαριασμοι που μπορω να συνδεσω στην χρεωστικη ειναι τυπου "Alpha Ταμιευτήριο" και "Alpha Ταμιευτήριο Plus". Ποιον να προτιμησω και γιατι;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα παρατηρώντας τον αναλυτικό λογαριασμό μου μέσω webbanking της alpha είδα μια παράξενη χρέωση. Επικοινώνησα με την τράπεζα και επειδή δεν είχε λογιστικοποιηθεί το ποσό, το μόνο που μου είπε είναι πως χρεώθηκε από υπηρεσία telemarketing. Φυσικά δεν έχω σχέση με τέτοιες εταιρίες ούτε κατα διάννοια. Θα προβώ άμεσα σε αμφισβήτηση της συναλλαγής. Το θέμα είναι τί πρέπει να κάνω από δώ και μπρός με την κάρτα. Να την καταργήσω? Θα υπάρξουν κ άλλες χρεώσεις?

Δημοσ.
Το θέμα είναι τί πρέπει να κάνω από δώ και μπρός με την κάρτα. Να την καταργήσω? Θα υπάρξουν κ άλλες χρεώσεις?

γνωμη μου αλλαξε καρτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...